Evliyken başka birine aşık olmak?

Merhabalar siz yargılamadan önce anlatmak istiyorum ben 7 senelik evliyim bir kızım var 2 yaşında eşimi çok seviyordum ama o kadar çok ilgisizkeşti beni görmez oldu o kadar çabama rağmen iki çift kelime etmez hep dışarda arkadaşlarıyla vakit geçirir eve geldiğinde konuşmaya çalıştığımda benden kaçar oldu elinde telefon ya da gözü hep televizyonda bir adam benim eşim dileksiniz ki belki bakımsızsın falan asla eşim gelmeden üzerine başıma çeki düzen veririm saçımı başını kişisel bakımımı makyajımı her gün yaparım çok güzel de giyinirim asla böyle bir şeyde yok ama çok ihmal ediliyorum. Birkeresinde hastaneye gittim bir kaç gün önce sıra beklerken biriyle karşılaştım ve bana bi anda bakmaya başladı sonra doktorum yanına girdim işimi hallettim tam çıkarken karlı karşıya geldik ve bakışı çok etkiledi beni bana gözlerimin çok güzel olduğunu falan söyledi beni yakından görünce şoka uğradı resmen gözlerime daldı bir anda o kadar etkilenmiş bakıyordu ki ben çok mutlu olup çok etkilendim ama teşekkür edip oradan arkama bile bakmadan ayrıldım eve dönecekken biyere çöküp ağladım eşimin bana bunu yaşatıyor olmadına ağladım ilgi açlığım o kadar çoktu ki bu ufacık iltifat bana bakması beğenmesi çok hoşuma gitmişti ve bu benim çok zoruma gitti sonrasında çok ağladım hayatıma ağladım mutsuzluğuma ağladım kendime yakıştıramadım ama aklımdan da çıkaramıyorum o adamı elimden gelmiyor çok kötü bir durumdayım boşansam boşanamıyorum ailem sahip çıkmaz yapayanlız naparım bilmiyorum yani eşimde boşanmaz ama otel gibi kullanır evi benle alakası yoktur çok büyük çıkmazdayım ve mutsuzum hep aklımda akeşke birdaha agörsem diyorum iç çekiyorum bir kere sarılmak istiyorum şaka gibi ama böyle şaşırıyorum bu halime eşimden uzun yıllardır soğumuş durumdayım nasıl bir yol izlemem lazım bilmiyorum
Evliyken başka birine aşık olmak?