Nişanlıyken bir başkasına aşık olmak?

Arkadaşlar öncelikle lütfen ön yargı ile yaklaşmayın. İnsan kaderini kendi belirleyemiyor. 2 aydır nişanlıyım. Nişanlım seviyorum ama aşık oldum diyemem. Mantıklı hareket etmek istiyordum ve benim için bir çok fedakarlık yaptı bu sebep ile ona hayır diyemedim. Nişanlandık. Nisan da ise düğünümüz var. Fakat hevesli değildim çoğu zaman, istekli değildim. Geçenlerde biriyle tanıştım, ne oldu bilmiyorum kokusu beni benden aldı ve daha önce hissetmediğim şeyler hissettim. Çocuk 1 haftadır peşimden koşuyor ve nişanlı olduğumu biliyor. Ben karşı koyuyorum ama kendime engel olamamam an meselesi çünkü onu gördüğümde sarhoş gibi oluyorum, kendimi unutuyorum o denli kuvvetli duygular uyanıyor. Bir çıkmaza girmiş gibi hissediyorum. Nişanlım kredi çekti onu ödüyoruz, eşyalarımızın bir çoğunu aldık ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Aklımda bir başkası dolanırken bu evlilik doğru olacak mı? Her şeyi bırakıp kalbime uyarsam, geride bıraktıklarım canımı çok yakacak. Bir çıkmaza girdim. Birinin kokusu burnumdan gitmiyor, biri aklımdan kalbimde 5 saniye çıkmıyor. Lütfen düzgün cevaplar bekliyorum sizden. Belki bir fikir, bir öğüt, bir teselli iyi gelir.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar kötü yorum yapın diye size danışmıyorum. Amacım akıl almak zaten. Kötü yorumlarınız size kalsın. Ben şu an nişanlım aldatıyorum öyle bir şey asla yapmam. Fakat anlamadınız sanırım aşkı ilk kez yaşıyorum ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Nişanlımı aldatmıyorum.
Nişanlıyken bir başkasına aşık olmak?