Nişanlıyken insan başkasına aşık olur mu?

Hemen kötü şeyler yazmayın ya da düşünmeyin. Bende çok kızardım ama gördüm ki büyük konuşmamak gerek. Nasıl oldu bende anlamadım akrabamızdı zaten sürekli konuştuğum mesajlaştığım biriydi. Ama kalbime hep söz geçirirdim olmaz derdim biz akrabayız derdim. Sonra şu an nişanlı olduğum kişi beni istedi. Seviyomuş beni uzun zamandır aynı köydeniz zaten. İyi dürüst bir insandı yakın zamanda da babasını kaybetmişti. Kıyamadım belkide bilmiyorum tamam dedim. Söz oldu ve bizim kavgalarımız başladı. Gerçekten çok bencil bir insan ve herşeye kızıp küsen bir insan. Sürekli kavga eder olduk. Ben çok enerjik sürekli gülen bir insandım ama artık çok karamsar oldum ve evlilikten korkar oldum. Bende herkez gibi yüzümü güldüren bir insan olsun anlayışlı bir insan olsun istedim yanımda. Akrabamız öyle biri işte sürekli güldürür şakalar yapar çokta anlayışlıdır. Ve her geçen gün aklım ona doğru gidiyor. Bu durumda beni korkutuyor. Anlamasın diye her mesajımda kanka diyorum, bazen nişanlımla kavga ettiğimde kurtar beni diye mesaj atmak istiyorum yapamıyorum. Düğüne 1 ay kaldı Nişanlımdan ayrılamıyorum çünkü bizim orası küçük biyer ve babama laf gelmesini istemiyorum. Zaten kimse onun kusurlarını görmicek biliyorum babası yok diye. Yetim çocuğu bıraktı dicek herkes. Kalbime de söz geçiremiyorum. Öyle bir durumda kaldım ki ne yapsam olmuyor. Kalbim daralıyor öyle büyük bir sıkıntının içindeyim ki anlatamam. Ne olur biraz yardım edin.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın.
Nişanlıyken insan başkasına aşık olur mu?