Kesinlikle değildir... Bu tercih meselesidir.
Neden tercihinizi bu kadar legalleştiriyosunuz?
Neden tercihinizi bu kadar legalleştiriyosunuz?
Sanirim adaşız, o romanida okudum eger gercekse guzel ama degilse vasat.
Dusunce, yapi, kisilik ve hayat gorusu olarak cogunluktan farkliyim. Bu hayatim boyunca beni yalnizliga mahkum etti. Hatayi kendimde aradim ama hatam yoktu :)
Buyudukce yalnizlik benim tercihim oldu. Beni anlamayan, iki yuzlu insanlarla zaman öldürmektense kendi sevdigim seyleri tek basima yapip her zaman eglenebilirdim ki egleniyorum da
Eğer topluma karışmazsan ve yalnızlığı tercih edersen asosyalliktir
Eğer topluma karışırsan ama yine de yalnızlığı seçersen asosyal değilsindir
Asosyallik olmayabilir çoğu zaman ama, kesin olarak öz güven eksikliği olur.. Beğenilmemek, kendini yetersiz görmek ve alay edilmekten korkmak yalnızlık tercihi oluyor..
Sanırım yalnızlık başlarda sıkıcı ama sonraları bir tercih meselesine dönüşüyor...
Birde kimlerden kaçıp yalnız kaldığına bağlı...
Cevap
41Cevap
Yalnızlık bazen kişisel bir seçimdir ama bazende yalnız olmayı istemeyen buna rağmen çevresinde kafa dengi insanlar aynı düşüncede olup ortak ilgi alanları olduğu halde tanışma şansı bulamayan insanlar da vardır olaya daha geniş bir pencereden baktım.
Bu devirde alışabilenler için bulunmaz bir nimettir yalnızlık. Ayrıca insanın kişilik ve karakterinin gelişiminde olumlu katkısı olduğunu düşünüyorum. Elbette zor taraflarıda var bu inkar edelimez ama olumlu katkılarıda küçümsenemez.
tek kişilik yalnızlıktan şikayetim yok... Allah iki kişilk yalnızlıktan korusun...
1.5 Yıldır konuştugum arkadaşım dahi yok 5-6 ayda bir konuşuyoruz evdende dogru dürüst çıkmıyorum.. ilk başlar bu benim tercihimdi ama bir süre sonra insan kafayı yiyo... arada kimseyle konuşmasan bile bir avmye gidip insanları izlemek lazım
Bu sorudaki legalleştirmek ifadesi anlatım bozukluğuna yol açmış.
tercih meselesidir, asosyallik değildir ama her insanında kaldırabileceği bir şey değildir. özlü sözlerde ki gibi olmaz :))
Yedigi kaziklar yuzunden mabadinin uzerine oturamayanlarin secimidir yalnizlik.. bazen luks olur bazen garibanlik..
Yalnızlığı sevmek; Olgunluk ve kimseye ihtiyaç duymamaktır.
Bende severim yalnızlığı belkide yalnız kalamadığım için
tercih meselesidir yalnızlık buna katılıyorum..
Ama birde yalnız insanların sosyal olma sorunları vardır :)
aynen.. uzun zaman yalnızlığın dogurdugu sonuçları kendimden biliyorum:)
Asosyallik bence evden disari cikmayip tv izlemek pcde oyun oynamak hersyden bir haber olmak
İnsanları yanlızlığa yine insanlar itiyor zaten biz çok meraklı değiliz yanlız olmaya maalesef...
hayır tabi ki asosyallik değildir tercihtir ve saygı duyulması gerekir
Genel olarak evet ama bazen yalnız kalmayı seviyorsan değildir. Ben cinsellik öncesi yalnız kalmayı severim 24 saat kafa dinler sonra işime bakarım :)
hayır ben de çok severim mesela arada yalnız kalmayı :)
Tercihtir
Secersin ya yalnız olmayi , ya da olmamayı
Evet asosyalliktir, korkallıktır, değişimden çekinmektir. Dış dünyaya açılamamaktır
isteyerek mi yalnızsın yoksa hayat şartları dolayısıyla mı bu değişir
hayır değildir. yalnızlık da başlı başına bir kültürdür bence
Eğer öyleyse ben çok asosyalim
Yalnızlık asildir asilsin sen :D
Bnce asosyallik degil ama
Asosyal yapiyo :)
yalnızlık nedir biliyomusun pkk gibi bir terör örgütü düşün seni esir almış sen onunla savaşıyosun o seninle hanginiz hanginizi toprağa gömer de üzerine bayrağını dikerse kazanmış oluyor ;)
Bence tercihtir. Hem yalnız değiliz kitaplardan oluşan güzel arkadaşlar seçtik mi..
Alışkanlığı seviyorsun
Yalnız olan kişi sosyal olmayan manasına gelmez
kırıklıklarını yalnızlığına katık ediyorsun hepsi bu :/
Yalnızlığı sevmeyen korkaktır ;)
yalnızlık mükemmel birşey tek sorun beynimize yerleştirilmiş cinsellik merkezi onu öldürürsem kendime hakim olur ve kral olurum.
Bence değildir. Bir yaşam biçimi ve seçimidir.
Hayır, zeki insanlarda görülen bir durumdur bu.
Yalnızlığı sevmek bir insanı asosyal yapmaz.
Insan kendı ocımde yalnızdır zaten :)
az insan çok huzur...
bencede değildir. kişinin kendi tercihidir
resimin güzelmiş
yanlış anladın sensin demedim :D
özür :D
Degildir kisinin tercihi
Değildir tabiki. Bazıları yalnızlığı sever.
neden olsun ki. hepimiz biraz oyleyiz
bende severim yalnızlığı hiç takmam zaten
Tercihtir
yalnızlık kişiye özeldir.
Bence değildir sadece bir tercihtir
Sadece tercih meselesi bence öyle de olmalı
Yalnızlığı sevmeme me rağmen yalnızım
Tercih meselesi fazla insana gelemiyorum
yanlızlık iyi değildir
yalnızlık iyidir isterlerse asosyal desinler
O benim istd
Kendisi istiyosa evet ama degklse hayir