Açıkçası bunu söylemenin zaten binlerce yolu vardır. yani mesela sevdiğim kişinin dikkatli olmasını söylerim sanki bebekmiş gibi onu korurum ona bakarım hasta olmamasını isterim onu sahiplenirim hediye alırım sevdiğimi söylememe gerek kalmaz ama ben her zaman için söylerim tabi ki de. Sevdiğiniz kişiye ilgi göstererek, onunla vakit geçirerek, onunla konuşarak ve onun hayatına dahil olarak sevginizi gösterebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiye yardım etmek, onun için bir şeyler yapmak, onun isteklerini yerine getirmek gibi eylemler sevginizi ifade edebilir. Sevdiğiniz kişiye küçük sürprizler yapmak, onu mutlu edecek hediyeler vermek gibi jestlerle de sevginizi ifade edebilirsiniz. Sevginizi fiziksel temasla ifade etmek de mümkündür. Sevdiğiniz kişiye dokunarak, sarılarak, öperek veya el tutarak sevginizi gösterebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiye güvenilir biri olduğunuzu göstererek, onun size olan güvenini kazanarak sevginizi ifade edebilirsiniz.
Bir kişinin sevgisini ifade etmenin yolları çeşitlidir ve her insan bu konuda farklıdır. "Seni seviyorum" demeden de sevginizi ifade edebilirsiniz. İşte bazı öneriler:
1-) Kendini aç: Sevdiğiniz kişiyle paylaşabileceğiniz günlük hayatınız hakkında bilgi vererek kendinizi açabilirsiniz. Ona hayatınızda neler olduğunu anlatın, nelerden hoşlandığınızı veya nelerden keyif aldığınızı belirtin. Bu şekilde, sevdiğiniz kişiye kendinizi tanıtmış olursunuz.
2-) Empati kurun: Sevdiğiniz kişiye onu dinlediğinizi ve anlamaya çalıştığınızı hissettirin. Empati kurmak, karşınızdaki kişinin sizinle bağ kurmasına yardımcı olur ve sevginizi gösterir.
3-) Yardım edin: Sevdiğiniz kişiye, ihtiyaçlarına yardımcı olun. Onun için bir şeyler yaparak, ona değer verdiğinizi gösterirsiniz.
4-) Romantik jestler yapın: Sevdiğiniz kişiye sürpriz hediyeler veya romantik jestler yaparak, ona ne kadar önem verdiğinizi gösterin. Bu jestler, sevginizi ifade etmenin güzel bir yoludur.
5-) Olumlu sözler kullanın: Sevdiğiniz kişiye, kendisi hakkında olumlu şeyler söyleyin. Onun için güzel bir şey düşündüğünüzde, bunu ona söyleyin ve sevginizi ifade edin.
Bu öneriler, sevginizi ifade etmenin farklı yollarıdır ve her insanın tercihleri farklıdır. Eğer sevdiğiniz kişiye "Seni seviyorum" demek istemiyorsanız, yukarıdaki yöntemlerden bir veya birkaçını deneyebilirsiniz.
Bir kişinin sevgisini ifade etmenin tek yolu "Seni seviyorum" demek değildir. Sevdiğin kişiye sana ne kadar değer verdiğini ve önemsendiğini hissettirebilirsin. Örneğin:
Onunla vakit geçirmeyi seviyorsun ve onunla olduğunda kendini mutlu hissediyorsun.
Onu düşündüğünde kalbinin hızlandığını hissediyorsun.
Onunla konuşmak seni rahatlatıyor ve huzur veriyor.
Hayatındaki en iyi anıların onunla geçirdiğin zamanlar olduğunu düşünüyorsun.
Onun güzel bir insan olduğunu ve senin için özel bir yere sahip olduğunu hissediyorsun.
Bu tür ifadeler, sevdiğin kişiye sevgini ifade etmenin güzel ve samimi yolları olabilir.
Hah bi de kedim her gece yanımda uyuyo. Ya başını yastığın üzerine çıkıp patilerine kafama koyuyor ya da yanımda yatıp sırtını bana dayıyor. Ama illa temas edeceğiz uyurken <3
Söylemem. Bir defa seni seviyorum dediysem seni sevmiyorum diyene kadar seviyorumdur durum güncellemeye gerek yok 😅 şaka bir yana bu tamamen içgüdüsel bir durum ister istemez belli ediliyor. Biraz ince düşünce biraz hassasiyet biraz kıskançlık tüm duygulardan ufak dozlar işte...
Kendine dikkat et derim kendini üzme derim kendini yorma derim üzülme derim yorulduysan gel sırtımda taşıyım derim. Seni seviyorum demem gerekmez ya o görmese bile yanımda o varmış gibi yaşarım insan olan da anlar...
Bu o kadar basit bir şey değil. Yazdığım şiirler bile kifayesiz kaldı. Artık sadece bakmakla yetinmeyi tercih ediyorum. İnsanoğlu maalesef değer görünce kendini şaşırıyor. Sevmek mutlu olmak aşık olmak nedir hiç bilmiyor. Ne desem boş.
@Strong_Warrior Bi üslubunu düzelt istersen ve burada seni ilgilendiren hiçbir durum yok. İki kişi yorumlaşmış tatlı tatlı, cevabın varsa soru altına yaz, yoksa insanları rahatsız etme. Suçlaman gereken kişiyi suçla, herkesi bir görüp nefret kusamazsın. İyi geceler.
@Strong_Warrior kardeşim muhatap aldığın kişiyi tanıyor musun? Veya yaşadıklarına dair delilin var mı? Biz apaçık burada arkadaşın kendisine, bilakis karşı cinse saldırdığını görüyoruz. Mesele cinsiyet meselesi değil, şahsiyet meselesidir. Öz saygını ayaklar altına almak istiyorsan egonun sözünü dinlemeye devam edebilirsin 😊 ama gerçekten iyiliğin için söylüyorum bunu yapmaya değmez. Ha yine yapabilirsin, orası kimseyi ilgilendirmez. Zararı yine sana olacaktır. Bunu iş işten geçmeden fark etmeni ildileriz. Allah hidayet nasip etsin, iyi geceler
Karı ne ayrıca, arkadaşımın da dediği gibi bu nasıl bir üslup? 2 kişi konuşurken 3. ye hoş şeyler düşmez genelde, onu yazan kişi de gayet iyi biliyordur ama... Neyse. Sizlere de teşekkürler @Kırıkkahveçekirdeği @Blondesmann
Annesi gibi ilgi beklemesin. Sıkı giyin demem kaç yaşında insan ne giyeceğinide bilsin. Yok hasta oldum yok dötüm ağrıyo naz çekemem ben hele erkek nazı😱🤮 Berabersek seviyorumdur bu kadar basit.
Basit gelecek belki ama nasılsın demek uyandığında günaydın diye bilmek dışarda ki hava koşullarına bakıp ona göre hazırlan demek gitti yere vardin mi diye sormak geldiğinde günün nasıl geçti sormak daha bir sürü şey..