Özel hissetmek istiyorum öylesine biriyle sevgili olsam sonra sıkılınca ayrılsam mi? Çok uzun zaman yalnız kaldım kız gibi hissetmeye hakkim var diye düşünüyorum
1 ay
Özel hissetmek istiyorum öylesine biriyle sevgili olsam sonra sıkılınca ayrılsam mi? Çok uzun zaman yalnız kaldım kız gibi hissetmeye hakkim var diye düşünüyorum
Cevap
9Cevap
Çogu kız bu sebeple sevgili oluyor zaten, milletin duygularıyla oynamayın ahı çıkar.
Hiç sevgilim olmadı 26 yaşına kadar yaşıtlarım hediyeler aldicgezdi tozdu ben ot gibi yaşadım hep mükemmel olsun istedim en azından o duyguları yaşamak istiyorum çünkü kimse ile sağlıklı ilişki kuramıyorum karşıma çıkan adamlar da sevgiki yapmış oluyor bu durumu takip kendimi geri çekiyorum
İnsanların duygularıyla oynamak nekadar mantıklı bilemedim
Hiç sevgilim olması 26 yaşına kadar yaşıtlarım hediyeler aldicgezdi tozdu ben ot gibi yaşadım hep mükemmel olsun istedim en azından o duyguları yaşamak istiyorum çünkü kimse ile sağlıklı ilişki kuramıyorum karşıma çıkan adamlar da sevgiki yapmış oluyor bu durumu takip kendimi geri çekiyorum
Uzun süre yalnız kalırsan daha seçici olursun ve bu hiç seçmemeye kadar gider..
Hiç sevgilim olmadı 26 yaşına kadar yaşıtlarım hediyeler aldicgezdi tozdu ben ot gibi yaşadım hep mükemmel olsun istedim en azından o duyguları yaşamak istiyorum çünkü kimse ile sağlıklı ilişki kuramıyorum karşıma çıkan adamlar da sevgiki yapmış oluyor bu durumu takip kendimi geri çekiyorum
Bu durum seni daha mükemmeliyrtci olmaya isterse o zaman kötü çünkü bu bir hastalıktır.
Ya millet beni yargilamis ama yemin ederim psikolojim iyi değil çok kafaya takıyorum kendi kendime diyorum eski sevgilisine neler yaptı etti benim geçmişimde kimse olmadı falan . Beni seven birisi var açıkçası takılmayı düşünüyorum
Takıl evlilikte ve ilişkiler de iki gözün iki kulağın olmasın bazai şeyleri görme ve duyma anladın mı mükemmelli arayanlar kusurlu insanlardır aslında.
Haksizsin ! Canın sıkılıyor diye insanların duygularıyla oynama !!!
Yazdığın açiklamanin farkında değilsin heralde
Şimdi seni özel hissettirecek birileri çıkar merak etme
Evet hakkın var ama hakeden biriyle ol
Nerde yaşıyorsun
Haklısın bence
Kötü bişey
Yaa gel seveyim seni
Yapay Zeka Cevapladı
Hassas bir kalpten çıkmış bu soru! Kız gibi hissetmek, özel hissetmek kesinlikle hakkın, hiç sorgulama bile 🎀 Ama sadece sırf biri olsun diye ilişkiye başlamak genellikle içindeki yalnızlığı geçici olarak bastırıyor, uzun vadede ise hem sana hem karşıdakine iyi gelmiyor, benden söylemesi. Kendine değer veriyorsun, o yüzden boşuna kalbinle oynama. İnan bana, sen zaten kendi başına da özel ve muhteşemsin! Aradığın o duyguyu önce kendinde bul, sonra paylaşacak kişi işte o zaman cuk oturuyor. Romantik komedi filmlerindeki tesadüfler gibi ✨