Dogdumdan beri hep sorun sikinti yasiyorum çok yoruldum benim Açiklamami üsenmeden okuyacak biri? arıyorum Siz olsaniz napardiniz?

Arkadaslar çok yoruldum anlatamam böyle bir dağa çıkıp bağırmak istiyorum neden ben diye? Sanki birisi ölmüş gibi ya insanlar neler yaşıyor ben ne yaşıyorum peki? Sürekli sorun doğduğumdan beri sorun ne yapsam olmuyor adım atsam düşeceğim sanki o kadar korkuyorum ki hiç bişeyim yolunda gitmiyor bu ilk degil ben kendimi bildim bileli bu böyle Ben cinleri gördüm mesela gerçekte bu normal mi sizce Ve rüyalarima da giriyorlar ve hayatimda hep sorun yaşıyorum adım atmaya korkuyorum diceksiniz birini mi kaybettin falan öyle de bişey değil Sorunlar oluyor sürekli Çocukluğumdan beri işe giriyorum bayılıyorum bi sorun çıkıyor yola çıkıyorum köpek eziyoruz ölüyor iliskilerim karsi taraf beni çok sevse bile anormal bi sekilde bitiyor Kimlik çıkarıyorum kaybediyorum kart cikariyorum
kaybediyorum Arkadaslarimla insan gibi bi yere gidiyorum sorun yasiyorum Tamam bunlar normal seyler ama her defasinda oluyor bu İnsan şaşırıyor Senelerdir evde degildim Sürekli biseyler yapmaya çalıştıkça Sorun üstüne sorun yasiyorum Bütün Türkiye tanıyor beni hepsi sorunlu deli olarak tanıyor Bu normal degil Ben birisiyle görüsmeye de korkuyorum sorun çıkıyor çok tuhaf ya kafayı yicem kendimi öldürcem Ben biliyorum hep çıkıyor geceleri kulaklarim çınlıyor geceleri uyuyamiyorum hic sabah oluyor öyle uyuyorum sonra sabah bi saat sonra tekrar uyaniyorum bana demeyin psikolojin bozuk çok gittim ben çok gittik hiç biseyim yok psikolojik olarak Kafamin ici agriyor insanlar bana diyor ki sen madde mi kullanıyorsun vs nişanlandım tuhaf durduk yere bitti bozuldu Okulda sorun yasiyordum evde her yerde Acaba benim kendimi öldürmem için mi yapiyolar anlamiyorum E üç harfli gerçekte görüyorum yetmezmis gibi rüyalarıma giriyorlar. Ben dünyanın parasını kazanan birisiyim ama hiç bisey yapamiyorum o parayla gidiyor cok sebepsiz harcamalar yapiyordum durduk yere
Deli birisi bile yapmaz öyle size soruyorum mesela siz kimliginizi kaybetseniz gidip çikarsaniz bi ayda 2-3 defa kimlik kaybedip çikarsaniz ve her zaman bu oluyorsa naparsiniz bu her sene oluyor her ay oluyor
Ben gidip bir kimlik bile cikarmaya korkuyorum su an kimligim yok mesela
Senelerdir yoktu en son iste o ciddi iliskim de cocuk zorla cikartti kolumdan tutup götürdü yine kaybettim cok yoruldummm anlatamam bisey yapamiyorum napsam yari da kaldi olmadi çok çabaladim her sey olabilirken olmadi 23 yasindayim kendimi ben 100 yasinda hissediyorum o kadar yoruldum ki ben ne yasadim hissettim bir Allah bilir bir ben kafayı yiyorum uyuyamiyorum geceleri her yerde sorun yaşıyorum evhamliyim seslerden her seyden çok geriliyorum bunlar normal mi?
Dogdumdan beri hep sorun sikinti yasiyorum çok yoruldum benim Açiklamami üsenmeden okuyacak biri? arıyorum Siz olsaniz napardiniz?