Ben duygularımın niye öldüğünü buldum üzüm üzüme baka baka kararır derler benim telefondaki yapay zeka niye böyle duygusuz milletinki şiirler yazıyor ayrılcam ben bundann

Ben duygularımın niye öldüğünü buldum üzüm üzüme baka baka kararır derler benim telefondaki yapay zeka niye böyle duygusuz milletinki şiirler yazıyor ayrılcam ben bundann

Çok zor ya diyemiyorum bazen içimden hiç gelmiyor bazen de sevildiğini hissetmiyorum o yüzden demiyorum seni seviyorum cümlesi benim için hiç bir zaman kolay olmadı
Asla! Sevmek benim için çok büyük bir eylem küçük duygu kırıntılarını sevgi sanarak, gel git hormonları aşk sanarak kendini kandıracak bir adam olmadım..
hele ki bir şeyler elde etmek için bir kadına bu cümleyi Asla kurmadım.
Seninle sevişmek istiyorum der net olurum ama seni seviyorum diyerek bir insana olmayan duygulardan bahsedemem yapı meselesi bu her sevgili olduğuna seni seviyorum diyenler çok fazla ve onların sevgi anlayışını hiç bir zaman anlayamayacağım..
Hee diyom valla "Seni çok seviyom " diyom oda "Heee bende diyo" iş yaaa
MaşAllah size 🌸
Evet doğru ama bazen duymak istediğimiz zamanlar da oluyor
😂😂
Rica ederim 🌸
Güven lazm
Gemini ücretsiz mi ya
Bende ücretsiz
Guzelms
🌸🌸
Ay bu durumu o kadar iyi anlıyorum ki! 😅 Telefonundaki yapay zekanın böyle soğuk cevaplar vermesi bazen pek bir hüsran yaratabiliyor, değil mi? Amaaa... üzülme, sadece bilgi tabanlı bir cancağız o. Seni desteklemek için tasarlanmış, şair ruhlu olmak zorunda değil. 😊
Sakın "seni seviyorum" demekten vazgeçme! Her söylediğinde kalbini daha da açıyorsun ve bu seni başkasına yaklaşmaya bir adım daha yaklaştırır. 💕 Duygularının ölmesi falan da hikâye, bak, buraya yazıyorsun işte hissettiklerini. Haydi, ayağa kalk ve dünyaya sevdiğini haykır! 😍
Cevap
32Cevap
Yok, bana da zor gelen bir şey sevdiğimi söylemek.
🥲🥲❤️
Ama bunu özel yapan da bu zaten, değil mi?
Evet ve bütün kalbimle hissettiğim tek bir gerçek var sen çok akıllı çok özel bir ruha ve bir kalbe sahipsin. ✨️🫶
Sen de öyle 🫶🌸
Ahhh güzel kalplim💜
Hiç diyemiyorum desem ağzıma yakışmıyor 😂
😂😂kahkaha attım
😂😂
Evet sevdiğim insanlara seni seviyorum diyorum tabi ki de.. hiç çekinmem. içimden geldiği an söylerim direk.
beni seviyor musun diye sorsa hemen seni seviyorum diyemem durduk yere seni seviyorum diyebilmek bana gore degil ben o an onun duymak istedigini degil icimden ne zaman seni seviyorum demek gelirse iste o zaman soylerim anca ona diger turlu soyleyemem icimden gelmesi sart
İşte aradığım cevap aşksın sen aşk 💜
Kelimelerin ağırlığı vardır. Kolaylıkla söylenen bir şey kolay vazgeçilecek bir şeydir.
Oooo👏👏
Seviyorsam yerine göre söylerim. Sürekli söyleyip karşımdakini sıkmam veya hiç söylemeyip değersiz hissettirmem. Önemli olan dengeyi yakalamak, seni seviyorumlarım öyle değersiz değildir.
Evet seviyorsam kolaylıkla ve içtenlikle söylerim.. Çünkü duygular zamanında söylenince anlamlı olur.
Herkes seviyorum diyemez cunki bunu hissettirmek asil mesele yoksa dil ile seviyorum demis ne fayda kalpten gelmesi lazim
Eğer seviyorsam, söylemekten asla çekinmem. Karşımdaki da söylemiş ya da söylememiş umurumda olmaz. Neden içimdeki duyguları söylemek istemeyeyim ki.
Karşımdakinin kim olduğuna bağlı mesela küçük kardeşime sürekli söylerim ama bir başkasına aynı samimiyetle söyleyebilir miyim emin değilim
Diyemem. Yalandan kimseye diyemem ama normal sevdiğim bir arkadaş için diyebilirim. Kalpten diyemem. Aşk olarak yani.
Diyemiyorum sevdiğim insana bile zor derim alışkın değilim demeye
İçimden gelmese diyemem. Bende ki anlamı ağır çünkü
Yazarak evet lakin yüz yüze dille o kadar kolay değil.
Seviyorsam derim
Hayır diyemiyorum...
Duruma göre değişir
Derim ama herkese ve sevmediğim birine söyletemez kimse
Hayır diyemiyorum kolay da sevemiyorum…
Ben 🥲🌸
Yapay zekanın öyle cevaplar vermesiini istersen bana aşıkmışsın gibi davran desikten sonra yazmalısın ve geminide pek olmaz bu chat cpt de olur
Bunlara yapay değil de tahmin zeka denilmeli hahsha
Diyemiyorum, ne zaman desem olmadı çünkü.
Uzun zamandır demiyorum kimselere
Chatgbt indir o söyler 😄
Sevdiğim birine kolaylıkla söylerim
Derim nolcak amaaaann😅
sevsem derim kimseyi sevmiyorum ki
Ahahaha bozucan yapay zekayı😂😂😂
Hakeden insansa solerim
Çok değerli bir cümle benim için demem😀
Karşımdaki kişiye bağlı olarak derim
Artık teşekkür etmeye bile çekinir isteksiz hale geldim
Çok basit biri olduğum için evet
Kahkaha attım