Sıradanlaşır bazen cümleler , bazen anlamsızlaşır yazarken söylerken o kelimelerin içini dolduran duygu tınısı davranış bakış anlam yoksa.. İşde bunun için heleki " SENİ SEVİYORUM" kelimesini kullanırken düşünmek istemek gerekir. Bazen söylemedende bu kelimeyi karşıdaki mutlu oluyor seviniyorsa sözsüz sevgiyi hissetmiş özümsemiştir.. Eger bir gülümsemede eger bir bakışda eger bir sözde sevgi sevginin yaşattıgı duygu varsa hissedilir hissettirilir. Mesele sevdiğini söylemek değil hissettirmektir. Ki buda zorlama birşeylerle değil yürekle oldugu sürece mümkündür sanırım...
bir tadelle reklamı vardı. youtube da bulamadım. çok eski olduğundan sanırım. sınıfta çocuk tadellenin paketindeki 2 tane e harfini keser elle seni seviyorum yazar e lerin yerine tadelle paketindeki e leri yapıştırır. Kızın sırasına koyar. Kız kağıdı bulur ve sınıfa kimden geldiğini merak eder bakışlar fırlatır. ders çıkışı çocuk kıza bir tadelle ikram eder ve kız paketi eline aldığında e lerin olmadığını görür. çok harika reklamdı
Bazen seni seviyorum diyemez insan, onun yerine; • Dikkat et kendine, der • Fazla yorma kendini, der • Hava soğuk, sıkı giyin, der • Hız yapma dikkatli git, der • Gidince beni ara, der • Geç yatma erken kalkacaksın, der, . . der, der durur... can yücel ne güzel özetlemiş değil mi?
Bazen söyleyemessin fakat bunu belli etmenin milyonlarca yoluvar. sevdiği bir şeyi yapmak yeter. çiçek böcek hediye değildir çoğu zaman. bazen seninle guruduyuyorum ya da iyiki benimlesin sözü bile yeter. :)
Şair ne demiş hep ben bunu her konuda öncü kabul ederim.. Bir bakış bir aşığa neler neler anlatırmışFaruk Nafiz Çamlıbel'in meşhur dizeleri asla unutulmamalı. Bir bakış ki açıyor muammasını, İki sevdalı kalbin en derin yarasını, Bir bakış ki kudreti hiç bir lisanda yoktur, Bir bakış ki bazen şifa, bazen zehirli oktur.
Bir bakış ki bir aşığa neler anlatır, Bir bakış ki bir aşığı saatlerce ağlatır Bir bakış ki bir aşığı aşkından emin eder, Sevişenler daima gözüyle yemin eder.
O kadar çok yolu vardır ki.. Ozan dizelerinde "seviyorum seni, ekmeği tuza banıp yer gibi" demiş. Biri ekmeği tuza banıp yemiş, diğeri dağları delmis, bir başkası gözleri ile konuşmuş, öteki ise sımsıkı sarılmış.. Her sevda, her sevgi farklı ifadelerle anlam kazanır. Farklı pencerelerden bakıp, aynı manzarayı görmek ise işte budur.
Kahvaltını yaptın mı? Üzerini sıkı giyindin mi? Dikkat et kendine Yorma kendini Gidince beni ara Yarın erken kalkıcaksın hadi uyu Üzerini de güzelce sımsıkı ört üşüme der..
Benim için söylemek kolay ama bu kelimenin öylece söylenmesi gereken basit bir cümle olarak ta gördüğüm yok. Bu yüzden işaretlerle anlamasını sayğalyıp doğru zamanda sözle dile getirmek hedefi 12 den vurmak kadar etkili gelir meleklerimiz için😊
Seni seviyorum'u söyleyecek onlarca yol bulunur yeterki yaratıcı ol. Önemli olan sözle seni seviyorum demek değil hissettirebilmektir. Gözlerinin içine bakarak ve gözlerini yavaşça kapatıp açarak ta onu hissettirebilmek çok daha etkilidir.
kemersiz araba kullanma demektir.. havalar soğuk sıkı giyin demektir.. gece çok oturup uykusuz kalma demektir.. kim giderse gitsin ben hep yanındayım demektir..
Bazen sımsıkı sarilmak gozlerinin icindeki parıltiya bakmak opmek koklamak seni seviyorum demek yerine bazen sevdigini gostermek deger vermek kiymet vermek say say bitmez
Kişiye göre değişir sarılmasından anlarsın seni sevip sevmediğini zaten ama seni sevmesi ayrilmamasi icin bir neden degil bunun cesitli sebepleride olabilir
Sekil yok kisi sarildiginda yasadigi duygu sana iletememistir ben sevgilime sarildigimda sıkı sıkıya sarilasim gelirdi ama yapamazdim onu incitmekten korkardim kokusunu icime cekerdim her sarilmamda cok farkli biseydi benim icin kisaca karsidakinin davranisindan anlarsin ama bende ayrildim severekte ayrilabiliyorsun yani
Farkli nedenlerden ayrildim bunun askla sevgiyle alakasi yok ayrilmak sadece ask sevgi bitince olmuyor. Bir erkek bir disiyesarilinca ne hisseder konusuna gelirsek kullanmak isteyen bir kisi onu cinsel dusunceleri icin kullanir ya da Dedigim gibi sevgisini gostermek icin ona sarildiginda farkli oluyosun o 1-2 saniyede yasadigin duygu farkli anlatirmaz yasanir tarzinda cunku anlatacak kelimeleri bilmiyorum desem yeridir
En İyi Cevaplar