Benmi suçluyum?

Ben 18 yaşındayım bi kız kardeşim var 14 yaşında ve bu sene üniversite sınavına gireceğim anne ve babam 18 yıldır kavga edip tartışıyorlar babam anneme hayat yaşatmadı psikolojisini bozdu hayatını mahvetti annemde bana hayat yaşatmadı onların kavgalarından psikolojim bozuldu annem sürekli yıllardır bizi bosanicam diye kandırdı ardından sürekli babamı doldurup kardeşimle benim üzerime saldı kavga çıkmasa dahi kavgalar çıkardı daha niceleri ve nice eziyet ve kötülükler ben ne zaman anneme elimi uzatsam beni hep elinin tersiyle itti hayatımı zehretti en sonunda boşanma davası açtılar ve annem evden gitti fakat ben gitmedim babamdan da annemden de nefret ediyorum geçici olarak babamla duruyorum ikisinide istemiyorum kendi düzenim için şimdilik kalıyorum bunu anneme söylememe rağmen bana düşman oldu benimle konuşmadı evden öylece çıkıp gitti evin günah keçisi hep ben oldum kendimi bildim bileli evliliği içinde beni suçlar o yüzden ikisininde istemiyorum yinede herkes annemle gitmedik diye yalnız kaldı diye bizi suçluyor babanızı seçtiniz diyorlar ben artık bunlardan çok sıkıldım kendi hayatımı kurmak istiyorum psikolojim kaldırmıyor hatalımıyım annem bana beddua ederse tutarmı ciddi soruyorum?
Benmi suçluyum?