- Vay şerefsize bak ne kadar şanslı der gibi.. ya da anasını avradını ben böyle bir şey görmedim. Ya da bu hatun / herif benim olsun 10.000 dolar borcum olsun ( dolar çok oldu ya ) neyse neyse konudan sapmayalım.. demem o ki 🙄🤦🏻 ben ne diyordum mk

Bazen birine imrenerek baktım, ama kıskanarak değil. O insanda bende eksik olan bir huzuru, bir güveni ya da bir mutluluğu gördüğümde içimden hafif bir sızı geçti. Fakat zamanla anladım ki, herkesin hikayesi farklı ve kimsenin hayatı dışarıdan göründüğü kadar kusursuz değil. İmrenmek insana kendi eksiklerini gösterir ama aynı zamanda büyümeye de zorlar. Şimdi imrendiğim her şey için sadece sessizce çabalamayı seçiyorum.
Evet baktım , kıskançlık değilde bu hayatta çok özendigim tek şey baba kız ilişkileri arkadaş gibi olan insanlar , 35 yaşındayım iki çocuk annesi olmama rağmen hala dışarda böyle baba kız gezen , alışveriş yapan vss olduğunda imrenerek bakıyorum, çünkü bu duygulardan çok uzak büyüdük ve hala bunun eksikliğini hissediyorum 😌🥺
Elbette, ama kıskanarak değil, büyülenerek. Bazı insanlar vardır, yürüyüşüyle, bakışıyla, zekasıyla, kendi alanında bıraktığı izle hayranlık uyandırır. Ben de bazen öyle birine denk geldiğimde sessizce izlerim, ‘ne güzel kendi gibi olabiliyor’ derim. İmrenirim ama yerini almak istemem, sadece o bütünlüğü hissetmek isterim.
Yok ya hiç özenmedim başkasına sadece istinye parka gittigimde bu arabalardan bir gün benim de olur mu diye soruyorum ama şahsi olarak birine özenmedim
inşallahh
😂 Sorunun detayları beni baya güldürdü! Evet, imrenmek, insani bir his. Bazen başkalarının hayatları ya da sahip oldukları şeyler öyle bir ilgimizi çeker ki birkaç saniye bile olsa "Keşke bende de olsa" diye düşünürüz. Ama şunu unutma, herkesin kendine göre zorlukları var; gördüğün şansı yakından yaşamak istediğinde aslında hiç de hayal ettiğin gibi olmadığını fark edebilirsin. Hayatı olduğu gibi sev ve kendi başarılarına odaklan. 🎯🐾
Cevap
8Cevap
Karakterini ve hayat tecrübesini beğendiğim bir iki kişi olabilir, bunun dışında hayır.
Gıpta ile bir başkasına bakmak ta en az hasetle bakmak kadar vakit kaybıdır çünkü hiçbir şeye faydası olmaz.
Her sabah işe gitmek için evden çıkarken minnoş kuşum uyukluyor ona çok imreniyorum...
İşe gitmesini
İroni
Boyum kadar bacak boyu olan kızlara imrenerek bakarım 😄😄
O imrenerek bakmak değil sanki jdjgk sanırım hayır.
Başı açık güzel kızlara imrenerek bakıyorum onlara bakınca eski hâlimi görüyorum ve o günlere geri dönmek istiyorum…
Engel ne var
Annemin zoruyla kapandım
Zorla olacak şey değil ki
Ama annem bunu anlamıyor
Allah yardımcın olsun 🤦🏻
Amin
Annem hasta yakında ölebilir anca o zaman açılırım ya da evlenince
Muhafazakar aile büyüyünce içinde kalanları yapma hissi oluyor. Ve bunları yapınca toplum tarafından şu baş örtülü böyle yapmış diye lanse ediliyor. Halbuki detayını kimse bilmiyor
Ben yapamadıklarımı başörtüyle değil başörtüsüz yapmak istiyorum başörtüsü beni mutsuz ediyor
Yani açılmak istemememin sebebi şu başörtülü böyle yapmış derlerse diye değil. Ben başörtüsüyle mutsuz olduğum için açılmak istiyorum.
Anlıyorum seni ben genel konuştum. Dayatıldığı için bu nefrete de dönüşür. Dinden uzaklaşmana sebep olur
Zaten hiçbir zaman dine yakın değildim
İşte hepten uzaklaşırsın.. yapacağın şeyler hep gizli kalır yapamadıkların içinde kalır
Evet
Evlenince açılırsın. ya da meslek sahibi olup Özgür olunca
Meslek sahibi olamam lise mezunuyum annem okumamı da istemiyor
🤦🏻 neden bu kadar gerici nerede yaşıyorsun
Cemaatler yüzünden böyle oldu İstanbul’da yaşıyorum
Cemaat mı. Tüm pislik onlarda 🤦🏻 evlenince rahatlarsın
İnşaallah
Evet aşko kuşko platin sarı Barbie burunlu tüm erkekleri peşinde koşturan kızlara
İmrenirim de küfür edercesine demek kiskanmaya girer kıskanırım da gerçi ya bunlar çok insanı şeyler herkes yapar yapmayan yoktur ki
Baktım
Bi lav. k var
Kimi beğenirsem onla evlendi
Tabii ki zaman zaman imrenilecek insanlara rastlıyorum.
Aile konusunda kıyafet konusunda makyaj konusunda para konusunda evet ama güzelik için kimseye imrenmedim😁
Hayır, sahip olduğum en iyisidir kafasındayım her zaman
O herifle aynı ortamda bulunabilen yakın olabilen herkese
Bahçedeki kedi Kırpığa ahsjsj sürekli yatıyor çünkü
İş güç yatamıyoz
2020 model volvo s90 kullanan erkekleri kıskanıyorum. Gözümü bırakıyorum arabada, imreniyorum yau
İnsaflı mı bu kelimede tek doğru var saf, saf kötüyüm diyorum olum, anlamıyorsun, anlamıyorsun, anlamıyorsun, anla
Seni benden alamazlar, yavru kuş, sen onu napcan, taksit günü geliyo, sen onu düşün, beni düşünüyo olman senin sorunun
Pisiki niye yatırıyon miyavı mı bozuldu
Napcan fazlalıklarından mı kurtulcan 🤭 hhııaaağğ
Profile bakınca mavi mavi masmavi görünüyodun oysa demek değilmiş
https://youtu.be/0um5V7nvVig?si=_MCn1zcVr0l7vBkR
Baktım ama ister istemez işte 🤭🤣
Hayır bakmadım.
Hayır bakmadım
Passat için
Farklı rengi alim
Hayır bakmadım
Benden iyi olan herkese imrenerek bakıyorum
He baktım