Doğdumdan beri hep sorun sıkıntı yaşıyorum çok yoruldum benim Açıklamamı üşenmeden okuyacak biri? Siz olsanız napardınız?

Arkadaşlar çok yoruldum anlatamam böyle bir dağa çıkıp bağırmak istiyorum neden ben diye? Sanki birisi ölmüş gibi ya insanlar neler yaşıyor ya ben ne yaşıyorum peki? Sürekli sorun doğduğumdan beri sorun ne yapsam olmuyor adım atsam düşeceğim sanki o kadar korkuyorum ki hiç bişeyim yolunda gitmiyor bu ilk değil ben kendimi bildim bileli bu böyle Ben cinleri gördüm mesela gerçekte bu normal mi sizce Ve rüyalarıma da giriyorlar ve hayatımda hep sorun yaşıyorum adım atmaya korkuyorum diceksniz birini mi kaybettin falan öyle de bişey değil Sorunlar oluyor sürekli Çocukluğumdan beri İşe giriyorum bayılıyorum bi sorun çıkıyor yola çıkıyorum köpek eziyoruz ölüyor ilişkilerim karşı taraf beni çok sevse bile çok anormal bi şekilde bitiyor Kimlik çıkarıyorum kaybediyorum kart çıkarıyorum kaybediyorum Arkadaşlarımla insan gibi bi yere gidiyorum sorun yaşıyorum Tamam bunlar normal şeyler ama her defasında oluyor bu İnsan şaşırıyor Senelerdir evde değildim Sürekli bişeyler yapmaya çalıştıkça Sorun üstüne sorun yaşıyorum Bütün Türkiye tanıyor beni hepsi sorunlu deli olarak tanıyor Bu normal değil Ben birisiyle görüşmeye de korkuyorum sorun çıkıyor çok tuhaf ya kafayı yicem kendimi öldürcem Ben biliyorum hep çıkıyor geceleri kulaklarım çınlıyor geceleri uyuyamıyorum hiç sabah oluyor öyle uyuyorum sonra sabah bi saat sonra tekrar uyanıyorum bana demeyin psikolojin bozuk çok gittim ben çok gittik hiç bişeyim yok psikolojik olarak Kafamın içi ağrıyor İnsanlar bana diyor ki sen madde mi kullanıyorsun vs nişanlandım tuhaf durduk yere bitti bozuldu Okulda sorun yaşıyordum evde her yerde Acaba benim kendimi öldğrmem için mi yapıyolar anlamıyorum E üç harfli gerçekte görüyorum yetmezmiş gibi rüyama giriyorlar Ben dünyanın parasını kazanan birisiyim ama hiç bişey yapamıyorum o parayla gidiyor çok sebepsiz harcamalar yapıyordum durduk yere
Deli birisi bile yapmaz öyle size soruyorum mesela siz kimliğinizi kaybetseniz gidip çıkarsanız bi ayda 2-3 defa kimlik kaybedip çıkarsanız ve her zaman bu oluyorsa naparsınız bu her sene oluyor her ay oluyor Ben gidip bir kimlik bile çıkarmaya korkuyorum şu an kimliğim yok mesela Senelerdir yoktu en son işte o ciddi ilişkim de çocuk zorla çıkarttı kolumdan tutup götürdü yine kaybettim çok yoruldummm anlatamam bişey yapamıyorum napsam yarı da kaldı olmadı çok çabaladım her şey olabilirken olmadı 23 yaşındayım kendimi ben 100 yaşında hissediyorum o kadar yoruldum ki ben ne yaşadım hissettim bir Allah bilir bir ben kafayı yiyorum uyuyamıyorum geceleri her yerde sorun yaşıyorum evhamlıyım seslerden her şeyden çok geriliyorum bunlar normal mi? Değilll bir insan ilk okuldan üniversiteye kadar hep sorun yaşar mı bir insan her sene okul değiştirir mi bunlar küçük örnekler bir insan onları görür mü? Ya ben çok güzel bir kızım ben neden bunları yaşıyorum annem beni küçükken bişey mi çarptı anlamıyorum hocaya gittim musallat olmuşlar dedi küçükken neden gelmedin bi yete görünmedin dedi bana üzüldü ama ben iyileşsem de geçmiş kaybetmişim her şeyimi çok üzülüyorum
Doğdumdan beri hep sorun sıkıntı yaşıyorum çok yoruldum benim Açıklamamı üşenmeden okuyacak biri? Siz olsanız napardınız?