yani seninle tanışıp sevgili ya da yakın arkadaş olana kadar her türlü şeyi yaparlar mesela bayram değil seyran değil sana çiçek verirler kola fanta ısmarlar larda lar
sen naz yapmayı bilmiyorsun yüz vermiycen ama arada ona bakıcan hatta hafiften tebessüm edicen çocuk senden hep kırmızı ışık yerse bırakır tabi arada sarı hatta yeşil ışık da yakman lazım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Her kıza yürüyen abaza da olabilir seni beğenmişte.
Ayrıca gerçekten beğenen erkek bu kadar ilgili olmaz bana abaza gibi geldi
Ama başka biri de böyleydi o da öğretmen bu okulda şu an bıraktı peşimden koşmayı şimdi de bu kosuyor 😔
Sen öğretmen misin? Nasıl koşuyor lar ne yapıyorlar mesela
Hayır o koşan öğretmen di bu ogrenci
Ben d eogrenciyim
Hayır ben seni sordum. Öğrenci isen öğretmen nasıl öğrencinin peşinden koşuyor garip
Bence sana öyle gelmiştir
Koşuyordu burası dershane olduğu için devlet okulu gibi değil
🤣🤣🤣 ilginç herkes sana aşık o zaman
Bana öyle gelmedi yalnız kalinca falan iltifat ediyordu ve bana çok yakın opucekti nerdeyse
Herkes bana aşık demedim ama senden hoşlanan olmamış demek ki
Yani bir erkeğin özelikle öğretmenin böyle yürümesi başka erkeğin bu kadar ilgili olması çok saçma amaçları farklı gibi geldi
Çok açık giyiniyor musun
Hayır giyinmiyorum
Erkeklerle falan da yakın olan biri değilim kız arkadaşım bile yok kimseyle muhattap olmuyorum buraya okumaya geldim
Bence uzak dur normal değil onlar
Her önüne gelene utanmazsızca yürüyen erkekler olur onlar gibi geldi
Direkt yürümüyor ki bakıyor sadece ama haklısın
Var öyleleri liseden de biliyorum kapıya falan çıkıyorlardı kızlara bakiş atmak etkilemek için
Sürekli bakmasından bahsettim zaten
Neden olacak beğenmiştir
Ben de beğeniyorum ama peşinden koşmuyorum çok utanirim begenirsem birini erkekler direkt peşinden mi kosuyor
Erkek bu o gelmezse kız gelmezse nasıl olcak ilişkiler
Doğru diyorsun
Böyle şeyler de çekinme yaz direk gitsin belki hayatının fırsatını kaçırıyon
Ne yazicam ki
Yazamam yururse ben de yürürüm biraz
Ne var bunda allahına dün bana baktın baya bi sorun yok dimi de o devamını getirir
Bak gider mider başkası kapar haberin olsun
Allah'ına mi? Ne demek bu küfür mü
Tövbeeee
hoşlanmıştır
Hoşlaninca direkt peşinden mi kosuyorsunuz
ne diyorsun it köpek olanlar var
Nasıl yani
Bende başta çok kosuyorlar yüz vermeyince bırakıyorlar neden
yani seninle tanışıp sevgili ya da yakın arkadaş olana kadar her türlü şeyi yaparlar mesela bayram değil seyran değil sana çiçek verirler kola fanta ısmarlar larda lar
sen naz yapmayı bilmiyorsun yüz vermiycen ama arada ona bakıcan hatta hafiften tebessüm edicen çocuk senden hep kırmızı ışık yerse bırakır tabi arada sarı hatta yeşil ışık da yakman lazım
Evett yapicam o zaman
Senle başka bir şey konuşabilir miyiz istek atsam
takip ediyorum