Nişanlım beni çok üzüyor biri bana akıl beremez mi?

Nerden başlanır bilmiyorum 5 senedir bir birlikteligim var 4 sene sevgililik 8 ay nişanlılık kafam karma karışık nişanlımı çok seviyorum ama artk ondan emin değilim ben ona kıyamıyorum gözümden sakınıyorum asla kırmıyorum hep ılımlı olan benim hep affeden hep alttan alan hiç küsmeyen benim hep kırilan üzülen ağlayan da benim çok yoruldum gercek anlamda yoruldum nefes almakta güçlük çekiyorum beni çok üzüyorlar ben mi çok abartıyorum ben mi çok kırılganım anlayamıyorum bilmiyorum hiç bir şey nişanlım sürekli acele ettik diyip duruyor maddi olarak hazır değilim yapamam edemem diye sızlanıyor babası bi yandan şikayet ediyor yapamıyorum edemiyorum annem bi yandan bu yap bunu et bunu iste bugüne kadar tek bir şey istemedim elimi bir şeye uzatmadım bir şey talep etmedim her şeye gerek yok dedim istemiyorum dedim hep anlayışlı oldum ama tepeme bindiler her şeye yok dememe rağmen nişanlım hâlâ şikayetçi yapamıyorum edemiyorum diyip duruyor neyi yapamıyor anlamıyorum ondan hiç bir şey talep de etmiyorum acaba diyorum evlenmek mi istemiyor bahaneler mi öne sürüyor anlam veremiyorum sürekli daha erken daha erken neden acele ettik diye yakınıp duruyor babası yalvar yakar gel yapalım düğünü diyor ama o gelmiyor hep bi bahane hep erteleme anlamıyorum insan sevdiğini yanında ister bu kadar sabredemez ben sabredemiyorum ama o çok sabırlı davranıyor ya da sevmiyor içim daralıyor sürekli ağlıyorum sıkılıyorum huzursuzum çok hem de
Nişanlım beni çok üzüyor biri bana akıl beremez mi?