Eski yakin erkek arkadasim ile ayni siniftayiz surekli bana bakiyor neden olabilir?

Eski yakin erkek arkadasimla bundan 2 ay once falan konusmayi kestik nedeni ise eski sevgilimin erkek arkadasimla aramizi bozmak icin benim pesimi birakmamasiydi surekli kavga ediyorlardi ve olay cok fazla buyumustu sonrasinda benimle konusmak icin okulda surekli yanima gelmeye basladi engelledigim halde surekli olarak ariyodu tum sosyal medya hesaplarindan konusalim diye yaziyodu bikac gun sonrada okul cikisinda eski sevgilim beni takip etti ve bi cay icelim duzgunce konusalim lutfen dedi bende pesimi birakmayinca tamam dedim ve cay ictik konustuk bana yalvardi ve istedigin her seyi yaparim al tum sosyal medya hesaplarimi kapat seni cok seviyorum ve cok pismanim nolursun 1 şans daha ver dedi bende sadece engelini kaldirdim ama tekrar olmayi kabul etmedim ve erkek arkadasima asla soylememesini onunla aramin bozulmasini istemedigimi soyledim oda tamam dedi birkac gun sonrada yakin arkadasimin arkadasi aramizi bozmak icin seninle bir sey konusmak istiyorum dedi ve cagirdi bana dedi ki yakin arkadasin senden hoslaniyo diye yalan soyledi ve bende inandim cunku cok yakinlardi ve bana soyleyemedigini dusundum sonrasinda bana ya eski sevgilini ya da yakin arkadasini sec biriyle sevgili ol hersey bitsin dedi bende dedim ben yakin arkadasimi kardesim gibi goruyorum ve eski sevgilim beni okul cikisinda takip etti zaten engelini kaldirdim ama yakin arkadasimi kaybetmemek icin ona soylemedim dedim dedi o zaman yakin arkadasina git ve de ki ben eski sevgilimi seviyorum de ben gerisini halledicem dedi bende tamam dedim sonrasinda gittim yakin arkadasima aynen boyle dedim arkadasligimizi bitirdim eski sevgilimle tekrar olduk sonrasinda bana aniden soguk yapti ve ayrildik 1 hafta sonra bana yakin arkadasimla arami bozmak icin boyle yaptigini soyledi sonrasinda konusmayi kestik bikac hafta sonra eski yakin arkadasim ve eski sevgilim bir olup arkamdan tatlım diye adimi cikardi eski sevgilim beni pes e goturup zorla kendini ellettirdi ve tanidiginin yeri oldugu icin kamera kayitlerini alip yayicagini sikayetimi geri cekmemi soyledi bende cekmedim ve eski sevgilim okulda kinama cezasi aldi suanda bu olayin ustunden bir ay gecti ve eski yakin arkadasim surekli derslerde bana bakiyo ve bende ona bakiyorum surekli bakisiyoruz derste bir saka yaptigimda guluyor falan acaba tekrar barismak ister mi barismak cok istiyorum her ne yapmis olursa olsun tekrar en yakin erkek arkadasim olmasini istiyorum sizce ne yapmaliyim 😭😭😭

Eski yakin erkek arkadasim ile ayni siniftayiz surekli bana bakiyor neden olabilir?