Evliyken başka birini sevmek?

Merhaba nereden başlasam eşimle 7 yıldır evliyiz eşime çok aşık biri olarak evlendik yaşımız küçük evelndik başlarda beni aldattı sonra düzeldi belli bi süre sonra arkadaslariyla pavyona gittiğini yakaladım sonra ayrilmak istedim bidaha yaomiyacam falan dedi bidaha gitmedi o arkadaşlarının yanına ama ben bu olayı hiç unutamadm hep aklımda kaldı sonra gözüm dışarıya kaymaya başladi eşimden nefret etmeye başladım zamanla sonra sonra biriyle göz göze gelmeye başladık 2-3 ay böyle bakistik sonra instegram dan konusmaya başladık evli veya nişanlı olmadığını söyledi inandım 2-3 gün konuştuk konuşmaları hep cinsel oldakli buluşma odakliydi sınırımi çizdim buluşma veya temas yok dedim kaç kere gerçek amacı i öğrenmek için hergun dusunur hale gelmistim bu çocuğu bakisirken sonra evli olduğunu söyledi bitirdim başlamadan bitti yani tanımaya çalışıyorduk birbirimizi engelledim onu heryerden eşime karso hiç bir duygumda kalmadı resmen adama tahammül edemez hale geldim ne yapmalıyım vicdan azabı da çekiyorum cekmelimiyim

Evliyken başka birini sevmek?