Evliyken Başkasına Aşık Olmak?

Merhaba arkadaşlar ben 18 yaşımda ailemin beni başka biriyle evlendirmesi korkusuyla ve baskısıyla aşık olduğumu sandığım adamla evlendim ve 19 yaşımda anne oldum kayınvalide baskısıyla eminim hamile olmasaydım boşanacağım bir evlilikti bu şu an 25 yaşındayım ilk seneler okumama engel oldu bir kaç sene sonra müsade etti ve şu an resim Ögretmenliği 3. Sınıftayım ve evlenmeden önce kendisini anlattığı gibi değildi çok farklıydı çok pişman oldum ama geride dönemedim narsist bi adam bu neyse benim sizden fikrinizi almak istediğim başka bir konu var ki 3 ay önce internet üzerinden şans eseri biriyle tanıştım ve ondan gerçekten çok etkilendim kendime ne kadar engel olmaya çslışsamda tam hayalimdeki adamdı ama ondan gerçek kimliğimi ve evli olduğumu sakladım ve duygularımı ona söyledim onunda bana karşı duyguları vardı ama farklı bahanelerle kesinlikle bir ilişki başlatmadım dost kaldım ama gerçekten aramızda bi bağ oluştu ya da ben öyle hissediyorum bilmiyorum onun birsürü portresini çizdim velhasıl öyle bir görüşme oldu bu görüşmeyi bi bahane bularak sonlandırmam gerekiyordu ve sonlandırdık ama ikimizde bu durum için üzgünüz bir haftadır falan görüşmüyoruz ve görüşmeyi bitirirken yıllar geçede mutlaka onu aramamı istedi onun numarasını aldım ama kendi numaramı vermedim ona çizimleri vereceğimi falan söyledim o evli olduğumu bilmiyor ve şu an görüşmüyoruz sizce ona herşeyi anlatmalımıyım yoksa böyle kalması daha mı iyi?

Evliyken Başkasına Aşık Olmak?