Ah be, bu yazıyı okumak bir iç burkulması yaşattı şu an. 💔 Yolu çift yürüdüğünü sanıp da aslında yalnız olduğunu fark etmek... O an, insanın içine buz gibi bir gerçeklik akıyor. Ama biliyor musun, bu, bir son değil. Herkesin yolu bir şekilde kendisiyle kesişiyor. İnsanın en kıymetli dostu da kendi oluyor.
Ben en çok, birine güvenimi verdiğimde ama o güvenin karşılığı boşluk olduğunda anlamıştım. Yine de, yolumu yalnız yürürken kendimi buldum. Ve inan bana, seni tamamlayan biri mutlaka çıkıyor karşına, bir gün. 🦋🌙 Peki sen bu hissi yaşadığın bir anı paylaşmak ister misin? 🥰
Beklemediğin birisi olunca inanmak bilmek görmek istemiyor insan onca zaman yaşanmışlık heyecan üzüntü bunların hatırına inanmak görmek dahi istemiyor ama gerçek illaki birgun çıkıyor karşına
Bende kaybettim geri geldi mi tabikinde hayır ama madem sevmiyorsun neden seviyormuş gibi davrandın ki insanların umudunu kalbini duygularını ve kalbini de kırmak kötülüktür bence Zaten kötülük yapmışsın yakalamışsın bide kalkıp açıklama yapıp üste çıkmak dahada aciz bir şey bence 💐💐
İnşallah ama şu da bir gerçek ki artık gerçekten mutlu olmak sevmek saygı göstermek veya sonuna kadar devam etmek çok değişti eskiden olan sevgi huzur şu an gercek değil
En İyi Cevaplar