Nedense yalan gibi geldi doğru ise kusura bakma ama yalan gibi geldi.. Neyse doğru varsayalım.. Cidden çok ayıp etmişsin. Böyle düşüncesiz bir eşim olsun isterdim
06 Yorumla
Soran+1 yılYa şaka ettim
Soran+1 yılNe
Soran+1 yılBen o sözü derken şaka ettim
En İyi Cevaplar
+1 yılSöylediğin şey son derece çirkin. Onu kırabileceğini düşünmeliydin. O senin hayat arkadaşın , yoldaşın. Üstelik büyüklerinin yanında söyleyerek onu rencide etmişsin, gururunu kırmışsın. Bence özür dile ve bundan sonra daha dikkatli olacağını söyle. (Söylemekle kalma uygula)
10 Yorumla
+1 yılSenin dilinin ayarı yok yaptığın büyük saygısızlık ve patavatsızlık ama onun da üstüne yürümesi herkesin içinde sana dayılanarak gövde gösterisi yapması erkekliğini kanıtlayacak diye seni dövmeye yeltenmesi iğrenc ötesi. Keşke evlenmek bu kadar kolay olmasa🙄
03 Yorumla
Soran+1 yılYa biz genel olarak çok iyi anlaşıyoruz ayrıcs odada iki kız ve ben vardık herkesin içinde değildi sonra kaynım geldi
- +1 yıl
Ya sen iyi misin elalemin yanında sana böyle davranamaz hiç mi utanmadın hem onun adına hem kendi adına? Bir kişi dahi olsa yanında yapamaz, yapmamalı
Soran+1 yılEvet utandım daha fazla mı utandırmal istersin
+1 yılO tepkiyi vermezdim ama ertesi sabah seninle boşanırdım. Ayrıca bu kadar düşük zekalı biriyle evlendiğim için de pişman olurdum. Üzülürdüm. Ama gel gelelim soru kurgu olduğu için kasmaya gerek yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ben şaka etti.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Üzerine yürümesi hoş değil tabi fakat senin kullandığın cümle daha çirkin..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen eşini hatalı görüyorum. Üstüne yürümek ne demek ya. Ne hakla. Haklı bile olsa senin üstüne yürümeye, sana el kaldırmaya yeltenmeye hakkı yok. Onun yanında söylememen gereken bir kelam etmişsin ama hepimiz zaman zaman çam devirebiliyoruz. Ama senin kendini ifade etme şeklinde çok yanlış olmuş (hemde eşinin yanında) "koynuma almak isterdim" ne demek..
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. "Merhaba KScan , senin demiş olduğun kelime ne kadar yersiz olmuş olsada hiçbir insan yaptığı hatalar için şiddete maruz kalmak zorunda değil tabiki , ama boşver alttan almaya bak tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. Eşin sonuçta, kıskanmış olabilir".
01 Yorumla
Soran+1 yılŞakaydı
Koynuma almak falan öyle denir mi. Kocan deseydi öyle sen ne düşünürdün? Ayıp olmuş. Ama o da ayıp etmiş insanlar içinde üzerine yürümesi olmamış
13 Yorumla
Soran+1 yılYa espiri tamamen ciddi değilim
Soran+1 yılAma o da üzerime yürüdğ
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAdamın üstüne yürümesi doğru olmamış ama bir erkeğe de böyle şaka yapılmaz...
Bir gün tersine gelirsiniz, bir bakmışsınız boşanma kağıdı önünüze konmuş...10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı. Adam sana iyiki vurmamis.. vursa senide insan yerine koyacaklardi yine olan adama olacaktı.. ne kadar ayıp ve dengesiz senin bu yaptığın.. gerci bu kavramların sendeki karşılığı şaka..
03 Yorumla
Soran+1 yıl
Arkadaşımın sakin ol. Kadına ya da erkeğe şiddet kötü bir şey. Ayrıca ben insanım basit bir espiri yapayım dedim. Hepimiz bazen yabkış şeyler deriz- +1 yıl
Senin şaka dediğin şeyde psikolojik şiddet.. evliliğin bilincinde senin yaş gruuplarinda normal insanlar bu denli dengesiz laflar etmezler.. hadi basbasayken eşine diyebilirsin ama toplum içinde bu olay rezalettir.. ben bu durumun şaka olduğunu şahsen kabul etmezdim.. seninkisi şaka boyutunu aşmış cinsten..
Soran+1 yılZzz sten ben çok pişman oldum.
Aşk İlişkileri konusunda 556 cevap paylaştı. Gerçekten edebsizce olmuş ama o camiada öyle yaklaşması hoş degil
10 Yorumla
+1 yılKızlar yok da koynuma alırım felan biraz ağır olmuş
10 Yorumla
+1 yılOrtamda rencide etmişsin
Ve koynuma alırım filan demissin
Esin seni bosamadigana dua et21 Yorumla
Soran+1 yılAbarmta basit bir şaka
Konuş anlat. Buraya yazdığın gibi onlada konuş. Ne yapayım esmer erkek seviyorum ama benim kocam sensin. Kralı gelse senden başkasına gözüm kayamaz de.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Bilincalti disari vurmus, saka demissin. Gercek aslinda soyledihin, fantezi djnhan genis demek ki kafanda kurduklarin falan filan...
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olsaydı onla evlenmes. Gider esmer adamka evlendirdşm
+1 yılAz bile demişsin esmer adam bul bana koynuna soksun diyeydin 🤣🤣
11 Yorumla
Soran+1 yılYa mg
+1 yılSenin gibi patavatsız bı kadın inşallah denk gelmez kadın dediğin nerde ne konuşacağını bilmeli
06 Yorumla
Soran+1 yılErkek dediğinde karısının üzerine yürümemeki.
- +1 yıl
Kesinlikle ama senin yaptığın bu sonucu doğurmuş bak senden tavsiye bı erkek olarak sen bunu yalnızken desen en fazla canı sikilirdi ama milletin içinde onu rencide etmiş herkesin içinde şöyle dediğini bı hayal et empati yapmayı bilene dünyanın en güzel şeyi ben aslında zayıf esmer kadın seviyorum ama bu koca gotlu sarı denk geldi dese milletin içinde ne hissedersin gibi hiç hoş hissetmeyecegine eminim
- +1 yıl
Bide koynuma almak isterdim demen zaten ciddi problem ben daha sert tepkiler verebilirdim bu söylemine eşin olsam
- +1 yıl
Neyse insanlar hata yapar dikkat etmelisin ama
Soran+1 yılKocam bana televizyon da bir ksdın okunaca güzel kadın diyor kafasına ütü atarım bubdaj sonra madem normal
- +1 yıl
Nediyon ya
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılŞakanın dozu biraz kaçmış sanki adam bu saatten sonra sana nasıl güvenecek
01 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama. O beni bilmiyor mu bana za5en sen temiz niyetle söyledin ama doğru değil dedi
+1 yılNormal bir şey demişsin esmer erkek varken. Doğruya doğru
01 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama. Kocam 187 boyunds kaslı uzun boylu
her şakanın altında bir gerçek yatar... rumuz esmer :) dövse haklı
022 Yorumla
Soran+1 yılYa esmer istesem esmerle evlenirdim demi çok isteyenin olmuştu esmer ama ona vardım
Soran+1 yılYani şaka ettim
Soran+1 yılİçim sıkılıyor bende bursya bakıyorum
Soran+1 yılKocamla küsğm neden sıkılmasın
Soran+1 yılNe işim olur evli baeklı kadın senin gibi kart zamoara ile
Soran+1 yılDjjdjddj şu tipe mi 😂 dayı git şikayer etmişyşm
Soran+1 yılBak yaptığın tacize giriyo3. Bir kadına istemediği halde. Zoela konulmaya çalışmak. İnan sonumuz mahkemede biter. Tayio Erdoğan kadına tacizi anında ihbar etmek için online site açtı bilgij olsun
Soran+1 yılİstemiyorum konuşmak ısrar etme.
Soran+1 yılAma yeter demi. Kanın mı kaynıyor orpepuu evladı senin. Ananı sülalem siksinnn şu tiple yazmaya utanmıyor musun amınaa akodumun malıı kimse sana bakmıyır demi hiç bir kadın o yüzden yüzünü bile görmediğin kadına yazıyorsun. Sebşb yaşında adamlar kadın beğenmiyor araban yoktur senin orpepuu evladı
Yuh yani. O kadr milletin icin de demissin yani adam in dustg duruma baq
03 Yorumla
Soran+1 yılYa şaka olsun diye
Soran+1 yılTabi ama ağzından çıkıp gitti
- Aşk İlişkileri konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılAşırı saçmalamışsın öyle bişey denir o öyle bişey dese ne düşünürdün mnce onu düşün...
01 Yorumla
Soran+1 yılTamamen espiri
Gizli Üye(25-29)+1 yılKoynuma almak tabiri yanlış olmuş fakat ne olursa olsun bu üzerine yürümesini gerektirmezdi.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Yersiz bir şaka olmuş, bide insanların içinde demişsin. Kocandan özür dile.
10 Yorumla
+1 yıleşiniz sevgiliniz bir mankeni falan beğenince bir yerlerinizi yırtıyorsunuz hayali karaktere bile güzel diyince kıyametleri kopartıp tripler atıyorsunuz toplum içinde dediğin şey ne kadar onur kırıcı ve patavatsızca
04 Yorumla
Soran+1 yılDjekjdjdjs yo ben soruyorum aşkım sence bu kadının bacakları nasıl fiur
- +1 yıl
herkes aynı karakterde değil belki bunları demen bile beni kıskanmıyor sevmiyor mu düşüncesine gider rencide etmişssin ve ne bilim hoş değil yani hele toplum içinde yapmann
Soran+1 yılYa ben aşırı ergen kıskanma iç güdüsü değilim
- +1 yıl
aslında sende soran gibi kıskanç birisi değilsin neden böyle cevap verdin ki :)
Gizli Üye(18-24)+1 yılbu tür insanlardan hiç hoşlanmam şakanin b ku çikiyor eşin yapsa bunu burda destan yazarsin beni aldatiyormu diye
06 Yorumla
Soran+1 yılVallahi yazmam ben ona televizyon da sokakta kız görünce aşkım bacakları nasıl bile derim
Cevap sahibi+1 yıliyimisin sen
Soran+1 yılİyyim de kıskanç değilim ben pek fazla
Cevap sahibi+1 yılama yaptiğin gerçekten çok yanlış bunu dememeliydin
Soran+1 yılCanım hatamı zaten kabul ettim
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂👍
+1 yılOrtamdaki durum sıkıntılı ve sohbet gidişat kötü olmuş
00 Yorumla
+1 yılKadına şiddete karşıyızda. Sen acayip kaşın mıssın.
00 Yorumla
+1 yılNerede ne konuşacağını öğrenmek için ders falan almalısın mesela
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 985 cevap paylaştı. Biraz tutucu bir aile sanırım ona göre davranmalısınız. Bide bu laf olmamış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen olsam tokatı yapıştırırım suratına karısı mısın düşmanı mı öyle laf denmez insan içinde
012 Yorumla
Soran+1 yılTokatı yapıltırdıktan sonra? Polisi ararım anahaber şeylerini çağırırım sosyal medyayı ayağı kaldırırım hayırdır
Cevap sahibi+1 yılNeyi kaldırıyon hayırdır ettiğin lafı da kaydederim
Soran+1 yılO suç değil ki anayasaya göre. Mesele karın seni aldatsa sen ona tokat atsan suçlu sensin. Kadına şiddet aynı bir bazda inceleniyor. Ayrıca aşırı ahmaksın bir daha o sözü söylemem. Senin ne haberin olucsk öyle bir laf ediceğimden ezik cahil
Cevap sahibi+1 yılKafanı kuma gömerim ayık ol
Soran+1 yılFnjddjjdjdjd hukuk danışmanı yım. Kadına bırak şiddeti kocamın tek hakareti olsa anında donuna kafar alırım siz erkekler beni köylü kadınlarla karıştırmayın afededsin ananı yatırır sşkerimm haberin olmaz
Cevap sahibi+1 yılBende seni şu an dava edebilirim anama sövdüğün için ayık ol itlik yapma
Soran+1 yılDjekkdekjre mal mal mal
Cevap sahibi+1 yıldüzgün konuş
Soran+1 yılşu an misla üzerine konuşuyoruz
Cevap sahibi+1 yılözür dile
Soran+1 yılAnanın ya
Cevap sahibi+1 yılbak hala sövüyor özür dile
Aşk İlişkileri konusunda 628 cevap paylaştı. empati yap aynı şeyi senin akrabalarının yanında kocan sana deseydi nasıl hissederdin
10 Yorumla
+1 yılÇok ayıp etmişsin bence özür dile bir şeyler yap gönlünü almaya çalış ben olsam affetmezdim kendini onun yerine koy böyle şaka olmaz böyle şaka insanın aklından çıkmaz
00 YorumlaKocasının yanında da bunu söylemeyen kadın da ne bileyim artık... Nxxj
01 Yorumla
Soran+1 yılYa espiri diye dedim
Aynı şeyi o sana söyleseydi ve yanında rencide olacak insanlar var biraz şakayla olmus ama gönlünü aldıysan ne mutlu sana 🤷♀️🙏
00 Yorumla
+1 yılYaptığın bir şekil de normal karşılanabilir ama kocanın tepkisi baya bi fazla olmuş
00 Yorumla
+1 yılYani saçmalamışsn kurgu gibi geldi bana
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılŞaka mı? Öyle denir mi evlenmeseydin o zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılKız seviyorum onu
- +1 yıl
Seviyorsan güzel sev :)) öfke birikmesin aranızda
+1 yılBen olsam seni bosardim
06 Yorumla
Soran+1 yılNiye ya şakaydı
- +1 yıl
Gerçek payı var dediklerinde. Etraf esmer dolu zaten aldatma olasigilini hep düşünürdüm
Soran+1 yılAma benim bir ton esmer isteyenim oldu yinede ona vardım sadece şaka yapmıştım.
- +1 yıl
Bir ton da esmerle çıkmışsındir ama
Soran+1 yılHayatta bir tane sevgilim oldu o da kumraldı sonrada kocam istedi beni 😂 zaten 19 da evlendim pek çıkmaya şansım olmadı
- +1 yıl
Ya esmer türk erkeklerinde ne bok buluyorsunuz zaten anlamıyorum ki. Bence diziler filmlerden ötürü esmer erkekler keko erkekler böyle gizemli sert geliyor diziler de pompalıyor bunu. Hayır benden mesela hoşlanan kızlara bakıyorum yani bayılıyor kız hayran hatta sonra bakıyorsun kekonun malın teki çıkıyor o beni yeniyor sjfjdjdjd yani resmen hiçbir kıza ilgi göstermiyorum bu yüzden. Yani sen her türlü hayran olunası özellik taşı 9m2 de bir rastlanacak yamyam kılıklı bir erkeğin kucağına atlamak istiyor kızlar. İlginç bir şey
+1 yılKoynuma almak ne demek🙄
010 Yorumla
Soran+1 yılŞakadan
- +1 yıl
Olsun ipin ucu kaçmış. Ben de isterdim diyebilirdin.
Soran+1 yılYani evet
- +1 yıl
Çok takma kafana özür dile bitsin.
Soran+1 yılO da dilesin dövmeye kalktı beni
- +1 yıl
Ama haksız olan sensin.
Soran+1 yılO da çok haksız oluyor kafasına ütü mü geçireyim
- +1 yıl
😂😀 kan çıkmasın.
Soran+1 yılOlmsx çıksın
- +1 yıl
Allah korusun😣
Ne diyin gı sen ne bicim bisi bu
01 Yorumla
Soran+1 yılÖf
Yani biraz yersiz olmuş koyun demesen kurtarılırdı
10 Yorumla
+1 yılBence cok ayip etmissin boyle saka olmamali😅
00 YorumlaBöyle şaka mı olur bacım? Hayretsin vallahi.
00 YorumlaYaptığın yanlış kocanın tepkiside fazla
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılallahtan ben esmeri kaptım 😂😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılOo kankss
Cevap sahibi+1 yılndkxmekmskss
+1 yılŞaka maka bu salakça esmer sarışın takıntılarınız bence gereksiz adam haklı aklını devşir git gönlünü al
08 Yorumla- +1 yıl
İşine gelmedi dimi duymak istediğini söylemedik diye 😅 gerçekçi ol empati yap
Soran+1 yılBen sarışın erkekleri sevmem. Ama sen iğrenç ötesi sarışınsın
- +1 yıl
Teveccühün bir mukabele sen bence Allah’ın yarattığı insanların şeklini cismini ayırt etmeden önce adamın yüzüne söylediğin şeyin empatisini yap bi
Soran+1 yılBen ayırt etmem. Bak bir sürü kız da esmer değil sarışın beğenir
- +1 yıl
Anlatmak istediğim zaten sana zevkini değiştirmen vs değil haddime de değil herkesin hoşlandığı sevdiği ettiği şey elbette vardır ama sen evlenmişsin artık bir kere ve o hayatı seçtiysen o adamı kabullenip sevdinse öyle yaşa her anını unut artık esmeri amiri memuru herkesin içinde de böyle şeyler söyleme küçük düşürücü bir durum
- +1 yıl
Kanka ne güzel konuşmuşsun ya anlamayan cidden anlamıyor. Ve hanımefendi gayet de çevremde esmer erkekler seviliyor?
- +1 yıl
🤷🏼♂️🤷🏼♂️anlayana sivrisinek saz anlamayanı davul zurna az ☺️
Soran+1 yılFjkskdkdkdkd
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hepiniz sacmalamisiniz :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılOyle ortamda. oyle denir mi dua et tutmuşlar
02 Yorumla
Soran+1 yılNiyeti bağırmak mış
- +1 yıl
Sende söyleme. oyle bir daha kalabalık ortamlarda.
Ayıya oyna demişler iki damla bir cardagi devirmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılLan boyle sakami olur manyak😂😂
00 Yorumla
+1 yılOo ayıp etmişsin
10 Yorumla
+1 yılAyıp etmişsin
00 YorumlaHaklı yani
00 YorumlaŞakanın b kunu cikartmissin sen
00 Yorumlane zmn dedin
00 Yorumla
+1 yılBariz yalan atmış.
00 YorumlaTrolldur umarım
00 Yorumla
+1 yılhelal olsun iyi laf koymuşsun reis
00 Yorumla
+1 yılOha yani denir mi oyle
00 YorumlaBunda bişey yok sana bir şey sormak istiyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılGel ben esmerim 😉😉
00 Yorumla Yazıklar olsun sana
00 Yorumla
+1 yılTuhafff bı durum
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası