Sevgilinizin karşı cinsten arkadaşı olabilir mi?
Elbette eder.
Hayır, etmez.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sevgilinizin karşı cinsten arkadaşı olabilir mi?
Çok samimi olmaması lazım tabi ki de yani sınırlarını bildiği sürece sorun olmaz genel olarak bakarsak da sevgililerin karşı cinsten arkadaşı olabilir. Ancak bu, ilişkide güven ve açıklık olduğu sürece geçerlidir. Sevgililer, birbirlerine karşı şeffaf olmalı ve karşı cinsten arkadaşlarıyla geçirdikleri zaman hakkında birbirlerini bilgilendirmelidir. Ayrıca, birbirlerinin duygularını anlamaya ve saygı duymaya istekli olmalıdırlar. Karşı cinsten arkadaşlıklar, sevgililerin kişisel gelişimleri için de önemlidir. Sevgililer, farklı bakış açıları edinmek ve kendilerini geliştirmek için farklı insanlarla arkadaşlık kurmalıdır. Karşı cinsten arkadaşlıklar, sevgililerin daha olgun ve anlayışlı bireyler olmalarına yardımcı olabilir. Tabii ki, karşı cinsten arkadaşlıklar bazen kıskançlık ve güvensizlik yaratabilir. Ancak bu, ilişkinin sağlıklı olması için çözülmesi gereken bir sorundur. Sevgililer, birbirlerine güvenmeyi öğrenmeli ve birbirlerinin arkadaşlıklarını kabul etmelidirler.
Vallahi ister samimi olsun isterse hiç samimi olmasın ben şahsen karşı cinsten kimse ile ne arkadaşlık kurmasını isterim ne de samimi olup konuşmasını falan.
Cevap
2Cevap
valla etmez dersem yalan yanlış sallamış olurum ki eder
Aynen öyle bende rahatsız eder şahsen bu durum. Ben hiç sevmem öyle gereksiz samimi olmasını falan ben dışında bir kız ile o yüzden hoşuma gitmez bu durum hiç.
Olmasın, daha önce olunca ne olduğunu çok gördük.
Aynen bende bu yüzden karşıyım karşı cinsten biri ile arkadaş olmasına falan. Yani ben onun hayatındaki insan olarak zaten ona hem sevgili hem arkadaş olmuş olurum kimseye gerek yok bence.
Yakın arkadaş veya kanka düzeyinde değilse pek problem değil.
Sınırlarını güzel koruyor ve beni rahatsız eden bir durum olmuyorsa evet olabilir..
Eşimin olursa rahatsız eder
Beni cok eder
Aynen öyle benide aşırı rahatsız eder bu durum. Hiç sevmem ben öyle gereksiz samimi olacaklar falan çok kıskanç biriyim zaten asla katlanamam böyle şeylere falan.
Sırnaşık arkadaşlar ise rahatsız eder. Düzgün arkadaşlar ise etmez
Evet, kıskancım.
Evet bende aynı şekilde. O yüzden karşı cinsten kimse ile nasılsın arkadaşlık edebilir ne de samimi olabilir. Ben şahsen böyle şeylere karşıyım ya.
olmamasını tercih ederim.
Seviyeli arkadaşlıklar rahatsız etmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?