Ben o kadar çaresizim ki ne yapacagım Allah rızası için okurmusunuz?

Sessiz sakin içine kapanık birisiyim biraz 2020 yılında hap içerek intihar girişiminde bulundum acilde boru takarak içimi temizlediler samsuna yatırdılar psikiyatri servisinde sonra makine ilacıyla temizlik malzemesini karıştırdım boğazıma kadar geldi iki ay önce oda sonra korona benim oldugumu düşündüm timsah getirceksiniz vs gibi düşüncelere girdim kredi borcum var iki yıllık üniversiteden onu ödemem lazım ödeyemiyorum henüz zaten iş desen yok annem babam yaşlı beni anlamıyor evlensem diyorum oda masraf zaten kimse beni istemez ki annem babam olmayınca nasıl hayatta kalcam ki psikiyatri ilacı kullanmakta istemiyorum önceden iki tane görücü talibim cıktı ben redettim çok pişmanım belki daha mutlu olacaktım zaten onda dört beş tane işte çaliştim çıkarıldım tekrar işe girsem fabrikaya yapabilcekmiyim bilmiyorum o kadar çaresizimki bugun orucu tutmaya başladım keske o hastanelere düşcek kadar olmasaydı psikiyatri ilaç kullanmama gerek kalmasaydı işlerden cıkarılmasaydım arkamdan konusmasalardı eski neşeli halimi alsaydım keske
Ben o kadar çaresizim ki ne yapacagım Allah rızası için okurmusunuz?