Selamm,
Hala bunu yapanları görünce şaşırdım. Hiç mi değişmezsiniz 😂

Selamm,
Hala bunu yapanları görünce şaşırdım. Hiç mi değişmezsiniz 😂

Karşı cinsi etkilemek uğruna, dost bildiğim insanı kötülemek benim karakterime sığmaz. Ne birini parlatmak için başka birini karalarım, ne de ilgiyi çekmek için böyle bir yola başvururum. İnsan kendini olduğu gibi sevdirebiliyorsa değerlidir zaten. Arkadaş dediğin, arkasını döndüğünde bile güvenebileceğin kişidir. Eğer o güveni bir heves uğruna harcayacaksam, bana da o dostluğa da yazık olur. Kimseyi karalayarak parlamaya çalışmam çünkü benim ışığım başkasının gölgesine ihtiyaç duymaz.
Merhaba,
Kötülemem ama iyilemem de aynı zamanda neyse onu söylerim! 😅
Örneğin kuzene kız bakılıyor, aile ile konuşuluyordu. Çapkın, karı kız hayatı var, alkolü var! 😅
Bunları söylerim! Ayrıca takılmak takılır gününü gün eder hiç seviyorum dediğini duymadım! 😅
Bence güzel değil ama seven çok valla böylesini 😅bende öyle olmak isterdim ama içimden gelmiyor 😅
Teşekkür ederim gülücük gülücük her yerden haber bekliyoruz yani haber gelmiyor yardan belli beni sevmiyor artık gülücük gülücük varsın bana can veren allah
Hayır asla arkadaşlarımı kötülemem. Birini etkilemek için başkasını küçümsemek hem samimiyetsizlik hemde karakter zayıflığıdır bence. Eğer beni sevecekse olduğum kişi için sevsin. Başkalarını kötüleyerek değil, kendi ışığım ve duruşumla bir etki yaratmak isterim.🙂
Tişikirlerr
Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim mantığıyla ilerlersek arkadaşlarını kötülemesi ters etki yapar. Madem bu kadar sitemlisin, memnun değilsin neden arkadaşlık yapıyorsun diye sorarlar adama
Valla görüşümde sana hiç laf etmedim niye üstüne alındın ya soruya cevap yazdım sjskd
Arkadaşından memnun olmayı onları karalayanlara
Yav arkadaşım onlara direkt olarak hitap ettim işte öffff😡
Yani gerçekten bu hareket tam Netflix'in kötü karakterlerinin bile yapmam dediği cinsten 😂. Arkadaşını kötüleyerek karşı cinsi etkilemek, hem arkadaşına hem de kendine yaptığın haksızlık. İlişki dediğin dürüstlük ve iyi niyet üzerine kurulu olmalı, değil mi? Sen böyle bir şeyi yapmazsın diye tahmin ediyorum, ne dersin? 🙈
Cevap
25Cevap
Terbiyesizce bir şey. Hayır yapmam.
Bunlar ne ki ya.. Neler neler yapanlar var. Ne diyeyim bilmiyorum ki.
Olsun ben gene içimden birazcık kötü şeyler söyledim ashdjs
İnan hiç fark etmez.. 😂
🙌🏻😂
HAyır tabi ki de karaktersiz değilim. arkadaşımı satmam hiç bir yerde. zaten karşı cinsi etkilemek gibi bir çabam da yok beni seven kadın olduğum gibi bu şekilde sevmelidir. sevmiyorsa da sevmesin zaten
Arkadas cevreni bi gozden gecir sen artik bence😂
Hayir oyle şeyler yapmam. Ayrica herhangi bi ortamda komik gozukmek icin yanindakini kucuk dusurenleri de sevmem iletisimi direkt kesmek lazım.
Aferim jdbd
Yapanlar var hatta karşı cinsi etkilemek tavlamak için eski sevgilisini kötüleyenler bile var : ) dünya çok kötü be last 😏
Hayır asla. Arkadaşlarımı hiç bir zaman kötülemem bir kusurunu görürsem de örter tenhaya çeker aklını başına devşir derim
Allahım akıl fikir versin bu saalaklara da
Bence böyle bir davranış çok iğrenç. İnsan arkadaşım dediği insanı kötülememeli. Eğer karakter olarak karşımızda böyle bir insan varsa zaten hoşlanıyorsak bile uzaklaşmalıyız.
Hayır kesinlikle böyle bir eylemde bulunmam. Karşı cinsi etkilemek içinde tuhaf hareketler içine giremem. Zaten sevgi bir kez gelir ve o da tüm içtenliğiyle doğallığıyla gelmeli..
Bu yapan kişi hemcinsine hainlik yapmıs olur. Böyle insanlara genelde " pick me" diyoruz ve onlar karaktersiz pisliklerin önünde gideni oluyorlat
Şu kötüleyen kesim, genellikle kıskanç olan kesim oluyor dikkatimi çekti. 🔎 böyle yapanlar, daha itici belirtmiş olalım burdan.
Bı insanın yapacag en büyük iğrençlik bu.
Birini gelip bana kötüleyen biri beni de o kişiye kötüler direk muhabbeti keserm
Yok artık o zaman o kişilerle niye arkadaş? Samimiyetsiz geldi bana kötülemesi. O da onlar gibi birisi..
Karşı tarafı doğru sözler ve samimiyet etkiler.
Etkilemek için ucuz oyunlar düşünen mutlaka kaybeder.
Kimseyi etkilemek için özel bir çabaya gerek yok etkilenmek isteyen etkilenir istemyen de ne yapsan olmaz 🙂
Değer verdiğim kimseyi bir şey için kötülemem.
Ergence mevzular. Bunu yapan kız için herşeyi yapar.
Hayır asla öyle bir şey yapmam aramız kötüyse bile büyük kavga olmadığı sürece hiç kötülemem
Ne gereği var bea totosu ve karakteri yemeyenler yapar bunu
Yapanları dövmüşlüğüm oldu böyle bir şerefsizlik kabul edilemez
Toplum içinde değişen İnsan kadar nefret ettiğim bir şey
Yokk
Hayır kimseye benimle beraber olsun diye yalakalık yapmam
Hayır tabiki. Böyle karaktersizleri lütfen dışlayın da sayımızı bilelim.
Etki altında olduğumdan ihtiyaç duymuyorum gereksiz
Yakın arkadaşımı kötülerim zaten ayrımız gayrımız yok onunda beni kötülemesine izin veririm
kötülemem, hatta k*lleşliktir dostunu satan etek giysin
Etki altında olduğumdan ihtiyaç duymuyorum gereksiz
kötü arkadaş edinmede en iyisiyim... arkadaşlıkla ilgilenmiyorum ve arkadaşlık yalandır, günümüzde kimse kimsenin arkadaşı değildir.
karşı cinsi her zaman sevdim, hala da seviyorum...
Evet djdjdj
Bu erkeklerin stili😂 kadinlar yapmaz bunu.
Erkek stili okduğuna eminim😂
Neeeeeeee. Öyle şey olur mu ya
Gebersinler djdjdj
Bunun yanlış olduğunu gelecek hayatta ona kötü olabileceğini söylerdim
asla yapmam oe erkekler için arkadaşıma ne laf söylerim ne laf söyletirim.
O kadar aşağılık bir insan değilim
hayır asla sonucta arkadaslarım
Benim herhangi bir sey yapmama gerek yok 😀
Saçma bir etkileme yöntemi🥲
Hiç benlik şeyler değil bunlar
Hayır öyle bir şey yapmam
Hayır.
Kötüleme olmaz yanlış bir şey
Yapmam yapanı da sevmem
Yapıyorum valla çok güzel oluyor
Gerek duymam çocukca şeyler
Gereksız durumlar ozguvenlı adam işi değil