Sahipsiz denk geldikçe sevdiğim bir köpek sürüsü var. Aralarından birinin tasmasının çok sıkı olduğunu fark ettim. Gevşetince bana öyle bir bakış atmıştı ki hala unutmam.
Bir de bir gün üst geçitte baygın bir erkek bulduk. Ambulans geldiğinde sağlıkçılara saldırdı. Bana bakmasını sağlayıp sakinleştirdim. Sanki ona gönderilmiş bir melekmişim gibi bakmıştı.
Bir diğeri de bana aşık bir kedim vardı, ben de ona aşıktım. Sıpa öyle güzel bakardı ki içim erirdi.
Bu 3 bakışın eşi benzerini hayatımda bir daha görmedim.
Şu yaşıma kadar bir kere yaşadım. 1 adaya gitmiştik arkadaşlarla, dönerken teknede karşımda bir kız vardı. Öyle bir bakıyordu ki dupduru bir güzelliği vardı , öyle masum , öyle beni derinden etkileyen , öyle kalbime ilaç gibi ve sonra tekneden binip biz arkadaşlarla minibüs beklerken o araca binip ailesiyle giderken o bakışıyla el sallaması. her şey rüya gibiydi sanki.
Evet etkileşim olmadı konuşarak ama kalbimi de acıtmadı. Tek kalbimi acıtmayan bakış o idi...😢😢
Ben ayrılırken mahkeme salonunda öyle bi bakışım olmuş Bunu çok çok sonra duydum İnsan ya çok sevince ya veda ederken yaparmış bunu Sanırım bende ikisinin karışımı olmuş
Bir bakışla kalbinin ritmi değişti mi hiç? O gözlerin içine bakarken kelimeler anlamsızlaşır ya, işte tam o an en derin duygular dökülür gibi olur insandan. Özellikle sevdiğin birinden gelen, "Her şey yolunda, ben buradayım" diyen o bakış... Hani bazen sadece bir an o anın sonsuza dek sürmesini istersin ya, işte öyle anlar! Senin böyle büyülü bakışların var mıydı hiç? Görünce bile yeten, kelimelere gerek bırakmayan? 💫👀❤️