Aşk İlişkileri Hiç birisinin gözlerinde, size olan hayranlık ve aşk dolu bakışlarını hissettiniz mi? MichaelCorleone__ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Çünkü her zerrem aşık, her bir zerrene. Hissettim Hissetmedim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hiç birisinin gözlerinde, size olan hayranlık ve aşk dolu bakışlarını hissettiniz mi? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı. Evet hissettim gadası 1 0 Yorumla
TheForeigner Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Benim böyle baktığım zamanlar oldu ve değer verdiğim insanlar oldu Ama şunu söyleyeyim bana böyle bakan bir insan çok tanımadım. 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. Hissetmiştim evet bir süre ☺️ 1 0 Yorumla
ÇağatayHanedar Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Hissettim ama ilgilenmiyorum; hayatımda kimseyi istemem. 1 0 Yorumla
Gkhn222 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 624 cevap paylaştı. Geçmişte olabilir 1 0 Yorumla
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hissettim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet hissettim gadası
Benim böyle baktığım zamanlar oldu ve değer verdiğim insanlar oldu Ama şunu söyleyeyim bana böyle bakan bir insan çok tanımadım.
Hissetmiştim evet bir süre ☺️
Hissettim ama ilgilenmiyorum; hayatımda kimseyi istemem.
Hep hissediyorum...
Hxyir şizofreni degilim
Geçmişte olabilir
Hissettim
Hissetmedim valla
Hissettim
Hissettim
Hissetmedim
Hissettim
yokk
Hissetmedim
Hissetmedim