Yalnızlığı neden severiz? ya da gerçekten sever miyiz? yanlızlık bir sığınak mıdır bizim için? avuntu mudur yoksa?

Yalnızlığı neden severiz? ya da gerçekten sever miyiz? yanlızlık bir sığınak mıdır bizim için? avuntu mudur yoksa?
Bana göre bir avuntudur evet ama gerçek yalnızlıktan bahsediyorum. insanın kimsesi yoksa eğer.. aile arkadaş sevgili.. kimsesi olmadan insan mutlu olamaz maalesef.. ne kadar parası serveti olursa olsun. insan seveceği birilerini arıyor
Yalnızlığı sevmek bir avuntu değildir ancak avuntuya da sebep olabilir, insanın kişisel gelişimi için fırsat sunuyorsa avuntu değildir çünkü çevrendekilerin seni olumsuz etkilemesi gelişim açısından oldukça sorun yaratabiliyor, etrafında her zaman az ve öz insan bulundurmak en iyisidir
Rica ederim 🦋
Mutsuz olan insanlar, evler var.. Bu mutsuzluk ve hayal kırıklıkları kişiyi kendi mağarasına sürükler. Bakınız oğuz Allah Atay ne diyor "Ben kendi iç dünyama dönüyorum, orada hayal kırıklıklarına yer yok. Kimse isteyerek yalnızlığı seçmez , yalnızlığı tercih etmek zorunda kalır.✨
Allah kısmı yanlış geldi :)) *
Ben anladım sorun yok ❤️✌🏻
♥♥♥🎗
Eic için teşekkür ediyorum güzellik🎀🎈💌
❤️🙏🏻🎈
Yalnızlığı nedenmi seviyorum
Kendimle başbaşa kalmayı özlediğim için, hayatı ve değerlerimi gözden geçirmek içimdeki çocuğa zaman ayırmak belki kitaplar belkide filmler yalnızlık bir şifadır ben olaya böyle bakıyorum kendini bulman için bir fırsat.
Cevap
10Cevap
Hayır avuntu değil kabulleniştir. Hatta direniştir insanlara ve kendine karşı.
Bu birazda bence kırılmaktan korkarız düşün birini sevdin sevilecekmiyim diye düşünüyoruz birlikte olduk kafamız aklımız onda yalnızlığa alışmışız ama gidince yıkılıyoruz ben anında unuturum diyenler çok ama en azından ben unutamıyorum
Yalnızlık çevrede sizi anlayan kişiler olmadığı zaman, gereksiz enerji ve duygu tüketmek yerine en iyi çözüm yoludur. Yalnızlık belli bir süre iyi gelir, sevdiğini de sanarak yaşarsın ama gün gelir en iyi dostun olmadığını anlarsın.
Yalnızlığı bana varmış gibi görünen insanların yokluğu sevdirdi..
Yine de iyi ki yok olmuşlar ve ben iyi ki yalnızım..
Hayır, gereksiz kalabalık yerine insan yalnız kalmayı da tercih edebilir.
hayır
istesem çok daha kalabalık olur etrafım, gerek yok
Yalnızlık çok güzel kendinle konuşuyor ke ndin cevapliyorsun
İnsanların gerçek yüzünü görünce yalnızlığı sever olduk
yok bence ya rahat hissediyosun sonuçta niye avuntu olsun
Yalnızlık bağımlısıym
Severim diye kendine söylemez zaten..
Gereksiz kalabalıktansa, yalnızlık şifadır.
Hayır yalnız olmak bazen yanlış insanlarla olmaktan iyidir.
Ne alaka , ne alaka, ben tek takılmayı seviyorum. 😂😂yatagımı kimseyle paylaşamam hahahahaha
Avuntu belki ama bir yere kadar.
Değil
Hayır. Zekadır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?