Öfkeli ve patavatsiz mesela bana Bi cümle kurdu ama beni kırdığını bilmiyor ondan para istedim tam parayı fastten atarken bana demez mi dilenci senden fazla dilenmiyor diye ertesi gün iyice enine boyuna düşündüm attığı parayı geri attım ona ve şu an ayrılmadık ama konuşmuyoruz bana insan içine cik diyalog kurmayı öğren diyor ben ondan özür şefkat bekliyorum o daha kötü sözler söylüyor deliricem sizce yüzüğü atsammi bilemedim istiyor ki hiç savunmayım hep susayım karşısında
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Anlamaz.. Güzel güzel konuşursun olmaz. Seni kaybederse bir süreliğine değişir o da geri kazanmak için.. Ama unutma bir insan yedisinde ne ise yetmişinde de o dur.. Bu şekilde bir ömür geçirmek istemiyorsan bu kişiden uzaklaşırsın..
Tamam iyiliğini istiyor belki ama davranış şekli hiç hoş değil.. Bu kişiden ayrılıp kendine biraz zaman ver.. Bu süreçte de ne tür sıkıntıların varsa onları hallet. Kendini geliştirmen gerekiyorsa geliştir. O bu davranışları ile seni kaybettiğine yansın..
Kimse için onun istediği bir insan olma. Kendin ol. Hayatını kimse için yaşama.. Kendin için yaşa...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılHemen sana şöyle bir yorum yapayım Öncelikle Hani Öfkeli dediğin kişinin durumu ne? Mesela Affedersin Çüküm kalktı öfkelendim seni yaptım demek gibi bir şey mi yoksa öfkelendim bir çağdaydım boğazına demek gibi bir şey mi? Hani benim burada vurgulamak istediğim şey şu kadın cinayetleri dediğimiz zaman akla ne geliyor Öfkeli erkek geliyor değil mi Mesela örnek gösteriyorum Hani Nişanlın ya da kocan Ya da neyse bu kişiye Ben dedim ki bu senin aldatıyor dedim silah aldı gitti eve seni vurdu mesela yani böyle bir mesele ne seni anlattığın durum
04 Yorumla
Soran1 yılÖyle zarar verme değil ben hakkımı sonuna kadar savunurken o bana ağır kelimeler konuşuyor çok üzülüyorum
- 1 yıl
Bilemiyorum gülüm. Düşünüyorum bak sahadayim bir kadın gördüm ismi Büşra evli imiş... Allahim dedim. Bu benim eşim olsa ne yaparım ki? Alsa canımı veririm. Kadın 1990 doğumlu sade hoş yani. Velhasıl iyi düşün. Bugün yarını da var. Karar senin.
Soran1 yılSen ne konuşuyosun dayı
- 1 yıl
Yigenim yaşın küçük büyü de gel. Dayım benim
1 yılböyle bir insanla mı nişanlandın şimdi ben utandım evlenince bol bol dayak yersin acıdım haline sen bunla nişanlı kalıyorsan git bir doktora o beynine baktır bence
010 Yorumla
Soran1 yılNerden bileyim nerden
- 1 yıl
sanki iki gün önce tanıdın nişanlandın şimdi napıcaksın at nişanı aile birine söylesen biz de böyle bir şey olsa onun annesi ile cinsel ilişkiye girerler bizim skrler
- 1 yıl
yükseldim nereden buluyorsun böyle torbacı at hırsızı varoşlar hayret ediyorum bazen
Soran1 yılNişan yapınca daha çok gün yüzüne çıktı bu problemler
- 1 yıl
ilişkin filan var mı bu nasıl bu kadar rahat davranıyor bir şey olması lazım zaten evlendin mi iyi döver seni evlenmeyi düşünüyor musun bunla
Soran1 yılBeni ona bağlayan bi münasebet olmadı aramızda
Soran1 yılAma sanki bana minneti yokmuş gibi beni kaybetme korkusu yokmuş gibi laflar söylüyor
- 1 yıl
napıcaksın evlencen mi bu aptal ile
Soran1 yılŞu an konuşmayı kestim fakat hala beraberiz
- 1 yıl
hayatının hatasını yapıyor gibisin ama senin hayatın beni ilğilendirmez
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılBuna oturup onunla konuşman lazım çünkü şu anda senin hayatını şu kadarcık etkilerken evlendiğiniz zaman seni psikolojini hayatını o kadar etkiliyor ki sen sen olmaktan çıkıyorsun O yüzden onunla bunu konuş gerekiyorsa büyük bir ölçüde varsa bu öfke kontrolü Bir uzman desteği alabilirsiniz..
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Hmmm okurken içim burkuldu vallahi... Hakikaten “dilenci” mi dedi sana ya? Off, bence bu hiç hoş değil! Bir sevgili ya da nişanlı, en yakın dostun olmalı, yanında kendini güçlü ve sevgi dolu hissetmelisin, kırık, incinmiş değil. Senin savunma hakkın var, sesini çıkarman çok doğal! Sen mutlu ve anlayış dolu ilişkiler hayal ederken öyle sözler yemek, hiç adil değil. Şimdi, yüzüğü atmak büyük adım; ama eğer değerin bilinmiyorsa, yaramaz bir ilişkiye tutunmak kendine haksızlık. Bi’ kendini düşün: İlerde mutlu, huzurlu hissetmezsen ne anlamı var, değil mi? Senin gücün çok, konforunu ve ruhunu kimse zedelemesin! Ne dersin, biraz kendine odaklanıp ne istediğini netleştirmenin zamanı gelmedi mi sence? 👀💫
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
37Cevap
Nişanlın öfkeli bir adam değil, önce bunda anlaşalım. Nişanlın kendine bir köle arıyor, senin de işine geliyorsa devam et.. Yok ben bir ömür köleliğe hazır ve razı değilim diyorsan o zaman ciddi kararlar alma vakti...
115 Yorumla
Soran1 yılBen bu adamı anlamadım sen tanımlar msin lütfen ben hakkımı savunurken kendini ölümüne savunuyor kadın gibi lafin altında kalmamaya dikkat ediyor adeta bizimkisi mahalle kavgasına dönüyor
Soran1 yılDil yarısı
- 1 yıl
Narsist kişilik.. Bu tür kişiler asla haksız çıkmazlar. Her konuda onlar haklıdır, her konuda onların dediği olmalıdır. Senin düşüncelerini ve fikirlerini asla önemsemezler, varsa yoksa kendi egoları.. Narsist kişilikle ilişki insanı zamanla tüketir, en son tamamen tükendiğinde sen onu bırakmasan bile o seni bırakacak merak etme..
Soran1 yılBen onun 2. nisanlisiyim
Soran1 yılEvet
Soran1 yılTanıştığımız ilk hafta ona ceyizim yok dedim ortak arkadaşımıza hemen gidip esranin çeyizi yokmuş demiş o da demiş ki ceyiz dediğin nedir ki alınır sen ne dert ediyosun demiş ve benim herseyimj aldım evimizi tuttuk düğüne 2 ay var ve bugün bu yaşandı
Soran1 yılDefalarca allahim benim için hayırlıysa nasip et hayırsızsa olmasin diye defalarca dua ettim
Soran1 yılEvet ama bizim ilişkimiz uzak mesafe ben samsunlu o kayserili
Soran1 yılHergun bi araya gelemiyoruz
Soran1 yılAmin inşallah
1 yılÖncelikle öfkeli ve sinirli bir insanla hayat geçmez. İnsanları degiştiremezsin. O senin üzerinde , sen onun üzerinde hak iddia edemezsin. Bence ayrılman gerekiyor. Bu olay yaşandı okey ama yinede bir kadına böyle davranması dogru degil, Asıl o insan içine çıksın. Kadınlarla nasıl konuşması gerektigini ve nasıl davranması gerektigini ögrensin.
01 Yorumla- 1 yıl
Evet o öfkeli ve sinirli bir insan ve böyle insanlar etrafında insan bulunmaz. Sanada zarar verir ayrıl
1 yılBenim dediğimi yapmak zorunda değilsiniz amma kendi başıma gelen olayı anlatacağım. Bende nişanlıyken nişanlımın vicdansız sadakatsiz kadın düşkünü ahlaksızlara para harcayan iğrenç taş gönüllü bir adam olduğunu gördüm. Aynı zamanda zorba biri ve ilk defa buluştuğumuzda bile bana el kaldırmıştı. Anneme nişanı bozmak istediğimi söyledim izin vermedi. Annemin zoruyla evlendim. Dediğine göre evlenince yapmazmış evlenince bana bağlanırmış evlenince akıllanırmış. Amma evlenince her şey dahada beter oldu Ben düğünümden 4 gün sonra aldatılan ve dövülen bir kadın oldum. Şiddete bazen susmak zorunda kaldım. İyice tanımadan evlenmek insanın tüm hayatını alt üst eder mahv eder
00 YorumlaOha sana şimdiden daha nişanlıyken dilenciden betersin muamelesi yapan adam evlenince sana neler yapar.. Derhal ayrıl ondan at nişanı. Evlenince sana hayatı zehir edecek ya düşünsene daha nişanlısın canım cicim aylarında böyle yapıyor evlenince düşünebiliyor musun? İnsan sevdiğine asla öyle bi cümle kullanmaz o ne demek ya. Hayatını mahvetme. Allah seni uyarmış resmen yol yakınken dön diye. İlerde aşırı pişman olursun hayatın mahvolur. Direkt çıkart hayatından ne olursa olsun hemen
01 Yorumla
1 yılAtmalısın yüzüğü. Bu evliliğin ön izlemesi.
10 Yorumla
1 yılEğer dediklerini tatlı dille şakayla degilde agresif söylüyor ve seni kırıyorsa nereye kadar dayanabilirsin ki bi yerde ilişki biter sen sogursun duygun biter
01 Yorumla
Soran1 yılTatlı dil ve şakayla söylüyor ama guceniyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılNişanlımdan para istemem çok çok zor durumda kalmısımdır istedim varsayarsam ve oda böyle konusursa ben ayrılırım ya 🤦♀️🤷♀️ daha adam evlenmeden paranın lafını yapmış kaldı ki dilencide olmussun çok kırıcı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılDuygusal bir kadınsın anladığım kadarıyla. Bu kişi seni kırmaya devam edecektir eğer bunu kabul edemiyorsan yüzüğü atmalı, daha mülayim ve düşünceli bir eş adayı aramanda fayda var.
01 Yorumla
Soran1 yılEvet biraz duygusal ve hassasım her lafı sözü kaldiramiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı.
1 yılÇok sıkıntıli bir tip kesin başak burcu erkeğidir. Ömür geçmez bunla dikkat et canım
32 Yorumla
Soran1 yılEvet başak burcu
- 1 yıl
Bak nasılda bildim çünkü başak erkeği böyledir kendini beğenmiş insanlara hep üstten bakan milleti izleyen kusur arayan taklit eden gıcık inatçı narsist manipüle eden iğrenç bir karakterdir. Eski sevgilim böyleydi koşarak ayrıldım. O yüzden evlilik konusunda iyi düşün canım aman diyim hayatını yakma daha niceleri çıkar karşına ohoo boş ver takılma hiç bu pisliğe
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılHiçbir şey senden daha değerli değil.
Ömrünü bu şekilde geçirmeyi kabul ediyorsan evlen.
Ama yok katlanamam diyorsan anında bitir.
İyi düşün ve kararlı şekilde adım at.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
1 yılBu ne ya hangi dağın ayısı bu tamam belki para istemen abes ama onun bu yaptığı normal değil
18 Yorumla
Soran1 yılNeden abes olsun o benim nişanlım
- 1 yıl
Niye para istiyorsun ki
Soran1 yılAma parayı atarken dilenci bile senin kadar istemiyor demesi beni çok kırdı o an anlayamadım o kadar ama sessizce iyice Bi düşündüm parasını geri gönderdim hemen
Soran1 yılÇalışmıyorum çünkü
Soran1 yılBen nişanlım. diye samimiyetten istedim ne bileyim istedim diye beni kötülüyecegini
- 1 yıl
Ağır olmuş biraz bu kelimeleri harbi harbi ağır olmuş
Soran1 yılYemin ederim şaka yaptım dedi ama şaka da olsa o laf ağzından çıktı bi kere
- 1 yıl
Aynen öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılYakışıklı adam sonuçta istediğini der istediğini yapar. Beğenmiyorsan bırak , ertesi gün başkasını bulur.
00 Yorumla Evlenirsen hayatın boyunca pişman olursun ya da kucağında çocukla boşanmak zorunda kalırsın kesinlikle at yüzüğü! Acilen hemde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılAbi böyle bir adamla niye devam ediyorsun. Yolun başındasın çoluk çocuğa karışmadan evlenmeden iyi düşün. sonra bin pişman olma :)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
1 yılİğrenç bir adam çok net söylüyorum konuşmayı bilmeyen kaba insanlarla arkadaşlık bile yapmayın yol yakınken dön ben olsam 1 saat bile beklemezdim 😏
00 Yorumla
1 yılBunca aşağılık ifadelerden sonra hala özür ve şefkat bekliyorsan kendi kişiliğini ayna karşısında sorgula derim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılŞu lafı duysam o dakika ayrilirdim. Evlilikte düzelir umudun var ise bu tipler düzelmiyor. Hatta evlilikte daha da beter hale geliyor.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBacım hala neyi bekliyorsunuz yüzü atmak için, afedersinizz o/lmeyi mi * valla ben bizim türk milletinin anlamıyorum
00 Yorumla Kafan mı güzel canımın içi o yüzüğü atıp adama tekmeyi basana cidden pes yani bilemedimi mi var bunun 🤔🤔
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 1 yılYüzüğü atsam mı bilemedim mi yazdın yoksa benim gözler kör mü? Evlen cocukla baskasına denk gelmesin
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılAnlatirken icin burulmustur eminim. Su cumleler yakisiyorsa devam et. Ama ortada bir mantiksizlik var
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılEngelle o ilişkiden bir cacık olmaz pişman olma evliliği burnundan getirir
05 Yorumla
Soran1 yılOnun yanlışlarını düzeltmeye çalışıyorum bak böyle yapma bu lafın tavrın yanlış diye sürekli düzeltiyorum surekli onu duzeltirken buluyorum kendimi para istedim diye bana dilenci bile senin kadar istemiyor dedi attım hemen parasını ben biraz duygusal ve ince düşünceli biriyim
Soran1 yılAma ondan o yok tam bi şirek
- 1 yıl
Arkadaşımin akrabası var kız nişanlı nişanlısı demiş çalıştığım paranın hepsi benim seninki o kişiyle yarışır 😂
Soran1 yılNe bileyim yaa Nasıl olacak döküldüm sacildim bi dünya para harcadım
- 1 yıl
Dert etme oluruna bırak o kişiden bir şey çıkmaz sonu hüsran olur hayırlısını işte
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılNe duruyorsun ya erkek mi yok git kerhanede çalış o adama karı olma
010 Yorumla
Soran1 yılDoğru bi yorum yap
- 1 yıl
Sen aşşagılanumayı sindiren kendine saygısı olmayan gacı zoruna mı gitti
Soran1 yılMerak etme ben ona karşı sürekli savunuyorum kendimi ondan dolayı ben kötü oluyorum
- 1 yıl
Sen kendi vicdanında rahatsan boş ver gerisini
- 1 yıl
Kişesel olarak senle bir sorunum yok ama buraya Nezaman gelsen aciz kadınların soruları artık tahammül edilemez hale geldi sanki onsız kalınca ölecekler sudan çıkan balık. Gibi
Soran1 yılŞu an nisanliyim ama o kadar eşya aldım ev tutuldu bu yoldan nasıl donucem herkes duydu
- 1 yıl
Ne yapacaksın millet duyacak diye ömrünü bu hödükle mi geçireceksin
Soran1 yılToplum baskısı oluyor yine de düşmanım çok bilmiyorum akışına bırakıyorum şu an için
- 1 yıl
Nereye kadar nikahtan sonra dönüşü daha mı kolay
- 1 yıl
Çocuk doğurduktan sonra daha mı kolay olacak
- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
1 yılEzdirme kendini önce adam olsun sana nazik davransın insan olsun salla gitsinn
06 Yorumla
Soran1 yılKendimi savunmaya alınca başlıyor benimle dil yaristirmaya ve ağır bi laf ediyor her tartışmada beni kırdığının farkında değil
- 1 yıl
Olsa zaten yapmaz bunu nazik davranır sana
Soran1 yılÖzür bile dilemiyor zor geliyor ben diyince diyoe
- 1 yıl
Dikemez zaten kendini hatalı gormuyoki Yaskac senin
Soran1 yılBen 25 o da 30
- 1 yıl
Konuşmak istermisin
Para istemek de hoş değil
Erkek istese linç yer02 Yorumla
Soran1 yılNişanlım diye istedim ne bileyim adamın öyle yapacağını ama parasını attım derhal
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılSakın bu adamla evlenme ruhuna eziyet eder derhal ayrıl kurtul
01 Yorumla
Soran1 yıl2. nisanlisiyim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılBöyle adamlar nişanlanır biz bulamayız şaşırtıcı şans yok
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Uzak dur bence zordur çekilmez daha simdiden böyle ise.
00 YorumlaBöyle biriyle bir ömür birlikte nasıl yaşanır ki ömrünü tüketir insanın
00 Yorumla
1 yılHayır gelmez o kişiden boşuna hayatını mahfetme yol yakınken dön.
00 Yorumla
1 yılNişan atmak hiç aklına gelmedi mi? Hayır böyle biriyle yuva kurulmaz da o yüzden diyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTedavi olması gerektiği için onun tedavi olmasını sağlyaabilirsin… erkeğin öfkesi acziyet göstergesidir… ve büyük hastalık sorundur
00 Yorumla
1 yılBu şimdiden böyleyse yandın evlenince para hiç vermez resmen seni assaliyor ne demek insan içine çık diyolog kur resmen seni canım yerine koyuyor kendini beğenmiş nartist kaç kurtar kendini adam etmekle ugrasma ömür boyu değişmezler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCidden böyle kişileri nasıl buluyorsunuz öyle bir kelime kullanmak yerine para atmasa daha iyiymiş
00 YorumlaResmen geri kafalilik bu çeşit insanlarla evlenmek suçtur... Detaylı anlatacağın bir şey olursa konuşabiliriz sorun yok canım
00 Yorumla
1 yılAslında önemli olan senin gönlünü alması. Çünkü herkes birilerini kırar. Gönlünü de almıyorsa terbiyesizlik
00 Yorumla
1 yılOnu kendine bağlaman sana değer vermesini sağlaman ilgili hale getirip ipleri ve kontrolü eline alman çok kolay
00 YorumlaGeçimsiz bi insan. Senle ni sorunu yok. Yuzugu at bence
00 Yorumla
1 yılBence ayrıl şimdiden böyle yapan biri evlenince hiç düşünemiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe diyeceğimi bilemedim istediğin para ne kadardı ki öyle tepki verdi şimdi haklısın diyemem sonuçta onunda haklı yanları vardır
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılŞimdi sen tutup adamdan 10 20 bin ver dediysen hoş yapmamışsın bu arada gerçekten nişanlıyken böyle hareketler yapmayın sonuçta nişanda Bi tanıma yöntemidir evlilik degil adam Bi anda şok oldu belki de
Soran1 yıl1000 lira belki anca istemişimdir
Cevap sahibi1 yılAnladım bir sey diyemiyorum canım ıyı karar ver evleneceğin kişiye
Cevap sahibi1 yılSonuçta sen bununla bır ömür geçireceksin şimdi böyle yapan ileri de ne yapmaz
Nişanlıyken bunu yapan evlenince neler yapar bence yazık etme kendine ayrıl
00 Yorumla
1 yılNe diyim ki bilemedi m
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılmanupile ediyo iste tum yasamin boyu onun sozunu dinleyip bagli kalmak istiyomusun
00 Yorumla
1 yılKonuş kendini düzeltsin
00 Yorumla
1 yılYüzüğü atma belki pişmandır
00 YorumlaBence ayrıl her sakada bir ciddi taraf vardir
10 YorumlaKesinlikle evlen, daha iyisini bulamazsın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 562 cevap paylaştı. Şaka yapoyor olabilir
00 Yorumla
1 yılAt o yüzüğü hayır gelmez
00 Yorumla
1 yılNeden celladına aşık oldun demezler mi insana?
00 Yorumla
1 yılAyrılman gerek evlenince daha kötüsünü yapar
00 Yorumla
1 yılSıkıntılı tip anlaşılan bi ömür nasıl geçireceksin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılAyrılman lazım çekilmez yol yakınken dön
00 Yorumla
1 yılyapabilecegin en mantikli şey bağı korpartmak.
00 YorumlaNe zaman ayrılırsın 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMesela ayrılmayı düşünüyor musun?
07 Yorumla
Soran1 yılEvet düşündüm ve diyor ki sanki dünden hazir gibi tamam ailenle konuş bende konuşayım diyor hiç demiyor ki hiç olur mu öyle şey seni kaybetmekten korkuyorum gibisinden aslaaa cümleler etmiyor hemen tamam olur diyor mal mı ne
Soran1 yılBen onun 2. Nisanlisiyim
Cevap sahibi1 yılNarsistin önde gideni belli ki yol yakınken iyi karar ver derim, ilerde pişman olma
Soran1 yılİnsanların içinde benimle alakalı küçük düşürücü bi takım kelimeler ediyor gururmu incitiyor
Cevap sahibi1 yılBelki düzelir diye düşünüyorsan hata yaparsın ilerde yaptıklarına tepki gösterdiğinde onun yaptıkları değil senin tepkilerin konuşulur anlıyor musun, her zaman haksız olarak kalırsın. Kendine biraz olsun saygın varsa bu kötülüğü kendine yapmazsın.
Soran1 yılTam da dediğin gibi onun yaptığı hatayı konuşmuyor da sen niye abartiyorsun bunu oluyor
Soran1 yılHiç suçluyum demiyor ama zeytinyağı gibi üste hep haklı
Gizli Üye(25-29)1 yılZaman varken nişanı at evlenmekten vazgeç
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBacım mantıklı düşün bu cimri adamla mutlu olamazsın
1 yılyüzüğü takana kadar sen bunları fark etmedin mi?
02 Yorumla
Soran1 yılVallahi farketmedim Nişan döneminde ortaya çıkıyor işte yavaş yavaş
- 1 yıl
hımm, rahatsız ediyorsa gerek yok uzatmaya
- Aşk İlişkileri konusunda 14,4b cevap paylaştı.
m 1 yılAyril
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılParasıyla sana mı gösteriş yapıyor sadece
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?