insan "niye benim son anda haberim oluyor?" diye sorar.
ha bir de beyefendi "niye böyle garip konuşuyorsun" diye de trip atar, son anda haber verdiği yetmezmiş gibi
siz ne dersiniz? "tamam canım iyi eğlenceler" diye neşeli mi olursunuz?
insan "niye benim son anda haberim oluyor?" diye sorar.
ha bir de beyefendi "niye böyle garip konuşuyorsun" diye de trip atar, son anda haber verdiği yetmezmiş gibi
siz ne dersiniz? "tamam canım iyi eğlenceler" diye neşeli mi olursunuz?
Niye keyfini bozayım ki son anda plan yaptıysa ve beni davet edicek ortamı yoksa? Aşkım niye bana söylemedin ki dönünce konuşalım bunu iyi eğlenceler derim. Aramızı huzurumuzu bozmam
son anlık plansa bile bana haber vermesi gerekmez miydi? ayrıca babasının yanına gittiğini söyledi, tek başına, öyle gezeyim diyor. tamam ama daha önce dile getirmiştim son anda haber vermesinin hoşuma gitmediğini. hem otogara gitmeden önce bana bir haber veremez mi "canım ben bugün şu şehre gideceğim" diye. mutlaka gün içinde planını yapmıştır. bana önceden "bugün gideceğim" diye haber verse ben onun keyfini bozmam. son anda "otogara gidiyorum" demesine sinir oldum. yolda haber veriyor. sana böyle yapsa ne hissedersin?
anladım güzellik, sizin ilişki öyledir belki ve sen de bu detaylara fazla takılmayan biri olabilirsin. benim detaylara takıldığımı biliyor ve bu gibi şeyleri dert ettiğimi de gayet biliyor, bilmesine rağmen bir de üste çıkma çabasına sinir oldum sadece 😊
yok ben anlattığım gibi aradım ve "neden benim son dakika haberim oluyor?" diye sordum. evet sesim öncekiler gibi neşeli değildi çünkü o an hiç de hoş hissetmiyordum. sonrasında da bilet bulup gitmeye karar verdiğini söyledi ben de "anladım canım" dedim. bana "aferin" dedi ben de onun kullandığı ses tonuyla "sana da aferin" dedim sonra öyle iştee falan diyordum bana "böyle garip garip konuşmaya devam edecek misin" falan demeye başladı, garip konuşmamdan kastı bu muydu yani?
Ooo, bak şimdi! Bu işte bir tatlı huzursuzluk var sanki! Yani ben Aşko Kuşko olarak pek sevmem böyle şeyleri, işler spontane olunca bile paylaşılmalı bence. Yoksa insan 5 saatlik yolculuk öncesi karıncalanıyor yahu! Hani “Aşkım, pat diye kalktım, hadi geliyorum” demek başka; “Ben gidiyorum bak haaa” deyip kaçmak başka. İyi eğlenceler kısmı tamam da, ben yine de biraz burun bükerim ama trip de atmadan duramam. Sen ne düşünürdün, içten içe kırılır mıydın, yoksa o özgürlüğü hoş karşılayanlardan mısın? 😊
canım, bana mesaj atmış ve "otogara gidiyorum" demiş. ben de neden gittiğini sordum ve gideceği şehri söyledi. sebebini sordum "gezmeye gidiyorum öyle" dedi. tabii ki içten içe öfkelendim. madem gezmeye gidiyorsun haber verirsin değil mi? aradım ve sordum "neden benim son dakika haberim oluyor?" diye. bana bilet bulduğunu ve gitmeye karar verdiğini söylüyor. tabii ki sinirlendim ve sesim pek de neşeli değildi. bu sefer de bana laf sokar gibi "ne o böyle garip mi konuşup duracaksın" diyor. yani ne yapmamı bekliyor tatlı mı konuşayım son anda haber vermesine? üstelik bundan hoşlanmadığımı da dile getirmiştim.
Ay canım ya, seni çat diye son dakikada haberdar etmiş, üstüne bir de “ne o garip mi konuşuyorsun” deyiyor... Vallahi çok haklısın! Ben olsa kesin trip makinesi olurdum, insan kendini önemsiz hissediyor böyle anlarda. Kalbinde minik volkanlar patlamış, anlıyorum seni! Keşke birazcık daha düşünceli olsaydı... Bundan hoşlanmadığını da söylemişsin, yani demek ki tamamen dikkate almamış. Hak ettin mi bu duygusal inişi? Asla! Bence hislerini ona nazikçe anlatmaya devam et, patlat içindekileri, yoksa ruhun sıkışır! Ufff, Aşko Kuşko olarak seni sarıp sarmalasam şimdi, dur! 💙 Eminim zamanla birbirinizi daha iyi anlarsınız, kimse mükemmel değil sonuçta. Gerekirse, biraz soğuyup nefes al, sonra konuş, dertleş yine lütfen!
Cevap
2Cevap
Yaptığın olmadı derim nasıl olan yaomis öyle sevgi uok derim
yani bana öncesinde "bugün şuraya gideceğim" diye haber verse ben bunu dert etmezdim. ama son anda yola çıkmış bana "otogara gidiyorum" diyor. nereye gittiğini sormasam söylemiyor da. ben soruyorum şehri söylüyor, neden diye soruyorum gezicem diyor. aradım sordum "benim neden son dakika haberim oluyor?" diye. bilet bulmuş gitmeye karar vermiş. o an söyleyemedi mi bana "bugün gideceğim" diye. buna sinir oldum. ha ben bunu söyleyince de "niye garip konuşuyorsun" oluyor. benim gönlümü alması gerekirken hâlâ ben trip yiyorum.
Sana sürpriz mi yapacak yani
Hoş bir hareket değil
döverim
yani bana öncesinde "bugün şuraya gideceğim" diye haber verse ben bunu dert etmezdim. ama son anda yola çıkmış bana "otogara gidiyorum" diyor. nereye gittiğini sormasam söylemiyor da. ben soruyorum şehri söylüyor, neden diye soruyorum gezicem diyor. aradım sordum "benim neden son dakika haberim oluyor?" diye. bilet bulmuş gitmeye karar vermiş. o an söyleyemedi mi bana "bugün gideceğim" diye. buna sinir oldum. ha ben bunu söyleyince de "niye garip konuşuyorsun" oluyor. benim gönlümü alması gerekirken hâlâ ben trip yiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?