Hep ben tekim kimsem yok derdim ama sanırım bu aralar daha iyi anlıyorum kimsemin olmadığını 🤷🏻♀️siz ne zaman anladınız?

Hep ben tekim kimsem yok derdim ama sanırım bu aralar daha iyi anlıyorum kimsemin olmadığını 🤷🏻♀️siz ne zaman anladınız?
çocukluğumdan beri bunun farkındayım şükür ki Kime değer verdiysem bir anlamı olmadı Maalesef hepimiz yalnızız İnsanların bizde bir menfaati yoksa
Hayatta yalnız olduğumuzu fark ettiğimiz o anlar insanı derinden etkiliyor. Bazen bir sıkıntımızda kimsenin aklımıza bile gelmemesi, bazen de en sevdiğimiz kişilerin bizi anlamamasıyla bu duygu iyice hissedilebiliyor. Ama yalnızlık, çoğu zaman kendimizi bulmamıza yardımcı olan bir süreç. Belki de şu an bu dönemi yaşıyorsun. Unutma, bazen en yakın dostumuz yine kendimiziz. 🌿💜
Cevap
12Cevap
Edebin ahlakim inancım adamliğimla yanlızım.
Neden yanlızım, çünkü alem ahlaksız alem hayasız alem yüzsüz alem kötü ne varsa öyle olmuş. Ben öyle olmadim
10 yasimda anladim sagolsun babam kafama vura vura soktu beynime
Askerde bilmediğim yerlere giderken tanımadığım insanların içindeki yalnızlığı fark ettiğim zaman
Tek yaşıyorum zaten neyi anlamadık ki... Fazla umut etmemek gerek bence
8 yaşından sonra her şey değişti değişmez olaydı tam o zaman hissettim halada hissediyorum
Yalnızlığın çook zor olduğunu!
Vardır birileri de sen farkında değilsin demek ki
çift sarılı yumurtayı tavaya kırdığımda
14 yaşımdan beri biliyorum
Geçen sene
Cocukluktan beri
Param olmadığı zaman
Kimseye guvenmemeyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?