Ben bu devirin insanı olamıyorum. Zahmet olmassa okuyup yardım eder misiniz?

Çok hızlı yaşadım kimseyi sevmeden güvenmeden sokakta geçti hayatım 17 yaşımda bir kızla tanıştım. Her şey o kadar güzelki anlatamam ama zorluk çekiyorum tabi iş güç yok okul yok kız farklı bi şehirde onu görebilmek için ordaki evimde kalıyordum ve ailemle bu yüzden tartışmıştık eve gitmiyodum. Bi şekilde geçiniyodum ama.

Her sabah arabaya atla saat 8 de okula git onu gör 12 de bidaha okul çıkışı bidaha. O istedi diye alkolü bırakmışım ortamlarda uzak yaşıyorum. Sadece oma adamışım kendimi. Bi gün bana bir soğuk davranmaya başladı anlatmam en son en kötü günümde beni terk etti. Sanaldan tanıdığım birini arayıp ağlaya ağlaya anlattım kendimi bildim bileli ilk ağlamamdı. Şehir değiştim it gibi çalıştım aldığım parayi hergun alkole yatirdim. Sonra dondum oraya 3 gun sonra o mesaj attı. Aldım onu evinden. Para yok gittim telefonumu sattım bişeyler yapiyim diye neyse yaşlar 17 tabi polise vermişler beni ariyorlar her yerde haberi geldi pisman olmicagini bilsem sonuna kadar kacirirdim onu ama gittim karakola falan sonra beni bir defa bile aramadı. 2 sene piskolojim bozuk gezdim çok kotuydum.

Aylar once bi kiz ona yazmam icin biseyler yapti yazdım bende hoşlanmaya basladim. Konusmak istemedi benle konusmak istemdigindede yaninda bir erkek arkadasi vardi. Tamam dedim bi zaman sonra gene yazdı konusuyoruz falan gene guzel hersey bazen soguk yapiyor falan ama olsun diyorum. Baya bir süre geçti artık ona olan hislerim daha fazla. En son bana o cocugun ondan hoslandigini falan soyledi. O sıra acayip ofkelendim zaten paronayak biriyim piskolejim bitik. Dedimki benle konusmama sebebinde oydu dimi benden daha iyi oldugunu dusundun biseyler olur diye konusmadin en son olamyinca tekrar yazdın oldu. Icimden gelemdi bunu demek ama iste bi sekilde dedim. Benle konuşmayı kesti bugun ve sebebi bu. Bugunde o çocuk oturdugumuz yere gelmiş tesadufmu benmi acayip paronayagim ne desem olmadi kesti konusmayı. Üzlüyorum kötü oldum baya bi geri donmesini istiyorum ne yapmam lazım.
Ben bu devirin insanı olamıyorum. Zahmet olmassa okuyup yardım eder misiniz?