Öğretmen nişanlısının atanmasını istemeyen insan !!! ? Bakarmisiniz önemli özellikle beyler?

arkadaşlar merhaba ben sosyal bilgiler öğretmeniyim KPSS ye hazirlaniyorum ve atanmayi çok istiyorum her öğretmen gibi bölümüm çok fazla öğretmen atamadığı için çok yüksek puan yapmam lazım ama büyük ihtimal doğu olacak nişanlim asker doğuda gorev yapıyor taktı doğuya atanırsan gitmeni istemiyorum diyor içi rahat etmezmiş evlenince atanirsan eş durumundan yanımda olursun biraz daha özelde kal diyor bende bir sürü öğretmen gidiyor ben niye gitmiyim diyorum atanırsam niye düğünü bekliyim böyle bir hakkım mi var oradaki çocuklarda öğretmen bekliyor yok ikna edemiyorum tutturdu evlenmeden benim yanımda olmadan olmaz diye çok üzüyor beni belki evlendiğimiz yıl benim branşımda atama olmayacak bekleme şansım yok çok kızdırdı beni ben izin veremiyorum diyor senden izin alan mi var dedim çok bozuk şimdi bana beyler bakın bir ne yapmam lazım?
Öğretmen nişanlısının atanmasını istemeyen insan !!! ? Bakarmisiniz önemli özellikle beyler?