Arkadaşlar hiç evli oldğunuz halde size aşık oldğunu söyleyen biriyle karşılaştınız mı? Ne tepki verdiniz? Ya da sevgilisi olan arkadaşlarda cvp verebilir sevgiliniz oldğunu bile bile yinede size aşık oldğunu söyleyen biri oldu mu?
Cevabın nedir?
Hiç evlenmediğim için hayır o duyguyu bilmiyorum ama nasıl tepki vereceğimi biliyorum. Evlenmek için beraber adım attığım insana ihanet etmemek için tabiki de benden ve eşimden uzak dur diyeceğim bu nasıl bir soru? Eşimi seveyim sevmeyeyim bir farkı yok o adımı attıysam aile kurmak adına o kişi bana güvenmiştir ve geri dönüşü yoktur kimseyi yarı yolda bırakma taraftarı değilim.
06 Yorumla
Soran+1 yılSorumu gerçekten anlayan tek kişi sen oldun :)) ewet canım ben de öyle düşünüyorum ama benim sorunum şu oldu hiç beklemediğin bir anda böyle bşyle karşılanca insan donup kalıyor ve ne tepki vereceğini bilemiyor. Bu yüzden ben de merak ettim tepkisini ne tarz dile getirebilirdi başına gelse diye sordum iştee
Soran+1 yılYanii sevmek değil de eşime sadık oldğum halde başkası tarfndan sevildim. Buna vereceğim tepkiyi o an bilemedm.
Soran+1 yılSordum en son dayanamdm gerçekten verdiğim bir umutsa bileyim diye. Ona göre dikkt ederim diye. Yok diyor senin yaptğn bşy değil nedenini ben bile anlayamadım dedi. Ki her zaman erkekler konusunda özellkle mesafeli bir insanım. Evlilik başka sevmek başka diyor. Ben aşığım kalbm sende diyor evli olman değiştirmiyor dedi. Umut bekliyormu hyr benden beklentisi de yok. Sadece söyledi iştee. Olan da bana oldu
Soran+1 yılAma o benim zaten tanıdığım bir insan. Normal bir şklde görüşüp bildiğim. Yani özellikle böyle sohbete grme diye bir durum yokki. Ben yanlzca o bunu söyledkten snra o an dğl daha sonra konuşabldim konu hakknda ve o zaman tepkimi verebldim. Öncesnde de yanlş bir hareketim davranışım olup olmadığını sordum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliysem neden birine aşik olayım la zaten evliyim aşığım birine.
06 Yorumla
Soran+1 yılBazen öyle olmayabilir isteyerek evlenmeyenler için geçerli bir durum. benim asıl merak ettiğim kendisinin aşık olması dğl de kendisine aşık olan birini öğrenmek? Tepki ne olur diye
Cevap sahibi+1 yıluygun bir dille anlatırım baska birine aşik oldugumu. Anlamiyorsa doverim kafasini kirarim
Soran+1 yıl:)) kız olarak ağır oldu bunlar sankii
Cevap sahibi+1 yılNe ağiri az bile. olmadi abime soylerim dag gibi abim var 😃
Soran+1 yılGüzelmişş :))) söyle tatlım senn
Cevap sahibi+1 yılSoylerim ben 😃
Tövbe Yarabbi sonra neden boşanma oluyor neden ayrılıklar oluyor neden ölümler şiddet ya da farklı durumlar oluyor. Neden yuvalar bir ömür eskisi gibi gitmiyor...
03 Yorumla
Soran+1 yılAma siz neden bn sorumu tam okumuyrsunuz :( başlık başka detaydaki soru asıl önemli olan. Başlıkta sadece öyle olanlar da varsa diye yazdım
Soran+1 yılSormaya gerek yok farklı.. Ben bu durumla karşılaştğımda o an ne yapacağımı bilemedim h beklemediğim bşy oldğu için. insanlar okusun ki soruyu kafalarnda bir düşünce oluşsun. Bir gün başlarına bu durum geldiğinde de bir anda öylece kalakalmazlar ve ne tepki vereceğini bilirler.
+1 yılsorunu anladım.. insan evliliklerinde içinden yaşamak istediğini yaşayamıyorsa kesin boşluk olacak ve bunları dışarda göünce etkilenme ve aşk olabvilir
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
14Cevap
Oyle karaktersizlerle isim olmaz. onlara yuva yikan derler
13 Yorumla
Soran+1 yılYuva yıkma niyeti yok. Benden beklentisi yok aslında ama yine de bir anlık söyledi. Sonra o da pişman oldu üzüldü. Şimdi uzak duruyor zaten.
Soran+1 yılSöylerken ewett bir anlık hatayla yaptı ama en azndan şimdi öyle düşünmüyor hata yaptım diyor.
+1 yılHayat insanın karşına bazen beklemedigi guzellikleri cikarabiliyor. eger kafan rahat degilse ve mutlu degilsen siginmak istiyorsun bu limanlara
028 Yorumla
Soran+1 yılAma ben eşimi seviyorum başkasını sevmiyorum. Sadece o kişinin bana söylemesi zor oldu. Tepki veremedim.
- +1 yıl
Anladim. eger siz mutluysaniz insani bir davranis olarak gorup esinizle hayatiniza devam etmelisiniz
Soran+1 yılBn de böyle düşünüyorum öyle davrandım.
- +1 yıl
Benimde basima benzer bir durum geldi. ben bir sure gorustum. sadece sosyal ortamlarda. sonra sonlandirdim
Soran+1 yılYok ben görüşmek vs zaten istemiyorum hiç.. bir süre bile olmasın Allah korusun.
- +1 yıl
Tabi esinle mutluysan oyle olmali. ama bazen duygular ve hormonlar insani goturuyor bilmedigi yerlere..
Soran+1 yılBu sevgi ya da aşk değil ama anlık etkilenme olabilir insan kalbi öyle bşy ona bşy diyemem ama eşine karşı sevginden eminsen bu tarz şeytan aldatmalarına uymazsın tabiki. Ben de eşimi sevdiğimi biliyorum zaten.
- +1 yıl
Çekici bir bayansın sanirım...
Soran+1 yılBilemiyorum bunu :( ama bu yaşadığım ilk değil.. Evli olmam kimsenin umrunda değil. Hep yarının ne getireceğini kim bilir belki bir gün ayrılık olur tarznda beklerim ben diyenler de oldu.
Soran+1 yılÜstelik eşimle birbirimizi ne kadar çok sevdiğimizi bilen kişiler. Bari içlerinde kalsa neden söylüyorlar sanki.
- +1 yıl
Seni merak ettim dogrusu.
Soran+1 yılEvden dışarı çıkmayım ben o zaman :)
- +1 yıl
Yani bugüzellik bu endamda başa bela arkadaş :)
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
Tabi kacamak ya da sadece bir sosyal tanisma en iyi seviyeli, bir statusu olan ve cevrende bulunmayan biriyle olmalı. mesela ben:)
Soran+1 yılay yok almayımm :)
- +1 yıl
Al al bence...
- +1 yıl
Şaka bir yana. seni merak ettim. tanişmak istersen...
Soran+1 yılsence istermiyim?
- +1 yıl
Hayir bu gidişle yanlış bir tercih yapacaksın. ben araya gireyim dedim:) sizin karariniza saygim var. ama benim açimdan cok güzel ve unutulmaz olur. sosyal arkadaşlik ya da bir yemek bile
Soran+1 yılben daha bu dedklerinizi bile hiç ypmadğım halde seven kişilerle karşılaştım bir de böyle yapsam direkt umut vermektr bu. Asla yapacağım şeyler değil
- +1 yıl
Anladim. hayırlisi. yinede sohbetin icin sağol. birsey sormak ya da fikrinde degisiklik olursa beklerim.
Soran+1 yıltamam teşekkür ederm :)
- +1 yıl
cagataygun47@gmail. com 35 yas dr evliyim
Soran+1 yılgarip birisiniz
- +1 yıl
Aslinda gayet dogalimdir
- +1 yıl
Nasilsin?
- +1 yıl
merhaba. ordmısın...
Umursamadim çünkü insan gerçek seviyorsa kalbi tek kişiye aittir asla ihanet etmez aklından bile geçirmez saçma sapan düşünceleri
03 Yorumla
Soran+1 yılSevmek öylee. Buna karşı koyabilirsin ama ya başkası tarfndan sevilmek ona bşy yapamıyorsun ki
Soran+1 yılEwett doğru diyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 646 cevap paylaştı.
+1 yılEvet her gun evli birisi gelip bana asik oldugunu soyler
01 Yorumla
Soran+1 yılO da değişikk:p
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle bir şey anca kuyruk sallarsan ve öuhattap olursan olur. Sevgilisi, eşi olan birinin karşı cinsle işi yok!
16 Yorumla
Soran+1 yılBazı insanlar hayatını en doğru şeklde yaşar ama istemsiz kalbinin duyguları olur. Kadın dikkat etse bile karşıdaki insanın sevmesine engel olamaz. Ben dediğniz tarzda bişeyden bahsetmedim. Herkesin başına gelebilecek bşyden bahsettim.
Cevap sahibi+1 yılTebirini ona göre almalı insan işte.
Soran+1 yılSen kendi gönlüne hakim olursun ama karşıdaki insan? Ona karışamazsın ki. Hani böyle biyazı yazdğın için diyorum. Ben kapalı ve erkek ilişklerinde son derece mesafeli ve gerektiğş gibi duran biriyim. Yani ilgi gösterdm kuyruk salladm tarzı bşyim yok çok şükür. Nasıl oldğunu kendi de bilemediğini söyleyerek sadece istemsiz aşık oldğnu söyledi o kadar. Ben ne umut verecek davranşta bulundum ne başka bşy.
Cevap sahibi+1 yılBak güzel kardeşim sen masumca bir şey desen bile erkekler bunu farklı alkılar. Daha doğrusu insanın hissleri bunu farklı algılar. Düşünceli davranman bile karşı tarafta farklı hissler uyandırır. Sen onunla konuşmasaan muhattap olmassan, senden hoşlanmaz aşık olur.
Cevap sahibi+1 yılolmaz*
Soran+1 yılEwett aynen öyle ben de şu an bunu anladım zaten. Ben kalbmde yanlş bir düşünceyle ya da yanlş bir hareketle tavırla kimseyle uğraşmıyrum ama bazı kişiler yine de en ufak davranşını bile yanlş yerlere çekebiliyormuş. Ve muhatap olamayacağım biri de değildi. Eşim dahil muhatap oldğumuz biri. Yani bu kadar anlama çekebileceği bir yakınlık zaten yoktu. Muhataplık da sınırlar dahilinde tabiki.
Gizli Üye(36-45)+1 yılolur ama sen de aşık olduysan boşan deriim aldatacağına
011 Yorumla
Soran+1 yılYok ben değilim eşimi seviyorum..
Cevap sahibi+1 yılo zaman bu sorulardan aklını uzak tut
Soran+1 yılAma ben sadece o an tepki veremediğim için hazrlıksız yakalandğım için insanların bir soruda bile olsa karşlaştklarında ne yapacaklrını bir düşünsünler en azndan diye bu soruyu sormak istedim. Ve ne tepki verebileceklerini merak ettim.
Cevap sahibi+1 yılpek hiç heyecan olsun diye bu siteden ya da başka bir yerden erkeklerle telefon Seksi yaptın mı seks konuştun mu?
Soran+1 yılHyr tabiki konuyla ne ilgisi var
Cevap sahibi+1 yılsadece sordum içimde kalmaması içindi :D bende evli kadınların ya da erkeklerin cinsel hayatlarını merak ediyorum neyse iyi eğlenceler
Soran+1 yılGaripp :)
Cevap sahibi+1 yılpaylaşırsan konuşuruz mesaj kutum açıktır beklerim iyi eğlenceler
Cevap sahibi+1 yılhani sen değildin sana birisi aşkını söylemiş ne yalancı kadınsın acıdım sana tahminlerimde haklıymışım ondan sana ben buradayım dedim o potansiyel var sende
Soran+1 yılBen aşık değilim dedim kafan bu kadar mı çalışıyor senin kendi abazalğını millete yamamaya çalşma.
Cevap sahibi+1 yılsana asılmış eleman burada ötüyorsun yazık kocana
+1 yılNişanliyken olmustu üstelik o kiside evliydi
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok zorbi durum oluyorr :(
- +1 yıl
ben olmadim yanlis anlasilmasin nisanlimi cok seviyodum halada seviyorum aşik olan kisi oydu
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence insani bir durum eyleme dokulmedigi surece.
01 Yorumla
Soran+1 yılYanii o yüzden de aşk değil de anlık etkilnme olabilir sadecee. Ki ben sadece sevldiğimi öğrendm benim ona karşı bir duygum yok eşimi seviyorum zaten.
Allah korusun. İşim olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılSevmekle benim de işim olmadı :) ama sevilmek elimizde olan bşy değil. Bunu öğrendiğim an tepki veremedim. Sizlere ne tepki verebileceğinizi sormak istedim.
Soran+1 yılBen sadece uzaklaşabldim ve sonra söyledm ne söylemem gerekiyorsa.
- Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılmümkündür insanlar nankör.
03 Yorumla
Soran+1 yılSiz evli birine sevdiğinizi söylermiydiniz?
- +1 yıl
Allah lanetlemiş öylelerini.
Soran+1 yılKeşke söylemeseler :(( durduk yere sıkıntı oluyor. Ne geleceği olabilir ne umudu olabilir ama yine de söylemek.. Hiç doğru değil gerçekten
Gizli Üye(30-35)+1 yılHafazanallah
11 Yorumla
Soran+1 yılSevmeye engel olabilirsin kendin ama başkasının seni sevmesine engel olamıyorsun. benim yaşadğım durum sadece bu.
+1 yılbu şekilde çok insan var sendemi öylesin
09 Yorumla
Soran+1 yılBen eşimi seviyorum. Sadece birinin beni sevdiğini öğrendim ve ne tepki vereceğimio an bilemedim bunu sordum sadece
- +1 yıl
eşini sewiyorsan onu çoktan terslemeliydin
Soran+1 yılİlk anda kaldım hiç bir tepki veremedim gittim. Ama snradan söyledim düşüncelerimi. O an hiçbşy yapamadm ama. Bu yüzden insanlar ne yapardı bilmek istedim.
- +1 yıl
sen ilk anda tepki verseydin daha iyiydi geç tepki vermen acaba niyeti var mı diye düşünmesini saglar eşine söyleme şimdilik bu yüzden katil olanlar bile war tekrar yaklaşırsa tersler küfredersin
Soran+1 yılİşte o an bilemiyr insan ne yapacağını bn ise çözümü kaçmkta bulabldim o anda.
- +1 yıl
yakından tanıyormusun o kişiyi
Soran+1 yılEwett tanıyorum. Arkadaşımdı.
- +1 yıl
artık bırakırsın arkadaşlıgı
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum zatenn..
+1 yılEvli değilim
09 Yorumla
Soran+1 yılSevgili de olabilir?
- +1 yıl
Eğer sevgilim varken başkasına aşık olacaksam, o sevgilim olan kişiyi, sevgilim diye koluma takmam. Giderim.. zor olur ikimiz için de ama karaktersizliğin lüzumu yok
Soran+1 yılPekii sen dğlama bir başkası sana aşık olsa söylese sen sevgilini sevdiğin halde. Sadık biri olarak vereceğin tepki nasıl olur?
- +1 yıl
Gider tatlı dille bitiririm işi ve sevgilime kesinlikle bahsederim bu mevzudan. Ondan sonra zaten benimle değil, sevgilimle muhatap olur.
Soran+1 yılHmm işte bu konu işi evlilikte çok zorlaştırır. Ben direkt o kişiyle olan muhabbeti kesip eşime de söylememeyi düşünüyorum. Sevgili olsa neyse de evlilikte zor böyle şeyler.
- +1 yıl
Hayır bence tam tersi. Sen ne kadar gizlersen, o mutlaka öğrenecek ve öğrendiği zaman çkk daha farklı şeyler düşünebilir. İş içten geçmeden ve her şey sarpa sarmadan eşinle git konuş bence
Soran+1 yılBunda da haklısınn.. İşte evli birine böyle bşyi söylemek bu yüzden çok kötü. Ne gelecek var ne umut var ancak evli kişiye yapılan zulüm kalıyor ortada.
- +1 yıl
Hayır sen aldatmadın ki zulüm niye olsun? utanılacak da bir şey yapmadın. Ne kadar erken davranırsan, okadar huzura kavuşursunuz. Söylemezsen, içini kemirir durur.. Tabii evli barklı kadınsın sana şu an akıl vermek ne haddime ben kendi şahsi görüşümü paylaştım. :)
Soran+1 yılOlur mu öyle şeyy bazen bir olaya dışrdan bakan biri çok daha doğru düşünebilir :) o yüzden teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılOldu
03 Yorumla
Soran+1 yılSeven mi sevilen misin :)
- +1 yıl
Sevilen ama kotu bir duygu
Soran+1 yılKesnlkleee öyle benim yaşadığım da bu zaten :(
+1 yıloldu
05 Yorumla
Soran+1 yılEvli birini mi sevdin?
- +1 yıl
evet
- +1 yıl
oda beni sevdi
- +1 yıl
ama ben ona ikimizde evliyiz olmaz dedim ve ayrıldık pişamda değiliz
Soran+1 yılAnlık etkileşmler demek ki. Evliliğinize daha önem vermeniz daha ii olmuş.
+1 yılkaraktersiz misin
17 Yorumla
Soran+1 yılSorduğum soruda kendimi örnek göstererek bşy söylemişmiyim acaba da böyle bşy söyleyebiliyorsun.. Ben sadece soru sordum. Bmm asıl sordğum ise detayda. Bşlık da bazı kişiler olabilir öyle de bunu da merk ettim
- +1 yıl
biliyorum zaten düşüncen bu yönde olduğu için yazdım
Soran+1 yılDüşüncem bu yönde değil ben evli ve eşine sadık biriyim.
- +1 yıl
tabi ondan sordun
Soran+1 yılbenim sorum ve yaşadığım detayda. Ben eşimi seviyorum ama bana aşık oldğnu söyleyen biri ile karşılaştım ve ne tepki vereceğimi o an bilemedim. İnsan şaşırıp kalıyor çünkü. Bu yüzden insanların tepkilerini bilmek istedim ve herkesin başına gelebilecek bşy en azndan yaşadıklarında benim gibi donup kalmazlar akıllarına geldiği için şimdiki düşünceleri ile hareket edebilirler.
- +1 yıl
sevdiğim hayatımı geçirdiğim insana aşık olmak varken elalemin adamının iki gram hormon artışı beni ilgilendirmez. umarım anlamışsındır
Soran+1 yılOrası zaten öylee ben de öyle düşünüyorum ama beklemediği bir anda olması insanı hazrlıksız yakalıyor demek istediğim o sadece. Ha başlığa gelnce öyle insanlar da var bazen burda gördüm onlar da kendince düşüncelerini yazsın istedim sadece.
- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılBoşansın ne diyeyim
08 Yorumla
Soran+1 yılBoşanması için gerçekten başkasını kendisinin de sevmesi gerekir. Peki sevmese eşine bğlı olsa ama sadece biri ona gelse aşık oldğunu söylese nasıl tepki verilmeli?
- +1 yıl
Valla çocuk yoksa ben kaldıramam öyle bir şeyi boşansın ayrılalım..
Soran+1 yılYanii eşiniz size sadık olsa bile sırf biri onu sevdi diye ayrılacakmısınız? ki eşinizin suçu yok ya da ilgisi yok.
- +1 yıl
Hayır o zaman tabi 😃 eşim sevdi sanıyorum 😂😃
Soran+1 yılYok iştew herkes yanlş anladı :(( başlıktaki durumu da yaşayanlar oluyor onlar da kendnce yazsın istedim benim asıl sorum ve yaşadğım detayda. Eşimi seviyorum ben ama beni sevdiğini söyleyen biriyle karşılaştım. Beklemediğim bir anda olunca ne tepki vereceğimi bilemedim. O yüzden insanların ne tepki verceklerini bilmek istedim.
- +1 yıl
Sevdiğini söyleyen insana durumu anlat. Ben evliyim ve böyle birşey olması imkansız hayatına devam et de.
Soran+1 yılEvli oldğumu zaten biliyrdu. Benden beklntsi de yok ama yinede söyledi işte.
- +1 yıl
Hayatına devam et de ona.
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Saçma
00 Yorumla
+1 yılEvet oldu
02 Yorumla
Soran+1 yılNe tepki verdiniz peki sizi sevdiğini söyleyen kişiye?
- +1 yıl
Normal nedenlerini ve su an sevgidin kisiyi neden saygisizlik etigini sordum nedenlerini soyledi
+1 yılbosanma sebebi
01 Yorumla
Soran+1 yılEşiniz sevmese ama sadece sevilse mi boşanacaksınız?
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet ben
04 Yorumla
Soran+1 yılEvliyken bşkasını mı sevdn yoksa seni mi sevdi biri?
Cevap sahibi+1 yılEvli biri vardı o benden hoşlanıyordu bende sevdiğimi söyledim
Soran+1 yılZor bir durum bu da.. Hayrlısı. Ama evli birini sevmek çok zorda bırakıyor o kişiyi. Ben hiç sevilmeyi istemezdim mesela şimdi böyle.. Eşimden başkası olmasın.
Cevap sahibi+1 yılEvet zor sonumuz olmayacak sonuçta
+1 yıltamamen cahillik
01 Yorumla
Soran+1 yılBile bile sevmek öyle ewet ya sevilmek?
Evet karsilastim
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl?
Soran+1 yılPeki:)
+1 yılSaçmalık
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi