Ayrılması normal mi çok kötüyüm okuyun nolursunuz?

(babalar gününde oldu olay) sevgilime kızgındım cumartesi aksamından bikinili kadın fotosu begenmiş tanıdığımız bir ablanın. tamam kötü niyetli olmadığımı pazar sabahı söyledi ama ben aradıktan sonra söyledi instada kesfeti 2. kez geçince kaydırmalıdaki diğer fotoları gösteriyor diğer fotoda da köpek var tek onu görmüş o neyse, akşamında gördüğümde aradım alkollüydü 1 saat ugrastım net cevap alamadom kızdım bende. pazar günü sabahı, akşam bi sorunum vardı alkollü diye iletişim kuramadık sonucta. her pazar görüşürüz normalde sabahtan bu sefer sabah ben aramadım bekledim aramasını o da uyuyordu yine ben aradım. yeni uyanmıştı abisiyle konuşmuş, babalar günüydü gecen hafta ve abisiyle plan yapmışlar abisi babası o bi kaç saat oturcaklarmış. bende kızdım son dakika plan yapılıyosa benle de konusman gerekmez mi zaten aramız limoni dünden dedim. o da bi kaç saat cıkıp gelicem dedi tamam dedim,3.5 saat oldu ben yazdım döncekmisin diye o da dediki sen gel yanımıza bende dedim döndüğünde görüşürüz. neyse sonra yine plan yapmış abisi yengesi ben o restoranta gideriz diye bende dedim ben başbaşa görüşmek istiyorum sorunum var niye anlamıyosun beni dedim o da babalar günü bugün abimin babalar gününü ayrı kutlamak istiyorum dedi dedim sabahtan beri birliktesiniz zaten bana vakit ayırsan konussak olmuyormu dedim. neyse kavga ettik 1 haftadır uzaklaştı benden görüşmüyoruz. ayıp etmişim plana uyum sağmamam gerekiyormuş ne konusucaksam akşam. sonucunda ayrıldı ve beni ısrarla istemediğini söylüyor ona ve ailesine ayıp etmişim ağladım yalvardım istemedi.
Ayrılması normal mi çok kötüyüm okuyun nolursunuz?