Aşk İlişkileri Sevgilinizin karşı cinsten arkadaşlarının olması sizi rahatsız eder mi? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Sevgilinizin karşı cinsten arkadaşlarıyla görüşmesi, gezmesi sizi rahatsız eder mi? Sevgilinizin karşı cinsten arkadaşlarının olması sizi rahatsız eder mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
7even7 Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Benim de karşı cinsten arkadaşlarım var, benimle tanıştırdığı ve içime sindiği sürece sorun yapmam. 3 0 Yorumla
PolyannaElisa Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Evet eder, etmez desem yalan söylemiş olurum. Madem arkadaşsa, arasına mesafeyi koymayı bilecek. 2 0 Yorumla
ToxiCs Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Seviye olduğu ve tanıdığım sürece sorun etmem.. Eğer rahatsız olduğum bir şey olursa, bunu iletirim. 2 0 Yorumla
birumut39 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 84% +1 yıl Ya bunu öyle sormayın ne arkadası çocuk aldırma ile bitmeyen Bi Arkadas lık yok. Eşiniz eski müşteri leri ile yatmaya devam edebilirimi soru bu olmalı 2 0 Yorumla
Kankaaaaa81 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Tabiki de rahatsız eder. Geri kafalı diyebilirsiniz ama sevgilim başka erkekler ile gezmesi çok rahatsız eder. 2 0 Yorumla
ToprakBey_ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Vardı zaten eski sevgilimin , arkadaşım dediği kişiyle aldattı :) 2 0 Yorumla
gecelerikorkuyorum Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl arada sırada görüşüyorsa ok.her gün içli dışlı kız - erkek arkadaşlığına gıcık oluyorum 2 0 Yorumla
dervisan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Bana güven verdiği için sevgilim olmuştur. absürt durumlar haricinde olabilir tâbi ki 2 0 Yorumla
sfeenks Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl benimle tanıştırıp sıkı fıkı olmadığı sürece problem olmaz 1 0 Yorumla
fonojetik Takip Et Xper 5 Yaş: 46 , eic 63% +1 yıl 2021deyiz ya etmesin bi zahmet köpek bile sahiplenince sokakta gezmesine izin veriyosunuz.. 1 0 Yorumla
Ruhhaliimbunalıım Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sınırını, seviyesini bildikten bende tanıştıktan sonra sorun etmem. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eder, birçok kişi etmez demiş. Ne yani sevgiliniz karşı cins arkadaşıyla sürekli baş başa bir yerlere gitse sıkıntı yok muu? 😯 3 1 Yorumla fonojetik +1 yıl yok Yorumla
Irene_Sofia Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Benim arkadaşlarımı sorun etmezse bende onun arkadaşlarından rahatsız olmam 0 0 Yorumla
maviyolculukk Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Sorun eder tabikide karşı cins bu ne yapacagi belli olmaz bu zamanda kimseye guven olmaz... 3 0 Yorumla
Boavista Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Rahatsız eder güvenmiyorum çünkü hemcinslerime 1 0 Yorumla
Aleyna12212 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Eski arkadaşsa rahatsız etmez ama yeniyse bilemem 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. olamaz ki :)) 1 0 Yorumla
zatenhepböyle Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Onlarla olan mesafelerine göre değişir 1 0 Yorumla
Desol Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olabilir arkadaşı. Rahatsız etmez beni. 1 0 Yorumla
Squid8ward Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Belirli bir mesafede oldukları ve gözüme sindikleri sürece sıkıntı olmaz 0 0 Yorumla
KürtKızı21 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Çok rahatsız eder. öyle birini istemem 3 0 Yorumla
SavcıEsra_ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 418 cevap paylaştı. Sevgilim mesafesini bilen biriyse hayır 1 0 Yorumla
mert035 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 84% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı. O anki duruma bağlı 1 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. Hayır etmez 1 0 Yorumla
parnasos Takip Et Xper 6 Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı. eder 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Benim de karşı cinsten arkadaşlarım var, benimle tanıştırdığı ve içime sindiği sürece sorun yapmam.
Evet eder, etmez desem yalan söylemiş olurum. Madem arkadaşsa, arasına mesafeyi koymayı bilecek.
Seviye olduğu ve tanıdığım sürece sorun etmem.. Eğer rahatsız olduğum bir şey olursa, bunu iletirim.
Ya bunu öyle sormayın ne arkadası çocuk aldırma ile bitmeyen Bi Arkadas lık yok. Eşiniz eski müşteri leri ile yatmaya devam edebilirimi soru bu olmalı
Tabiki de rahatsız eder. Geri kafalı diyebilirsiniz ama sevgilim başka erkekler ile gezmesi çok rahatsız eder.
Vardı zaten eski sevgilimin , arkadaşım dediği kişiyle aldattı :)
arada sırada görüşüyorsa ok.
her gün içli dışlı kız - erkek arkadaşlığına gıcık oluyorum
Bana güven verdiği için sevgilim olmuştur. absürt durumlar haricinde olabilir tâbi ki
benimle tanıştırıp sıkı fıkı olmadığı sürece problem olmaz
2021deyiz ya etmesin bi zahmet köpek bile sahiplenince sokakta gezmesine izin veriyosunuz..
Sınırını, seviyesini bildikten bende tanıştıktan sonra sorun etmem.
Eder, birçok kişi etmez demiş. Ne yani sevgiliniz karşı cins arkadaşıyla sürekli baş başa bir yerlere gitse sıkıntı yok muu? 😯
yok
Benim arkadaşlarımı sorun etmezse bende onun arkadaşlarından rahatsız olmam
Sorun eder tabikide karşı cins bu ne yapacagi belli olmaz bu zamanda kimseye guven olmaz...
Rahatsız eder güvenmiyorum çünkü hemcinslerime
Eski arkadaşsa rahatsız etmez ama yeniyse bilemem
olamaz ki :))
Etmez ama tanımak isterim
Evet fazlasıyla eder.
Onlarla olan mesafelerine göre değişir
Olabilir arkadaşı. Rahatsız etmez beni.
Belirli bir mesafede oldukları ve gözüme sindikleri sürece sıkıntı olmaz
Çok rahatsız eder. öyle birini istemem
Sevgilim mesafesini bilen biriyse hayır
karsilikli guven mrselesi bu
Ben istemem , beni rahatsız eder.
Rahatsız olmam. Çok doğal bir şey.
Olamaz öyle bisey..
Aşırı samimi olmadığı sürece sıkıntı yok
İstemem ben şahsen
O anki duruma bağlı
etmez
Seviyeye bağlı tamamen
Hayır etmez
Hayır rahatsız etmez tabii ki
Etmez
mesafeli bir arkadaşlık ise sorun etmem.
kesinlikle eder..
Hayır etmez
Eder
Rahatsız olacağım başka detaylar yoksa etmez
Mıç mıç arkadaş istemem
Eder
eder
Hayır etmez
Hayır