Suçlu ben miyim?

Özür dilerim ama kalbi kırıldığında başkasına gidiyorsa seni hiç sevmemiştir ki o hani derler ya ben senin açtığın yarayı başkasına bile sardırmadım diye evet belki ağır oldu kalbi kırıldı ama kabul edelim onun yaptığı da fazla ağır oldu sanki hiç sevmemis gibi
Yine aynı yere ulaşıyor aslında ya bana çok saçma geliyor bir inat uğruna başkasıyla olmak
Tabiki inat uğruna seni gerçekten sevdiyse mantıken zaten hemen birini istemeyemez ki ya insan Aşktan sevgiden soğur seven biri ama bunu ki ya inat ya da sevmemiş
Ya bana kalırsa sevmiş ama işte afedersin mallığından inadına başkasıyla olacak işte çok görüyorum ben böyle sevip sevip başkasına gideni maksat bir teselli olsun onların gözünde
Ya şimdi ben sana ne desem bilemedim ki olan oldu artık kendini üzme o seviyor veya sevmiyor benim açımdan hatalı da olsa bir yola giriyor sende kendi yoluna bakmalısın
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!2 gün sonra nişanlanacak kız nasıl ona hemen 2 günde evet dedi, ilk önce bunu sorgulamak gerek
Saçma. Buna inanmayın. Ailenizde istemiyor ise siz doğru olanı yapmışsınız, bir ömür sıkıntı yaşamaktansa en iyisi bu olmuş. Bende çok şey yaşadım ama şimdi aklıma bile gelmiyor bir tanede oğlum var. Bazı zamanlarda geliyor sadece aklıma. Siz çalışıyormusunuz? Yaş kaç?
Çok iyi ne güzel, hem işiniz var hem de daha çok gençsiniz. Eminim çokta güzelsinizdir, sevgi ayrı bir şey evet belki gel dese şimdi gidersiniz ama en doğrusunu yapmışsınız. Ayrıca ayrıldığınızı duyan bir çok kişi size yavaştan yazmaya başlamıştır bile :)
O güzelliğinizide boş şeyler için harcamayın evet kendinize elbet gelirsiniz, zamanla olacak bir şey bu. Hani derlerya sen daha iyilerine layıksın, ben önemsemeyiz bunu ama güzel bir sözdür bu. Güzelliiğinize mesleğinize güvenin:) hangi sektörde çalışıyorsunuz
İyi yapmış haketmişsin
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş