Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Başkalarıyla birlikte gülüyor fakat onlardan ayrı ağlıyorsaniz yalnızsınızdır diye bir yazı okudum ama insan sevdiklerini üzmemek için de yalnız ağlamayı tercih edebilir bana göre.. bu yanlış bir inanış değil mi sizce?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Duygusala bağlayıp yalnızım yiaa diye şımarıklık yapmadım hiç. Çok şükür dostlarım da var, sağlığım da yerinde. Kedilerim var yeterli bana.
Ben 15 yaşlarında anladım yalnız olduğumu
Çoğu arkadaşlık öyle ama, yani bunu içselleştirmek doğru değil günümüz ilişkileri böyle zaten
Yalnız değilim, olmadım da olmayacağım da. Bazı imtihanları yalnız aşmam gerekti sadece.
Mutlu günümde yanımda olanların kötü günümde yalnız bırakması
Sen hiç birlikte ağlayan insan gördün mü? Ne saçma bir detaydır o
Dün bayramda, annem olmayınca.
Anne evi direği olmayınca nasıl da eksikliği hissediliyor..:(
Maalesef, babaya zor alışırken peşinden anne de olmayınca, bayram da pek önem ifade etmiyor.
Allah sabır versin.. ne kadar da yaş geçse insan anneye muhtaç onun varlığına desteğine muhtaç
Maalesef öyle, teşekkür ederim. İyi bayramlar.
🙏🏼
Yurt dışında aile herkesten uzak bugün bayram ariyan hiç kimse yok yalnızlık işte budur..
Yurt dışında olman aranmamana sebep değil elbette.. ama arayan yoksa doğru maalesef yalnızsın
Haklısın arıyoruz zaman gectikci aylar yıllar ister istemez oradaki çevre samiyet iletişim azalıyor bitiyor tr ile
Biraz sen mi arasan sorsan daha fazla belki bu seni de arayıp sormalarima vesile. olur
Sıkıntı da orada sen aradığın gibi aranmiyorsun bu da ister istemez mesafe giriyor. Sende mi yalnizlktan şikayetçisin😊
Haa sen aradığın hâlde anladım... Hayır ben yanlız değilim normalde benim ziyarete gitmem gerekenler dahi bayramda beni beklemeyi sabır edemeyip evime geliyor ☺️
İyi ne güzel 😊😊 sende konuşmak istersen biraz konusalımmı tabi senn için mahsuru olmazsa burann mesaj kismnda
Biriyle konuşmayı tercih etmiyorum takip listemi ve mesaj atamiyor oluşunu fark ettim ise.. ama kibarca sorduğun için tşkler.. hayır
Yok hiç bakmadım kimsenin rızası olmadan haberi olmadan mesaj atmm kimseye ben sadece arada bir belkı konusurz fikir alışverişinde bulunuruz
Her şeyi tek başıma yaptığımı anladığımda
Daha küçük yaşta diyebiliriz.
Yaşamaya başladığımda
Anlamadım çünkü yalnızlıkla iç içeyim.
Bu siteye üye olduğumda.
her zmn
senn
Yalnız olduğumu düşünmüyorum
ewlmsnz
Ben hep yalnızım.
En dibi gördüğümde
arayan kimsem yok