Teşekkürler @elifycdg :)
Karşı cinsten arkadaşlarınızın olması yadırganıyor mu?
Teşekkürler @elifycdg :)

Ailem bu konuda anlayışlı ancak toplumda nedense karşı cinsten çok fazla arkadaşımın olması ayıp olarak algılanıyor sizde de benzer durum var mı?
Hayır karşı cinsten çok arkadaşım oldu zaten iyi arkadaşlarım da kız oluyor zaten. kızlarla daha iyi anlaşıyorum insan kendini bildikten sonra sorun olmaz. zaten beni de kimse yadırgayamaz yani ben arkadaş seçtiysem kimse karışamaz buna
Doğru ama ben laf söylemelerine bile deli oluyorum. Ayrıca evet kızlar daha dost canlısı oluyor ama erkek arkadaşlarım da çok sıcakkanlı.
Yadırgayanın çanına ot tıkadığım için beni pek etkilemeyen bir mevzu :)
Büyük küçük fark etmez, bana ya da çevremdeki bir insana baskı kurmak isteyen her insana baskının allahını kurarım.
Her insanın bir aşil topuğu var malum...
O yüzden de bu tür toplumsal baskılara maruz kalmıyorum.
Tabii bu konuda deneyimlerime çok şey borçluyum. Kimseye muhtaç olmadan kendimi savunabilmem için; özgürlüğüne en az canı kadar düşkün, hür ve bağımsız bir birey olarak yetiştim. Bu yüzden, özgürlüğün kolay kazanılmadığının farkındayım. Kolay da yedirmem.
Toplum da umurumda değil. Ahlaksızlığın, namussuzluğun dibine vuran insanlar kim oluyor ki bana ahlak dersi vermeye cesaret edebilsin? Önce git o elindeki pisliği, alnındaki lekeyi temizle de gel derler adama.
Dikenli olanın canının yanmayacağı bir toplumdayız. Dikenli olun, mutlu olun :)
Deneyeceğim 🙂
Erkek arkadaşlarım yok. Konuştuğum her erkek bana yürüyemeyeceğini nihayet anladığı için kimsenin benden bi beklentisi ve vakit kaybı olmuyor. Soğuk nevaleliğimle gurur duyuyorum 🤣🤣🤣🤣
Ama onlar zaten gerçekten arkadaş olma niyetiyle yaklaşmamış sjsjsj.
Sıkıntı orada abi işte 🤣🤣
😂 doğru.
Türk erkeği kafası daima kızdan sevgili kasmak için depardadır, Türk kadını kafası ise koca kasmak için 🤣🤣🤣🤣
Bilmiyorum benim 12 senedir arkadaşım olan kızlar var biraz moderniteye bağlı.
İstisnalar kuralı bozmaz ama.
Arkadaş gibi takılandan şüphelenmeli asıl. O hatunların zihnini okusan en az iki tanesi platonik çıkar 🤣🤣🤣🤣
Sanmıyorum ya güvenim tam onlara ben kimseye kolay kolay güvenmem.
Moderniteyle çok ilgisi yok yalnız. Ben de modern biriyim ona bakarsan. Fakat erkekler biraz ilgi, biraz güleryüz gösterince derhal aşk beklentisine giriyorlar. Asıl demek istediğim o neticede. Dediğim gibi istisnaları ayrı tutuyorum.
İyi de toplumun çoğu Ortadoğulu o yüzden erkek ile kız arasında sadece cinsellik olur sanıyorlar 😄
O konulara hiç yorum yapmıyorum cidden. Neticede sen demek istediğimi anladın sıkıntı yok 😄
Anladım evet.
Çok teşekkürler 🙏
Rica ederim.
Hayır zaten genelde arkadaşlarım erkektir. Ailem de bilir. Kimse de bişey söylemez. Toplumun ne düşündüğü de umrumda değil. Zaten tüm arkadaşlarımla vıcık vıcık bir samimiyetim yoktur.
Evet toplumu umursamamak gerek ancak sinirlerimi zıplatıyorlar.
Cevap
5Cevap
Dedem babaannem vs yadırgar mesela. Ama söylemem onlara laf anlatcak değilim. Gerçi karşı cinsten arkadaşım yok, sadece sanal olarak meraba meraba o kadar.
Hayır sorun olmaz hatta flörtleştiğim bana ilgisi olan arkadaşlarım oldu hala da var arada buluşuyoruz falan çok sık olmasa da
Arkadaşlarımın çoğu karşı cins.
Bazı kişilerin üzerinde farklı bir algı bırakıyorum fakat yapacak bir şey yok.
Adam akıllı kız arkadaşım olmadı hiç hepsi çekip gitti durduk yerde veya bir bahane bularak demek ki sevilmiyorum
Yok ya benim erkek kankam annem babam evdeyken bize yemeğe bile geliyor
Ailemde öyle bir düşünce yok ama erkek olan arkadaşlarım sıkıntı çıkarıyorlar
@ayla0302 yürüyorlar.
@ayla0302 bir gün sen de yasarsin canım
Niye yadırgansın sjjsjsjjs
Yani Ortadoğu coğrafyası malum.
Bu ülkeyi arabistan zihniyetine çevirenlerin suçu
Maalesef.
keşke olsa da yadırgasalar
Evet bazen.
Yadırganmıyor
Hayır