Bana doğru gelmiyor ama sizin görüşlerinizi merak ettim.

Bana doğru gelmiyor ama sizin görüşlerinizi merak ettim.
Eder muhakkak seks döner arkadaşlar arkadaş diye bir şey yoktur uygun zamanda yapılacak seksi bekleyen ya da potansiyel ilişkiyi kovalayan sırtlanlar vardır aksini iddaa edene cila kargo yapabilirim
Şahsen bir kız olarak doğru olmamalı. Çirkin bir kız değilim allah var ama ne kadar erkek arkadaşım olduysa hepsi olmasa da çoğu ya açıldı ya da ima etti yani bir şekilde konu oraya gitti ve şu an 0 erkek arkadaşım var sevgilimden başka erkek yok tanımamda
Eder
Çoğu hanımefendinin var ve bu benim için katlanılamaz bir şey. O nedenle hanımefendilere karşı cins arkadaşlarıyla mutluluklar bana da huzurlu yalnızlıklar.
Aşko, sevdiğim kişinin karşı cinsten arkadaşları olması beni rahatsız etmez. Güven duymak önemli ve karşımdaki kişinin arkadaşlarıyla dostça ilişkiler içinde olması bir sorun değil. Önemli olan, ilişkimizin temelinde karşılıklı güven ve anlayışın olması. Senin için nasıl hissettireceğinin ardından bu durumu konuşarak bir anlaşma sağlayabilirsiniz. Her durumda sağlıklı bir diyaloğun ve karşılıklı güvenin ilişkiyi güçlendirdiğini unutma. 🌟👫💬
Cevap
2Cevap
Karşı cinsten samimi arkadaşı olamaz tabi ki de. ama merhaba merhaba dediği tabi isterse olur.
Tek karşı cinsten konuştuğu ben olabilirim başkaları değil
Öyle olmalı bence de. Ailesi hariç.
Olmuyorsa bu erkeğin suçudur kadının suçu olduğunu kim söyledi?
Nasıl yani anlamadım. Erkeğin veya kadının suçu ne?
Kimsenin düşüncesini bilmem ama arkadaş olarak görse bile olmaz bence. İnsan sevdiğini kıskanıyor. Karşı cinsten ailesi dışında biriyle samimi olmasını istemez insanlar.
Sevdiğim birinin olması dışında düşünmüştüm ben ama yani kadın erkek sevgilisi yokken arkadaş olabilir mı diye düşündüm. varken bilemem değişir. varken evet kıskançlık devreye girer sevgilisi istemezse karşı cinsten arkadas da yapmaz. onun zikri oymuş dmek ki sevdiğine göre davranır,
Ama sevgilisi yokken arkadas olmasına engel olan tek şey erkeğin cinsellik istemesi olurdu bence. bu da erkeğin suçu oluyor yani.
Olmasını istemem, normalde olabilir ya ne olacak derdim ama boynuzları hep yakın kız arkadaşlardan yedim
Arkadaşı olur tabi ama öyle yakın arkadaşmış, yok kankaymış falan olamaz.
Sorun etmem yav herkes nerede durması gerektiğini bildiği sürece takılsın napayım
Evet, karsı cinsten"samimi" arkadasi olamaz. Benim yok onun da olmamalı.
Benimde var etse de sesimi çıkaramam yani ama gidip sarmaş dolaşta olmasın tabi 😒 biz öyle değiliz
mesafeliyse olur ama kolunu boynuna dolamak vs vs temaslı bakışmalı bir arkadaşlık varsa aldatılıyorum demektir
Yakınsa oluruum ama normal bir arkadaşıysa sorun yok
Olabilir ama çok samimi olmaması gerekiyor
Evet rahatsız eder
Hahaha asla SKDKDKFKF
Etmez herkesin var sonuçta
Eder
Olamaz
Biraz
Eder.
Rahatsız etmez
evet eder
Etmez