Suçlu ben miyim?

Birisiyle görüşüyordum ben 25 karşı taraf28 yaşında bir haftadır konuşuyoruz tanıştıktan iki gün sonra iş çıkışı kahvaltıya gidelim dedi gittik kahvaltı fiyat 300 ya da 400 liraydı iki kişilik bu ne ya böyle fiyatlara bak dedi bi şaşırdım açıkcası bende ortak ödeyebileceğimizi söyledim sen benim misafirimsin ben davet ettim olmaz dedi neyse yedik içtik sohbeti falan hoştu ben evlenmek istiyorum bu yönde görüşelim dedi bende neden olmasın fikirlerimiz uyuduktan sonra dedim kalktık AVM ye gittik bi baktım yüzük bakıyor kendine aileme anlatacağım seni vs vs diyor şok olmuş gibi bakıyorum bende anlamaya çalışıyorum her neyse o günü atlattık iki gün sonra poğaça vs yaptım foto attım banada getirir misin çok güzel görünüyor dedi sabah yine işten çıkarken ben hazırlandım poğaçaları ısttım yani bi yerde otururuz çay içeriz diye düşüdüm neyse sabah 8 de gittim yanına ki baya uzak bir mesafe aramız kendisi ilçede oturuyor ama uzak bir ilçe ban başladı hadi oraya gidelim burası çok kalabalık hadi gidelim hadi giddelim rahat edemiyoruz burada her şey çok pahalı orada eşya alırız piknik yerine gideriz orman havası dedi bende istemediğimi daha yapacak çok fazla şey varken neden ıssız bir yerde atıştırmalık yemek ne demek dedim 4-5 kez tekrarladı. Senin derdin yiyişmek oranı buramı ellemek dedim güler gibi yaptı bende sinirle kalktım rahatsız olduğumu belirttiğim halde beni zorladı resmen kolumdan tuttu gidelim diye bende kalktım ve görüşmek istemdiğimi söyledim her yerden engelledim kardeşi yazmış abim öyle demek istemedi seni annemlerle tanıştıracaktı sen utanırsın diye pikniğe gidelim demiş dedi bende abinin derdi yiyişmekti bende buna izin vermedim tanıştıracak konumda da değiliz 5-6 günlük insanı aileyle tanıştırmak ne oluyor diye bağırdım ve engelledim ailesinden vs vs her yerden aradı hepsini engelledim sizce ben mi fevri davrandım hak etti mi?

Suçlu ben miyim?