• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Kişilik & Karakter

Sen hiç ayn-ür rızayla baktın mı?

yolcununbiri
yolcununbiri Takip Et
Guru Yaş: 22
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
44
Yapay Zekaya Sor
..
..

Bazen gözle değil, gönülle bakar insan

Sen hiç ayn-ür rızayla baktın mı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
8 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • RandımanVRanduman
    RandımanVRanduman Takip Et
    Xper 1 Yaş: 36
    +1 yıl

Eveettt: AYNEN ÖYLE BAKIN ve GÖRÜN E. A.

Sürekli öyle bakan biriyim hatta çok sevilen saygı gören ve sözü geçen biri oldum bu sayede.. Ama iç sesimle 20-25 yıldır aynı fikirde değildik ve sonuç olarak 40’ımdan sonra PANİK ATAK hastası oldum hemde en ağırından öyle nefes alıp vermeyle, kolonyayla arkadaş terkinleriyle geçmeyen cinsten. Ben sadece hayata etrafa uyum sağlayayım cevremde aykırı olmayayım kimse kırılmasın üzülmesin hadi işimiz bozulmasın kibar ve saygılı olma gibi düşüncelerin kurbanı oldum.. her şeye her boka empati yapan biri oldum.. hırsıza bile empati yapar oldum (ihtiyacı vardır falan) bana kızana hak verdim (başka problemi) vardır diye yorumladım.. ama maalesef anladım ki içimden geldiği gibi davranmadığım için tüm olanları yuttuğum için PANİKATAK geldi hemde öyle bir geldi ölseydimde bu korkuyu yaşamasaydım.. Kısacası (iş açısından) 20-25 yıl her denileni yuttum, ciğeri 5 para etmeyenlere saygı gösterdim, hakkımı yiyenlere hakkımı helal ettim (kibar bireyim ya) parama çökenlere vermeyenlere çamur yapanlara işlerin devamı gelsin kesilmesin diye çıt çıkarmadım.. nedeni ise hayatta manevi destekten ziyade maddi desteğin olmayışıdır. 1-2 ay işsiz evde yatma lüksümün olmayışıdır.. (hadi ordan bu işi çalışma ya ben sana bakarım 3-5 ay diyenim olmadığındandır)

Bir balıktım ve ağaca tırmanmayı öğrenmiştim resmen.. sürekli uyumlu sürekli gülen/güldüren.. Bir insan cebinde dolmuş parası bile yokken diğer insanlra ROL yapmak ne kadar zordur evinde elektirik kesik su akmıyorken ROL yapmak ne kadar zor bunu çok az insan bilir ayrıca işin gereği zengin ortamlarda takılman gerek ama çay parası yok çepte işte tamda bu sebebten olanları yuttum veya yutmak zorunda kaldım.. Şunu çok geç anladım keşke hakkımı yedirmeseydim ve hakedene hakettiği cevapları ve davranışlar sergileseydim..

Etrafında çok sevilen, sayılan, saygı gören sözü geçen biriyimdir bu çocukluğumdan beri böyledir kimse bu piyasada benim hakkımı yemeyi bırakın, cesaret bile edemez.. tek bir sözümle “yer yerinden oynar” dedikleri olayı yapabilcek kapasitedeyim. Bir kaç telefon ile çözemeyeceğim iş yoktur kendimi bildim bilelide böyledir… 1 hamleyle boğayı devirebilen güce sahibim.. Ama ben saygıyı sevgiyi kibarlığı seçtim seçmekte zorundaydım.
    KISACASI DİYECEĞİM ŞU; Herkeze herşeye hakettiği gibi davranın.. aptalsa ona aptallığını söyleyin cekinmeden.. hırsızsa hırsız olduğunu, kardeşim kardeşim olduğunu söyleyin çekinmeden çünkü o karşındaki o dilden anlıyor.. Şu anda çok şükür halim vaktim iyi durumda ama 20-25 yıldır kendi iç sesimi dinleyip haraket etseydim şu anda MONTECARLO’da yatımın güvertesinde ROOM içiyor olurdum kesinlikle.. Kimseye güvenmeyin ayrıca hayattaki en iyi arkadaş ve dostun kendiniz olduğunu bilin eğer bilmezseniz içinizdeki arkadaş kendini er ya da geç hatırlatacaktır size (kimisine saçma gelebilir) ama gerçekten bu böyleymiş 40’tan sonra anladım bunu.. Şimdi para herşeyin ilacı değil desem küfür yiyeceğim biliyorum. Banada parası olan biri cebimde param yokken nasihat ettiğinde uyuz oluyordum yavşağa bak merco ile gelmiş bana naval okuyor derdim..

HERKESİN KUSURUNU GÖRÜN ve GEREKTİĞİNDE SÖYLEYİN veya KUSURU BİLDİĞİNİZİ BİLMESİNİ SAĞLAYIN.. Muhabbetle bakmak falan filan boş şeyler bunlar kısacası size yapılanı yutun demek oluyor.. ben adama 1000 para vermişim geri dönmemiş muhabbetle bakacakmışım.. pehh.
    Kanmayın böyle şeylere.

HASTA YATAĞINDA TİKİLİR

0
    7 Yorumla
    • yolcununbiri
      yolcununbiri
      +1 yıl

Ama orta yolu bulmak gerek. Ne çok mecnun olup herkese melek gözüyle bakmak gerek, ne de herkese hırsoz, katil gözüyle bakıp şeytan bilmek gerek. Yerine göre davranıp insanı anlamak kafi değil mi?

Yorumla
    • RandımanVRanduman
      RandımanVRanduman
      +1 yıl

Hayat bana çocukluktan beri bir özellik kazandırdı.. bunu 16-18 yaşlarımda farkettim ve geliştirdim.. bir insana baktığımda size hakkında bilgiler verebilirim hatta 20-30 saniye sohbet ettiğimde dahada çok bilgiler verebilirim ve inanmayacaksın ama her dediğimde tutar.. Ben bunu ilahi bir güç sanıyordum meğersem “yaratıcı zekalıymışım” çok iyi mimik okuyormuşum ve çok geliştirmişim bu yönümü.. birkaç teste tabi oldum ortamdakilerin eli ayağı kesildi ve öyle şaştılar ki bana kardeşim diyenler abi abla vs.. aklılları gitti..

Yorumla
    • yolcununbiri
      yolcununbiri
      +1 yıl

Olabilir, inanırım. Allah herkese farklı bir yetenek verir. Ama yine de aynı fikirdeyim. Duruma göre davranmak, insanları çözmek gerek. Sen çok kötüsün, sen çok iyisin dıyerek kesin yargılarda bulunamıayız. İlk bqkışta anlasanız da emin olmak için vakit geçmesi gerek.

Yorumla
    • RandımanVRanduman
      RandımanVRanduman
      +1 yıl

İnan bana Ne oluyorsa başımıza ne geliyorsa “anlamak için vakit geçirdiğimizden dolayı geliyor”
      Sana hak veriyorum doğru söylüyorsun fakat hani ilk tanışma ilk buluşmada bir şey hissedersin ya olumlu/olumsuz neyse artık inan bana karşındakinden olumsuzluk aldıysan er ya da geç zarar görüyorsun.. çok denedim yanıldığımı düşündüm OLMAZ YAA MELEK GİBİ İNSAN BU dediklerimde oldu, BU YAPMAZ YAA dediklerimde.. hepsi yaptı hepsi ilk hissettiğim şey olduklarını bana kanıtladılar.. Bu sonuncu daha kimseye güvenmiycem kesinlikle dediklerimin hepsinden kazık yedim.. En sonuncusu 3 ay önceydi. Cebinde 3 kuruş parası olmayan şahısa yol gösterdik iş öğrettik iş yaptırdık kısacası elinden tuttuk YAPMAM ETMEM DELİKANLIYIZ BİZ ağzından düşmez en alasını yaptı.. sosyal medyadada karşınıza çıkıyordur İNSAN NEYİM DERSE BİLİNKİ ZITTIDIR diye okudum. Aynen öyle işte.. kanmayın kimseye güvenmeyin sakın. Birinin hakkında ne düşünüyorsan o doğrudur iç ses bilğnçaltı yanılmaZ bunu aklınıza sokun. Bu iç ses bilinçaltının kişi hakkındaki karmaşık hatıraları sohbetleri konuştuklarınızı vs. vs. eleyip temizleyip dokuyup size tertemiz okunabilir bir şekildeki aktarımıdır.. arasıra SAÇMALIYORUM YAA demişsinizdir çoğu kez. Saçmalık değil o o gercek olan durum mağruz kalınan durumdur.

Yorumla
    • yolcununbiri
      yolcununbiri
      +1 yıl

Anladım teşekkürler tecrübe dolu görüş için. Her hatanızı yaşamış kadar oldum. Allah sizden razı olsun

Yorumla
    • RandımanVRanduman
      RandımanVRanduman
      +1 yıl

SONUÇ;Keyifsiz bir yaşam ve bir birine benzeyen günler akşamlar.. habi edinmeyeçalışıyorum ama bulamıyorum bir türlü.. çok sıkıcı her şey.. hep bu yaşlarımı düşünürdüm şöye olur böyle olur diye ve hepside oldu çok şükür ama amaç bu değilmiş.. para pul yeri geliyor aile bile kesmiyor artık onlar bile yabancı geliyor zaman zaman.. Hani bu 40-50 yaşından sonra hızlı takılan çocuklar HACI HICA İMAM oluyorlar ya çok şaşırırdım onlara kafayı yediler diye ama şu günlerde HAK vermeye başladım onlara.. Anı yaşa inan bana hakkında ne oluyorsa anlık iyi ya da kötü durumda bile senin için en iyisi oluyordur. Bir kaç zaman sonra (iyi ki olmamış boşa üzülmüşüm) dediğim çoktur hayatım boyunca.. o an işim olmuyor misal para kazanamıyorum çıldırıcam (kira elekt, su borçlar) isyan ediyordum hep daha iyisi olacağı için olmuyormuş.. selamlar.

Yorumla
    • RandımanVRanduman
      RandımanVRanduman
      +1 yıl

Yeni katıldım sayfaya size özelden msn atamadım (seviye falan filan dedi) bana özelden mesaj atarmısın. Nokta atış yapacağım sana.
      (Çok şaşıracaksın) söyleyeceklerime)

Yorumla

En İyi Cevaplar

• uzak21durun
    uzak21durun Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 63%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Seven sevdiğini kusursuz götürmüş derler, lakin kusursuz insan yoktur, gün gelir en kusursuz kişinin bir toz lekesi bile gözüne batar, kısacası hiç kimse bu dünyadan kusursuz gitmeyecek, sadece zaman meselesi.

2
    8 Yorumla
    • yolcununbiri
      yolcununbiri
      +1 yıl

Bence o şöyle kusurlarını göz ardı ettiğin gün geliyor seni kusurundan vuruyor. Sen görmene rağmen kusuruyla sevmişken. Olay bundan ibaret belki de

Yorumla
    • uzak21durun
      uzak21durun
      +1 yıl

Tabi haklısın madalyonun öteki yüzünden bakınca gayet yaşanan olağan şeyler.. Aşk zaten sevdiğine kusursuz bakmak değil midir? Zaten bu yüzden birine bağlanıp sevmiyor muyuz? Kusur göze batmaya başlıyorsa sevginin tükendiği anlamına gelir, ama şunu bilir şunu söylerim, her ne olursa olsun en kusurlu insan bile karşı tarafın çirkefleşmesini hak etmiyor, kusur göze batmaya başlıyorsa bile çirkinleşmeden bitmeli bazı şeyler, insanı insan yapan en temel unsurlardan biri bence budur, diğer tüm argümanlar zaten bir şekilde yolunu bulur..

Yorumla
    • yolcununbiri
      yolcununbiri
      +1 yıl

Katılıyorum, yanlış üslup güzel sözün celladıdır. Üslubun kötüyse anlattığın çiçek gül değildir.

Yorumla
    • uzak21durun
      uzak21durun
      +1 yıl

EyvAllah çok güzel özetledin 👍
      İyi günler.

Yorumla
    • yolcununbiri
      yolcununbiri
      +1 yıl

eyvallah bizden, hayırlı günler.

Yorumla
    • uzak21durun
      uzak21durun
      +1 yıl

EyvAllah'ına EyvAllah 🤝
      Selametle.

Yorumla
    • uzak21durun
      uzak21durun
      +1 yıl

Teşekkür ederim..

Yorumla
    • yolcununbiri
      yolcununbiri
      +1 yıl

rica ederim

Yorumla
  • enolmayan
    enolmayan Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Hani insanlar hep güvenilir gelir ya, hep güzel hep iyi niyetli, hani karşındakini hep anlamaya çalışırsın ya, onu haklı çıkarmaya, neden yapsın ki kötülük dersin ya hani, sen yanlış anlamışsındır, o öyle demek istememiştir, bunu yapmak değildir amacı, hani kendinle çelisırsın ya çoğu zaman, neden insanlar bu kadar iyi iken savaşlar oluyor, bosanmalar artıyor, insanlar yalan söyluyor, birbirini aldatıyor, sonra kirildiginda, kendi içine yolculuğa çıkarsın, gözyaşı dökersin, kemalden noksan imis incinen incitenden sözü gelir ya aklina hani yine onları haklı bulacak bir cok sebep bulursun.. işte bunlar bence ayn'ur rıza ile bakıldığında oluyor..

0
    3 Yorumla
    • yolcununbiri
      yolcununbiri
      +1 yıl

Öyle güzel bakınca irinle yıkanmış tas bile bembeyaz gelir insana

• enolmayan
      enolmayan
      +1 yıl

Guzel bakanlardan oluruz inşallah.

• yolcununbiri
      yolcununbiri
      +1 yıl

İnşallah

• Bilmiyom_ya
    Bilmiyom_ya Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.

Bakmışımdır herhalde

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

7

Cevap

9

Cevap

• Acid_Qeenn
    Acid_Qeenn Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 45
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı.

Evet hep öyle bakıyorum bakmaya da devam edicem...

1
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    FenomenEfsane Yaş: 26
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 205,2b cevap paylaştı.

Evet baktım.. ama değmediğini görmüştüm sonra

1
    0 Yorumla
  • ouzinyo
    ouzinyo Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 30
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.

İnsanların kusurları onu kusursuz yapan şeydir bana göre. Tabii kusurdan kastımızın ne olduğuna göre de değişiklik gösterir. Bakmışlığım oldu.

0
    1 Yorumla
    • yolcununbiri
      yolcununbiri
      +1 yıl

Nokta atışı 🤌

Yorumla
  • вуηαяcσѕ
    вуηαяcσѕ Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 38
    +1 yıl

Bu dünyada kusursuz insan yoktur ki. Kusur sadece fiziksel olan bir kavram değildir. İnsanın ruhunda, kalbin ya da düşüncülerinde bile kusur olabilir. Bu kusurları yok saymak ve kişiyi olduğu gibi kabul etmek büyük bir meziyettir.

1
    0 Yorumla
  • HomoVocantem
    HomoVocantem Takip Et
    Xper 3 Yaş: 22
    +1 yıl

Ne güzel sorular soruyorsun böyle. Böyle sorular soran insanlar olduğunu bilmek mutluluk verici. Teşekkür ederim soru için. Maalesef ki insanlara aynu rızayla baktığım nadirdir. Keşke bir parça sahip olabilsem o sevgi dolu bakışlara, merhametli sohbetlere.

0
    8 Yorumla
    • yolcununbiri
      yolcununbiri
      +1 yıl

Teşekkür ederim, Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin

Yorumla
    • HomoVocantem
      HomoVocantem
      +1 yıl

Rica ve teşekkür ederim hanımefendi.

Yorumla
    • HomoVocantem
      HomoVocantem
      +1 yıl

Hanımefendi instagram kullanıyor musunuz

Yorumla
    • yolcununbiri
      yolcununbiri
      +1 yıl

evet ama pek aktif değilim

Yorumla
    • HomoVocantem
      HomoVocantem
      +1 yıl

Rica etsem verebilir misin? Çok güzel bir insan olduğunu düşünüyorum. Sohbet etmek istiyorum edeplice. Müsaade eder misin

Yorumla
    • yolcununbiri
      yolcununbiri
      +1 yıl

Maalesef, sosyal medyayı çok kullanmıyorum zaten. Sormak istedikleriniz varsa yorum olarak sorabilirsiniz.

Yorumla
    • HomoVocantem
      HomoVocantem
      +1 yıl

Teşekkür ederim. İyi günler dilerim

Yorumla
    • yolcununbiri
      yolcununbiri
      +1 yıl

hayırlı geceler

Yorumla
  • MuhteşemGüneş
    MuhteşemGüneş Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

Tabiki de olmuştur. Öyle ki konuşmadan anlaşmak da burdan gelmez mi zaten?

1
    0 Yorumla
  • Lanetli_kek
    Lanetli_kek Takip Et
    Bilge Yaş: 20 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 417 cevap paylaştı.

Evet, keşke yapmasaydım kusurları da görmek lazım

1
    0 Yorumla
  • _Petunya_
    _Petunya_ Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Baktım. Bakamaya da devam edeceğim.

2
    2 Yorumla
    • yolcununbiri
      yolcununbiri
      +1 yıl

Maaşallah diyelim, seni de güzel görecek temiz yüreklerle karşılaştırsın rabbim 🤌

Yorumla
    • _Petunya_
      _Petunya_
      +1 yıl

Amin 🤲🏻🌺

Yorumla
  • Alfia
    Alfia Takip Et
    Master Yaş: 106 , eic 100%
    +1 yıl

Ay ne kadar güzel bir söz. Hep öyle bakarım 😌

1
    2 Yorumla
    • yolcununbiri
      yolcununbiri
      +1 yıl

Güzel baktığından güzel gördün belki dee

Yorumla
    • Alfia
      Alfia
      +1 yıl

Olabilir 😅

Yorumla
  • Kaunis
    Kaunis Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl

Sevdiklerimize hep öyle bakıyoruz...

1
    0 Yorumla
  • haydarhay
    haydarhay Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl

Çok değil ama yok da değildir.

1
    0 Yorumla
  • MrKuzey
    MrKuzey Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Baktım ama değmediğini farkettim sonra

1
    0 Yorumla
  • kendikendine34
    kendikendine34 Takip Et
    Bilge Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 443 cevap paylaştı.

Genelde öyle bakıyorum insanlara

0
    1 Yorumla
    • yolcununbiri
      yolcununbiri
      +1 yıl

Ne mutlu size 🥹

Yorumla
  • ChungCha
    ChungCha Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Çok baktım

1
    0 Yorumla
  • MüthiiişBirŞey
    MüthiiişBirŞey Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Baktım ne var

1
    0 Yorumla
  • İsmaill19
    İsmaill19 Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı.

o nedir kız :D

0
    1 Yorumla
    • yolcununbiri
      yolcununbiri
      +1 yıl

resimde yazıyor

Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Sen hiç ayn-ür rızayla baktın mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Hiç fal baktırdınız mı? 10 cevap verildi
Hiç fal baktırdınız mı? 4 cevap verildi
Daha önce fal baktırdınız mı? 10 cevap verildi
Fal hiç baktırdınız mı? 5 cevap verildi
Hiç tarot baktırdınız mu? 17 cevap verildi
Hiç Tarot falı baktırdınız mı? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Gel günaha girelim , Yanalım🔥 gitsin dediğiniz birisi var mı?
  • Enercii şarkısıyla enerci buluyor musunuz?
  • " Seni seviyorum" kelimesi ne sıklıkla söylenmelidir ❤️ ?
  • Arabadan yapılmış bu lavaboyu nasıl buldunuz?
  • Evinizde böyle bir yatağınız olsun ister miydiniz?
  • Bal peteği göz makyajını nasıl buldunuz?
  • Her gün aynı saç modelini mi yaparsınız?
  • Arjantin ve İspanya Dünya Kupası Finalinde karşılaşıyor! Sizce kazanan kim olacak?
  • Soğuk kahve sever misin?
  • Bir sevgilin olsa kaç yıl sonra evlenirdin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨