Ben suçlumuyum?

Ailem beni her zaman iyi birisi olarak yetiştirdi hayvanları çok severim asla onlardan gizli bir işim olmaz yalan söylemezdim her zaman mutluydum hep paylaşımcı oldum arkadaşlarıma bir kelime dahi kötü söz söylemedim ağzımdan küfür çıkmaz dedikodu yapmazdım kötü ortamlardan uzak durdum parasınolmayana para verdim yardım isteyene yardım ettim hep güleryüzlüydüm ancak birgün kendimce takılırken okul grubunda benimle dalga geçtiklerini gördüm adım or0spu ya çıkmıştı neden olduğunu bende bilmiyordum hayatımda sarıldığım tek erkek babam olmasına rağmen böyle bir iftira atıldı lise bitene kadar benimle dalga geçtiler her zaman güldüler çantama sigara koyup hocalara söylediler son sınıfta okul bahçesinde beslediğim kediyi sınıfa getirip gözümün önünde dövdüler hayvancağızı ağır depresyona girdim en sonunda bunun nedeninin okuldaki popüler kızlardan birinin hoşlandığı çocukla kısa bir sohbete girmiştik herşeyin başlangıcı o sohbetti hayatımı mahvettiler yaşama hevesim kalmadı üniversite 1 olduk ama her şey aklımda ve o popüler kız psikoloji kazanmış
Ben suçlumuyum?