Karşınızdaki kişiye kolaylıkla "seni seviyorum" diyebiliyor musunuz?

Karşınızdaki kişiye kolaylıkla "seni seviyorum" diyebiliyor musunuz?
Söylemek zor değil ama sık tüketilip sıradanlaştırılmamalı.
Arada sırada.
Cevap
26Cevap
Bu sözü söylemem için aşık olmam lazım. Çok iyi olan bir kadına bile eğer söylemem gerektiğini düşünürsem seni seviyorum diyemem ama lafı çevirip seviyorum seni derim :D bence seni kelimesi başa gelince daha ciğerden çıkıyor seni sona gelirse sen bunu hakediyorsun gibi oluyor...
Tam emin olmadıkça diyemem, benim için önemli dır , Ama seviyorum demenin başka yollarida var, merak etmek kıskanmak önemsemek dinlemek anlamak anlayış göstermek. zaman yaratmak gibi.
Gerçekten o duyguyu tamamen hissetmedikçe dile getirmedim getirmem de sevmek oyuncak değil kimseyi kandırmaya gerek yok zor severim genel olarak zaten
Sadece sevgilime söylemek kolay oluyor. Aile, arkadaş, kardeş oluyorsa yutkunuyorum. Söyleyemiyorum. Çok garip.
Her fırsatta hem söylerim hem ima ederim direkt ve dolaylı yollardan. Sevebileceği birini bulunca insan bunun kıymetini bilmeli her daim.
Sevdiğim insana kim olursa olsun söylerim muhakkak sevdiğimi tatlı olduğunu güzel olduğunu zeki olduğunu vs bundan çekinmem
Eğer gerçekten seviyorsam aşıksam ve beni seviyorsa tabi ki de derim.. arkadaşım olursa da derim. çünkü seviyorum demek kötü değildir
Hayır, hiç ağzımdan bu cümlenin çıktığını hatırlamıyorum çıkacağını da sanmıyorum kardeşime derim sadece.
Arada sırada söylerim her zaman söylenince bir anlamı kalmıyor
Hayır kolaylıkla sevgi sözcükleri kullanamam
Çok rahat söylerim. Utan utan da nereye kadar :D
Bir defa söylerim, ömrünün sonuna kadar da hissettiririm. Bence bu söz sürekli söylenmemeli.
Sevmek ne olduğunu bilmeyen kişilere aşılamak şuursuzca!!
Duygularımdan çok çok emin olmam gerek. Yalan ağzına yuva yapanlar gibi söyleyemem 😄
Seviyorsam sürekli söylerim ki ben sıkılmam, o sıkılsın jajsj
Evet diye biliyorum hatta doya doya diye biliyorum
😄
İnsan ne hissettiğini söyleyebilmeli bence.
Süper zor cünkü anlayamıyorum yani o duygunun tarifini. Nasıl bir şeydir , nedir
Arada sırada söylerim ama herkes değil yakınlarıma.
Çok belli ederim, hissettiririm ama söylemeye acayip çekinirim
En İyi Cevaplar