bir bucuk ay once bir cocukla konusuyorduk ve bana iliski istemiyorum dedi aslinda ben arkadaslik anlaminda konusuyordum onunla bunu da ona soylemistim. sonra ben bir ay sonra bir daha yazdim ve bu sefer cidden biraz atistik ve engelledik birbirimizi ama simdi de gorunce bakiyor hatta arkadaslari gozumun icine bakiyor (buna anlam veremedim) bugun de surekli sinifimin onunden gecti ve iceri bakti ve ben de yakaladim hatta geri arkasini dondu bur daha bakti yine gordum sizce ne yapmaya calisiyor?
Güncellemeler
+1 yıl
bana yardimci olur musunuz biraz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Başka birine dolanıyodur
o sirada sinifta 6 7 kisi falan vardi ve o sirada biz iceri girmistik yani beni girerken gordu
Boş ver istersen dekolte giy bi erkekle samimi ol g t olsun
ya sorun bu degil ki neden boyle yapiyor anlayamaiyorum madem istemiyorsun niye bakiyorsun
Mal işte malın hareketlerini çözümlemeye çalışıp düşünüyosun ne yaparsa yapsın s et
sence neden boyle yapiyor duzgun bir cevap verir misin lutfen
Egosunu tatmin eden bi ezik o yüzden yapıyor rahatladın mı
ben de boyle dusunuyordum aslinda da ben ona ilgi vermedigim icin mi yapiyor bunu
yeterli ilgi goremedigi icin
Başka biriyle samimi ol oda kendinin bi s qm adam olmadığını görsün
umursayacagini sanmiyorum
İçine oturur ne umursamamaso
sanmiyorum ya ben
beni ne cabuk unuttu diye mi dusunur
Öyle düşünmez değerini düşünür
ne dusunur
benim degerimi mi
kendi degerini mi
Kendini değersiz hisseder tekrar gelince de ben sana arkadaşça yaklaştım senin gtn başın ayrı oynadı havalara girdin de içinden çıkmaz
icinden cikmaz derken aklindan mi cikmaz
ama ben tekrar gelecegini sanmam
Yaptığın hareket
Gelmesin senin onurun da okadar ucuz değil diye düşünüyorum
cunku o kadar istemiyorum dedi arkadaslik da istemiyor iliski de iliski ben de istemiyorum zaten bunu ds soyledim ona tamam dedi ne alakaysa simdi etrafimda gezip duruyor kafami karistiriyor
gelirse gelsin de ben o kadakterde biriyle konusacagimi sanmiyorum
O yüzden ez gitsin
zaten acik kiz resimleri begeniyordu bana da bakmamistir umarim
Öyleyse sapıktır sanada bakmıştır hatta seni hayal ederek mastürbasyon bile yapmıştır
bakmaya devam ediyor mudur
ayrica benim anlamadigim bi tane arkadasi benim gozumun icine bakiyor cocuk sikintisi ne anlayamadim
arkadaslarina resmimi atmamistir umarim
Bu tip g t adamlar herşeyi yapar bi kuralı yokki şimdi
sen arkadasindan hoslanan kiza bakar misin
Benim dosttum bana ben dostuma kazık attığım çok oldu bikere birini isteyim diğer rakibi gözden düşürürüm hatta itibar suikasti yapsrım bi kere de arkadaşın parasıyla bi kız düşürdük benim eve geldik dedimki evde hay aksi arabanın anahtarını üstünde unuttum al knk dedim ki ozaman durumum yoktu araba kiralıktı almaya gitti o ara kapıyı kapattım kızla yattık kapıyı 10 dk yumrukladı 🤣🤣 gerci o da bana yapardı benzer şekilde ama bu arkadaşın durumu farklı