+1 yılHergün giderdim:( sükür ederdim okadar saat mesafe var diye.. Benle eski sevgilim arasinda günlerce mesafe vardi :) ben yurtdisindaydim o türkiyeydi 10 ay iliskim vardi ne kokusunu biliyorum nede ona sarilmayi.. :( hic bulusmadik bu senede gidemiyorum türkiYeye seneye gidecem ama ne fayda ayrildik
05 Yorumla
Soran+1 yılBenimde annem izin vermiyo işte :( o gelcem dediğinde istemedim gelme dedim hoç gelmedi
- +1 yıl
Ya niye istemiyorsun gelsin iste
Soran+1 yılBugün konuyu açıcam gelmesini isticem de gelir mi bilmem
- +1 yıl
InsaAllah gelir
Soran+1 yılİnş.
En İyi Cevaplar
+1 yılValla şehirdışından mı bahsediyosun bilmiyorum ama bazen Beykoz-Kadıköy arası bile 1,5 saat olabiliyo. Ondan bana çok uzak bir mesafe gibi gelmedi.
05 Yorumla
Soran+1 yılMerkezden ilçeye
- +1 yıl
Gidilir ya hiç bişi değil bence.
Soran+1 yılbir kızın gitmesi doğru olur mu sence?
- +1 yıl
Olur yani. Anladığım kadarıyla İstanbul'da değilsin. şu an bana çok çok normal geliyo. Bazen 2 saat yolda kaldığımı biliyorum. Ondan sanırım.
Soran+1 yılİstanbul'da değilim. Merkezden ilçeye gidecem işte ama annem izin vermedi
+1 yılDidime tatile gitmistim kiz arkadasim izmirdeydi. Tatilim yaklasik 20 gun falandi fakat haftada 3 kez didimden cikip kiz arkadasimi yarim saat bile olsa gormeye geliyodum. Aracim olmasaydi gelirmiydim evet gelirdim belki hafta 3 kez degil ama muhakkak 1 kez gelmeye calsirdim
014 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel. Bende gitmek istiyorum ama annem izin vermedi :(
- +1 yıl
Eee sen kiz basina kalkip gitme simdi gelcekse o gelsiiin
Soran+1 yılEvet ama o gelmek istediğinde ben gelme dedim her seferinde :(
- +1 yıl
Eeee sende gel ozledim de bir sefer
Soran+1 yılGelmedi ki hiç :D hep kursağında bıraktım gelme dedim
- +1 yıl
Tamam istee simdi GEEEEL de :) ben cok ozledim de yani yap bisiler istee be gelsin
Soran+1 yılbir ara dedim tamam dedi ama ortada bişe yok :) bugün yine söylicem
- +1 yıl
Soylee heycanlandir onu ne biliyim bir heveslensin gelmek icin can atsin :)
Soran+1 yılFazla coşturmamak lazım :D
- +1 yıl
ahahah :D orasini seen biliyosun canim :D
Soran+1 yıl:D :D
- +1 yıl
Neden gizlisin ki yaa :D guler eglenirdik surdaa D:
Soran+1 yılİyi böyle :)
- +1 yıl
:) Hiii iyi tamam tabii
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sakaryada oturuyorum. istanbuldaydı sevgilim, sadece 1 kez geldi. Ondan sonra hep ben gittim. İstemiyorum gelmesini, kız başına yollarda ne işi var başına birşey gelir diye endişeleniyorum. :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBenimde içimde kaldı gitmek :D annem izin vermiyo :( o gelcek inş.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı. Öyle bu durumum vardı eskiden. d 3 otobus biniyordum. d ilk sene gider evinden alir bizim oralara gotururdum snra gezme biter tekrar evine birakir ve tekrar geri gelip eve giderdim yani toplam ben minimum 12 kere biniyorum ve lafini ettigimden değil onun ucretinide ben karsiliodum. d smdi kurtuldum öyle bir derdim yok ya. Sadece pazarlari bulusurduk bazen bulusamazdk ozlerdim cok hafta ici kacardim yanina
02 Yorumla- +1 yıl
yol parası sonradan oturmadımı içine :D ayrılınca okadar bilete sövmüşsündür :D
Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı. Haftada 3-4 kere gidenlere bakma sen sallamakta onların üstüne yok. Durum iyise ve zaman varsa fırsat buldukça giderdim..
1.5 saatlik yol 25 lira. Gidiş dönüş 50 yapar. Hafta da 3 kere 150. Ayda 600 yapar. O yüzden haftada 3-4 kere giderim diyenlerin çoğu sallıyo. Durumu iyi olan gider ancak01 Yorumla
Soran+1 yılNetten bizimkine baktım merkezden ilçeye 10 TL. Benimki gelmek istiyodu kendi arabası vardı ama ben hep gelme dedim. Şimdi kendim gitmek istiyorum annem izin vermedi :(
+1 yıl6-7 aylık sevgilim benden 8 saatlik uzaktaydı. Bana dargındı mesajıma cevap vermiyordu bende yanına gittim öyle affetti beni :) Sen kız olarak bir yere gitme. Kız başına ne işin var yollarda. O gelsin
04 Yorumla
Soran+1 yılO defalarca gelmek istedi ama ben istemedim. Şimdi gitmek istiyorum
- +1 yıl
Seni niye dinlemiş ki. Ben sevgilimin haberi olmadan gittim. Yurdunu aradım buldum koca şehirde sonra aşağıdayım dedim. E yol uzun değişmiş gerçi istersen bin git. ya da onu çağır
Soran+1 yılOna bir gel diyim bakalım ne diycek
- +1 yıl
Aynen
Tuzla-Zeytinburnu arası o kadar. Gidip geliyorum arkadaşlarım için haftada 1 ya da 2 gün. Sevgilim için de giderdim yani.
01 Yorumla
Soran+1 yılGidersin tabii :)
+1 yılbence izinsiz gitme hata yaparsin, allah korusun yolda basina bisy gelse nedersin sonra ailene? bence iyi dusun derim ben
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende bundan korkuyorum. İzinsiz gidersem ya yolda bişey olursa diye
- +1 yıl
mantikli ol canim, birak hersyi zaman acele etme bazi seyler icin
Soran+1 yılHaklısın. O gelsin o zaman :(
- +1 yıl
tabiki o gelsin en dogrusu bu canim, seni gercekten seviyorsa gelsin
Soran+1 yılSöylicem bugün. İnşallah gelir
- +1 yıl
bana ozelden yaz bisy soracam sana
+1 yılben İstanbul o bursa otobus 3 vapur 2 ama vapur ıcın karsıya gecmem lazım 2 haftada bir gidiyodum tatillerde 1 hafta orda kalıyodum seven insan 1 saat görmek için bile gider
00 Yorumla
+1 yılBenimde bu sorun var 4 yildir konusuyoz 1 saat trenle ama o kadar sıklıkla gidemiyom :( onun için ülke değiştim ama sorunlardan dolayı başka şehre geldim ama az kaldı su kardeşi pqrise gitsende yanina tasinacam benden çok o geliyor :)
04 Yorumla
Soran+1 yıl:D yanına taşın da kız kurtulsun gidip gelmekten :D
- +1 yıl
Aynen valla her gelip gitmeye 60 euro gidiyor :) gelsin ben onun için ülke değiştim olsun o kadar
- +1 yıl
Yaninda kaliyordum ama kardeşi geldi ondan bir kurtulsak süper olcak
Soran+1 yılO da olur yakında :)
+1 yılZaten var. 1.5 yıllık cıkıyoruz ben İstanbul'da oturuyorum o kocaelinde. Her allahın günü yanıma geliyo :)
03 Yorumla- +1 yıl
söylede hergün gelmesin :) belkı ılerıde evlenırsınz paracıklar simdiden heba olmasn sana versn sen biriktir hehe :)
- +1 yıl
Sorun yok ya :) bizim için calısıyo zaten eğer bulusmassak ikimizde sinirli oluyoruz. Birbirimizin ilacıyız :)
Soran+1 yılBende istiyorum :(
Hizli bir motosiklet alir mesafeyi yarim saate indirir bol bol giderim boyle ne zaman kafama eserse :)
01 Yorumla
Soran+1 yılİyimiş :)
+1 yıleğer gerçekten seviyorsam 1500 km bile giderim ben çılgının tekiyim zaten :D
013 Yorumla
Soran+1 yılBende giderim ama annem izin vermiyo -.-
- +1 yıl
ah bu anneler hiç aşktan filan anlamıyor peki günü birlik gidip dönsen annene haber vermeden?
Soran+1 yılGünü birlik istiyorum zaten ama gitsem hemen dönemem ki. Mesela sabah çıksam 2 saat yol 4-5 saat onunla takılsam tekrar 2 saat yol. Geç oluyo :( okulum bitmeden önce gitseydim keşke ya
- +1 yıl
anladım peki o gelemiyor mu?
Soran+1 yılDefalarca gelmek iatedi ama ben gelme dedim. Aylar önce gel dedim tamam dedi ama ortada bişey yok. Ben olsam bende gelmezdim. Çocuğa defalarca gelme dedim :(
- +1 yıl
kızım niye gelmek isteyen adama gelmee diyorusunnnnnnnnnnnnnn :/// bırak o gelsin sen bayan halinle gitme biryere !
Soran+1 yılYa mlnapiyim çekindim hazır değildim :(
Soran+1 yılYa napiyim*
- +1 yıl
çocuğa söyle o gelsin müsait olduğunda görüşün işte napcan ki başka.
Soran+1 yılBugün söylicem artık
- +1 yıl
hadi hayırlısı olsun bakalım :)
Soran+1 yılSaol canım :)
- +1 yıl
rica ederim :)
Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı. Ortada bulup, mesafeyi 45 dk ya indiririm. Yanına da haftada 2 kez giderim :)
05 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl oluyo :D
Soran+1 yılAşka bak :D
- +1 yıl
emlakkulisi.com/.../...ev-fiyatlari-izmir-2013.jpg
Al bak burada var :)
Soran+1 yıl:))
2,5 saatlikti bizimki ben hiiiiiççç gitmedim ağırlığı koruyayım dedim 2 sene ya hafta bir ya da 2 hafta bir geldi
02 Yorumla
Soran+1 yılO gelmek istediğinde ben gelme dedim ama. Şimdi de kendim gitmek istiyorum
İstanbul'da benim işe gitmem 2 saat sürüyor. sevgili için 1.5 saati komşu kızı sayarım ne diyosun sen lafımı olur :)
020 Yorumla
Soran+1 yılKomşu kızı :D
Soran+1 yılAma gidemiyorum işte :(
Soran+1 yılYok annem sıkıntı. Dün gidiyim dedim izin vermedi :(
Soran+1 yılBana kalsa şimdi ordaydım :D
Soran+1 yılAma daha hiç gelmedi yanıma :(
Soran+1 yılYoo hiç buluşmadık :D gelme dedim hep
Soran+1 yılBuluşmadık.
Soran+1 yılOlsuk işte :)
Soran+1 yılOlduk işte :)
Soran+1 yılYapcak bişey yok
Soran+1 yılHallettik işte bir şekilde :) boşver ayrıntıyı :D
Yahu şehir içinde bile zaten o kadar sürüyor mesafe :D 1,5-2 saat nedir Allah aşkına :))
00 Yorumla
+1 yıl1.5 saat nedir ki, İstanbul trafiğinde en ufak biryere gitmen 1-1.5 saat :)
03 Yorumla
Soran+1 yılOrda olmadığım için bilemicem :)
- +1 yıl
evim ile ofisimin arası yaklaşık 50km, İstanbul trafiğinde gitmem 1 saati rahat buluyor. biriyle buluşmak istesek; iş çıkışı hafta sonu trafik aşırı derecede beter sabit 1.5 saat mesafeye bile razı olabileceğimi biliyorum. halinize şükredin :)
Soran+1 yılŞükrettim :D
+1 yılHafta sonlari pazar günü en ideali bence imkani olan gider imkaninolamayan da arada bir gider diye düşünüyorum kanks :)
00 Yorumlaben gtmem uzaktan sevgili istemem izmirde erkek mi kalmdı
00 YorumlaBizim arada yazlari kaldigimiz bir evimiz var oda 1.5 saatlik mesafe ama hergun giderim ya da orda kalirim. Yani kucuk bir mesafe sorun olmaz surekli gorusurum.
00 Yorumla
+1 yılgüveniyor ve çok seviyorsam giderim
ben giderim o gider
ilişki uzar gider :)02 Yorumla
Soran+1 yılgider de gider ^_^
- +1 yıl
:))
3 saat gittim. 5 dakika gördüm. 3 saat geri döndüm. Çok koymuştu. Yine 6 saat yol çektim, 2 saat konusabilmistik. Cok berbat duygu.
05 Yorumla
Soran+1 yıl5 dk mı :O değmezmiş gittiğine
Soran+1 yılSevdiğin için katlanıyosun sanırım
Soran+1 yılHaklısın ama olmuyosa zorlamaya da gerek yok :/
En ideali 2 haftada 1. Ama her hafta da gidebilirim yani 2 saatlik yola üşenmem.
00 YorumlaNe zaman canım isterse ya da canı ne zaman isterse
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılİş güç yoğunluğuna göre özledikçe gidilir işte. En az haftada bir, hafta sonu gidilir.
00 Yorumla
+1 yıl10 saatlik yolu haftada bir gidiyordum nedir ki 1.5 saat =/
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkeske saadece 1 bucuk saatlik mesafe olsa ucakla bile 3 saatlik bir mesafeye katlaniyoruz :(
015 Yorumla
Soran+1 yılMesafe az olsa gider miydin ?
Cevap sahibi+1 yıltabi giderdim sevdigim insan sonucta
Soran+1 yılYa annen ilişkinizi bildiği halde izin vermiyosa ?
Cevap sahibi+1 yılizin vermedigine göre korkulari vardir ozaman o gelsin madem annen iliskinizi biliyor tanissinlar ozaman annenin ici daha rahat olur kizinin kimin yanina gittigini bilir ve tabi senin yanlis birsey yapmicak olduguna inandirman gerek anneni ve gercekten de yapmaman gerek sonucta devir kötü devir insanlarin ic yüzü bilinmiyor malesef
Soran+1 yılAnnem tanışır da abimi napcaz :) bugün ısrar ediyim bitaz yanıma gelsin :(
Cevap sahibi+1 yıloy sende de mi abi var ya :) abini annen bir sekilde ya ikna eder ya da uzaklastirir ama annenin rizasi olmadan gitme bence hakkinizda hayirlisi olsun canim
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama abim ikna olmaz :D ya habersiz gidicem ya da gidemicem
Cevap sahibi+1 yılhmm ozaman cok iyi düsünmelisin ya da anneni ikna etmelisin sevgilinden zarar gelmeyecegine eminsen annenide ikna etmeyi basarirsin ama bence en güzeli yalan söylememek ne güzel bir annen var
Soran+1 yılO zaman o gelecek buraya. Güveniyorum tabi ben istemedikçe dokunmaz bile ama annem izin verse gitsem daha güzel oldurdu
Cevap sahibi+1 yılozaman önce o gelsin sende ilerkeyen zamanlarda gidersin :)
Soran+1 yılBu daha iyi fikir :) bugün konuşcam zaten de bakalım ne dicek
Cevap sahibi+1 yılhadi bakalim hayirlisi olsun :) bu arada ilerleyen yazcaktim yanlis yazmisim pardon :)
Soran+1 yılTeşekkürler :) sorun değil anladım zaten :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim :) mutluluklar dilerim
Soran+1 yılTeşekkür ederim ^_^
1.5 saat mesafemi ya. özleyince bisikletle bile giderim ne var
06 Yorumla
Soran+1 yılHmmm.
Soran+1 yılNe hamamı :)
Soran+1 yılHee
+1 yılbenimkide İstanbul'da oturuyo bende bursada oturuyom buluşamadık hiç :(
02 Yorumla
Soran+1 yılAynıyız :( inşallah bir gün buluşuruz :)
- +1 yıl
♥inşallah♥
benim de konuştuğum kızla aramızda 1.5 saat mesafe var :)
04 Yorumla
Soran+1 yılGidiyo musun yanına ?
Soran+1 yılHı anladım :)
+1 yılyarım saatlik mesafe var gitmiyorumm ayda bir falan yani :P
03 Yorumla
Soran+1 yılSen benden betersin :D yarım saat olsa hergün giderim :)
- +1 yıl
az görüşmek iyidir özlesin :D
Soran+1 yılÖzlesin diyosun yani :)
Şu saatten sonra kimse icin kipirdamam ama senin konuna gelecek olursak hafta 1 gorusulmeli
01 Yorumla
Soran+1 yılAnnem izin verseydi bide :(
+1 yılBen her hafta gidiyodumda ne oldu hanfendi ye 50 kere dedik bir kere gel die hanfendi gelmedi ayrılınca hemen arkasına geldi
00 Yorumla
+1 yılo süreyi 10 dakikada koşarak bitiririm dermişim panpiş ^^ Allah iyiliğimi versin :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha :D
+1 yıl1.5-2saat yol nedırkı ya. tabıkıde gıderım. gormek ıstedığım heran gıderım.
03 Yorumla
Soran+1 yılBende gitmek istiyorum ama annem izin vermedi. İzinsiz gitmem lazım
- +1 yıl
işin içinde aıleden ızın almak varsa poblem tabı. ama buyuk şehırde yaşıyosan 1.5-2saatın bazen yollarda geçıyo.
Soran+1 yılBizim burada yollar o kadar değil. Merkezden ilçeye gitmek 1,5 - 2 saat
haftada bir gün görmek isterdim o gelirdi gelemedigi zaman da ben giderdim :))
04 Yorumla
Soran+1 yılBende mi gitsem :)
Soran+1 yılDur bugün bir söyliyim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılgiderim canım neden gitmiyim aramızda 15 dk mesafe var her Allahın günü yanımda :D
06 Yorumla
Soran+1 yıl15 dk olsa bende hep giderim :D
Cevap sahibi+1 yıl1 sene önce hemen hemen bızımde öyleydı sonra taşındı :)
Soran+1 yılYazık oldu :) buluşmuyo musunuz artık
Cevap sahibi+1 yılyoo dedim ya her gün yanıma geliyor diye :D yanıma taşındı anlamında söyledim :D
Soran+1 yılHaaaa :D
Cevap sahibi+1 yıl:DD
Gizli Üye(30-35)+1 yılkız dua et 11 saatlk mesafe degl benm öyle :( ama 1 bucuk 2 saatlk yol olsaydı haftada bir görşrdm :)
02 Yorumla
Soran+1 yılSen gider miydin ? :)
Cevap sahibi+1 yılher hafta ben nye gdim canm yani böyle seyleri sorun etmem ama her haftada ben gtmezdm
Aramizda 7dakika mesafe var 2aydir bulusmuyoruz saatler olsa herhalde cenaze törenime f alan gelir
01 Yorumla
Soran+1 yıl7 dk mı :O
Alt katimda kaliodu. kurtuldum :) cok yoruluodum. gec gunduz
01 Yorumla
Soran+1 yılHer dk görmekten sıkılmıştın dimi :D
sevdıkten sonra deıl1,5 saat 11,5 saat olsa gene gıderım :)
01 Yorumla
Soran+1 yılDimii :)
Yalnız şunu söylemek istiyorum aynı gökyüzünü paylaştıgınız süreç mesafe diye birşey yoktur
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama yan yana olmak da istiyo insan
İki yerleşim yerinin ortasındaki dinlenme tesisinde buluşurduk şoförler odası falan asdfas
01 Yorumla
Soran+1 yılAhaha :D
+1 yılgelip gitmeyi bırakır evlenirdim gelip giddiğim paraya görkemli bir düğün yaparım be :)
05 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı :D
- +1 yıl
yani. sonuçta amaç bu değilmi :)
Soran+1 yılYanii :)
- +1 yıl
sevgiline çıtlat bu konuyu :)
Soran+1 yılBugün konuşcam :)
İstanbul'da hergün o yolu çektiğim için hergün giderim ki gittimde, minibüs metro metrobüs bla bla ayyyy
05 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle bir sorun yok ama yine gidemiyorum :( annem saolsun
Soran+1 yılOnun gelmesini isticem bakalım gelcek mi :)
Benimki de öküz -,-
Soran+1 yılOlsun gelmiş sonuçta
+1 yılTATLIM BİZİM ARAMIZDA 13 SAAT MESAFE VARDI BİR HAFTA BİLE GÖRÜŞMEMEZLİK ETMEDİK. Bİ BEN GİTTİM Bİ O 1.5 SAAT HİÇ BİŞEY
01 Yorumla
Soran+1 yılAnnemden izinsiz gitmek istemiyorum ama defalarca söyledim izin vermedi :(
2 günde 1 giderim duruma bağlı daha çok hergün fırsat bulsam hergün giderim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim öyle. bana kalsa giderim de sevgilim üşengeç :(
05 Yorumla
Soran+1 yılGelmedi mi hiç ? Ben gitmek istiyorum ama annen izin vermiyo :( çocuk defalarca gelmek istedi gelme dedim
Cevap sahibi+1 yılgeliyor da 20 gün oldu araya ayrılık girdi falan daha görüşemedik henüz. malum ramazan bir de. öpüşmeyelim diye de gelmiyor :D
Soran+1 yılBenimki gelse ben yapışırım :D
Cevap sahibi+1 yılbende yapışırım ondan gelmiyor sağolsun :D
Soran+1 yılO da tuhafmış :D
+1 yılcok uzun bır zaman dılımı gıbı bahsedıyorsun. daha uzun yollara gıdenlerı tanıyorum neredeyse hergun
00 Yorumla
+1 yılArabam var 3 nüde bir giderim eğer yoksa haftada veya 2 haftada
00 YorumlaHaftada bikere kesin giderdim. Iki ya da uc olurdu bazen
00 Yorumlamüsait olursam ve paramda olursa günlük bile gidebilirim :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLanet olsn hic bir kiza deymez fedakarlik 20 dk yolumda olsa gitmm bir kiz yuzunden canm yndi umarim onunda canu bnmkinden fazla yanar...
119 Yorumla
Soran+1 yılAma ben onu hic üzmedim üzmem. Benim için değer diye düşünüyorum.
Beddua etme Allah'a havale et daha iyi :/
Cevap sahibi+1 yılbana yaptıklarını bılsen beddua etemyı bırak gıt öldür desen daha ıyıydı hak ettı bedduayı umarım hayatı zından olur hıc mutlu olamaz canı acır hep bana cektırdıgının 2 katını ceker ınsallah? bu arada nerelsıınız sız?
Soran+1 yılGüneydoğuluyum şehri boşver :) ne yaşadın bilmiyorum ama canın çok yanmış belli :(
Cevap sahibi+1 yılhemdee nasıll Lanet Edıyorum Hergun Tanıstıgımız GuNe Hayatımı Alt Ust Ettı Serefsız :( Canım Yanıyor Halaa Nasıl Yapabıldı Bunu Bana :(
Soran+1 yılMerak ettim şimdi :(
Cevap sahibi+1 yılBosver Fazla Merak Iyı Degıldır Canım Kalbın Dayanmaz Buna :(
Soran+1 yılBenim kalbim çok şeye dayandı. Peki merak etmedim say :(
Cevap sahibi+1 yılAma Yanımda Olman Cok Iyı Canım ;) Mutlu Oldum Bıraz :)
Soran+1 yılHmm ^_^
Cevap sahibi+1 yılTsk ederımm ıyıkı yanımdasınız :)
Soran+1 yılDalga mı geçiyosun :(
Cevap sahibi+1 yılyoo neden dalga geceyı dalga gecmelık bırsey mı soyledım? uzulmeyın ya :(
Soran+1 yılNe biliyim ciddi gibi gelmedi :)
Cevap sahibi+1 yılcok cıddıyım yemın ederım kı sıze sız benı mutlu ettınız :)
Soran+1 yılSevindim :)
Cevap sahibi+1 yılıyıkı varsınız canım ;)
Soran+1 yılNe demek herzaman :D
Cevap sahibi+1 yılözelden konusalım mı ne dersınız :) sız bana uye nıckınızı verın ben eklerım ne dersınız :P sızı kacırmak ıstmyrm :)
Soran+1 yılYok saol
Gizli Üye(30-35)+1 yılayda bir kesin giderdim. ss nerde ben de öyle sans
09 Yorumla
Soran+1 yılBenxe istiyorum ama annem izin vermiyo :(
Cevap sahibi+1 yılaynı sorun bende de var. yalan söyleyecen. yasın kac
Soran+1 yıl20 yaşındayım ama şimdiye kadar annemden izinsiz bişey yapmadım. Güvenir ama şehir dışı olduğu için izin vermedi işte :(
Cevap sahibi+1 yılben yalan söylüyorum.
Soran+1 yılYapamam ben. Hiç yalan söylemedim şimdiye kadar
Cevap sahibi+1 yılben de söylememiştim. sıkılınca üstelememek lazım ee insan mecbur kalıyo
Soran+1 yılOnun gelmesini söylicem.
Cevap sahibi+1 yılevet böyle yap. senin durumun farklı olabilir. ben annemle ezelden beri anlasamam. inşallah sorun çözülür
Soran+1 yılİnşallah :(
- Aşk İlişkileri konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yıleğer kız müsayitse soldan bir kapatırım yolu hemen yanındayım
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı. 4 saat var drmda musait olrsa 2 3 ayda bir gdym bzn uzunda sryo 4 sene olck
00 YorumlaBenim var ben her fırsatta. Gidiyorum. Valla askimin. Yanina
00 Yorumlauçakla haftada 3 kez gider gelirim. izmire
115 Yorumla
Soran+1 yılHaftada 3 kez mi :O iyimiş
Soran+1 yılSence bir kızın sevgilisinin yanına gitmesi kötü mü ?
Soran+1 yılBen gitmek istiyorum ama kötü düşünürler diye çekiniyorum
Soran+1 yılAnnem ilişkimi biliyo dün gidecem falan dedim biraz ters tepti :( hayatta izin vermez. Gideceksem izinsiz gitmem gerekicek.
Soran+1 yılAma okulum da bitti ya ne diye çıkıcam onu bilmiyorum. Sabah çıkıp akşam gelirim ama bahane yok
Soran+1 yılYa var da akşama kadar defalarca ararlar. Hatta bir bakmışsın arkadaşa gitmiş :D
Soran+1 yılEvet öyle
Soran+1 yılOff off
+1 yılHergün giderdim, gece yarısı bile olsa giderdim :)
03 Yorumla
Soran+1 yılRahatsın o zaman aile konusunda :)
- +1 yıl
Yoo onlara soran kim :) Kaçarım gene giderim.
Soran+1 yılBen yapamam işte :D sen kaç git ;)
+1 yılsorun olmazdı bence gidebilecek durumum varsa
02 Yorumla
Soran+1 yılGider miydin yani
- +1 yıl
giderdim.
hergün yanına uğrardım 1,5 - 2 saat ne ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 941 cevap paylaştı. haftada 2 ya da haftada 1 kesinlikle giderdim
00 Yorumla- Devamını Gör (29)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat