Selam gecemi aydınlatan ateş böcekleri! Seni seviyorum demeden de "seviyorum ulen" demenin yolları nelerdir? Bugün çok tatlı bir mesaj aldım. "Sana sevdiğimi söyleyemem ama döner ısmarlayabilirim" yazıyordu. Sevdiğini söylemesine gerek kalmadı ben düştüm zaten. 😂 Seni seviyorum diyemem ama senin için kavun da yerim. Kavuna alerjim vardır. 😋
"Seni seviyorum" demeden sevginizi nasıl anlatırsınız?
Güzel bir soru' ama basit cevapla savrulan hafif bir anlam'' Tutarsın dudaklarından damarlarına kadar aşkın enerjisini paylaşırsın' Olmadı' elinden tutup' diğer elinlede beline sarılıp' gözlerinin ritminde waltz yaparsın' Buda mı olmadı' o zaman kadının yanına gider arkasını çevirir sağlam bir şutla vedayı basarsın'' Kadınlar aştan danstan felan pek anlamaz' odun adamların şansı onlar' ♫♪
Sadece bir kez bahsettiğim halde alerjimi bilir, konuyu bilmediği halde ona anlattığım gıybetleri kesmeden dinler, örneğin tırnaklarım hakkında bir şeyi kafama takmışımdır ben ne yapayım senin tırnağına demek yerine tavsiye vermeye çalışır, kendime dert edindiğim konu hakkında hiçbir fikri yoksa araştırır makale atar çabasını görürüm 😂 önemsediğini bildikten sonra açık açık seviyorum demese de olur.
sanal alemden ya da mesajla falan anlatmak zor. kişinin jest ve mimikleri kullandığıo hitaplar önemli. mesela bazen şöyle bir cafede oturup gözünün içine 20 saniye bakarsın bu 1000 kelimeden daha etkili olabilir.
Bu insanın kendini anlatma yeteneğiyle ya da karşı tarafın algılarını yani radyosunun antenini açması ile alakalı. Kişi antenleri açmassa senin frekansların ne kadar iyi olursa olsun almaz.
Düşmek için bahane arıyormuşsun sen sayın soran. Ona isteği zaman vakit ayırabilir, isteklerine karşı çevrimiçi olabilir. Daha ne ister ki bir kız. İlgi manyağı yaparım onu
Seni seviyorum en basit en karşıyı kandıracak cümledir bakışlar önemli hani derler sana bakarken gözlerinin içi gülüyor yiyecek gibi bakıyorsa asıl seni seviyorum demek odur.
En İyi Cevaplar