Dertliyim okuyan var mı?

İçimi dökmek istedim sadeece. Ah Muradım ah. Beni hissizeştirip gittin be adam. Seni unutmak için kaç kişiyle konuşmayı denedim denedim kaç kişiye yürümeye çalıştım bilmiyorsun. Sen olsaydın işte sen bu kadar alçak birisin derdin. Ben seni yaptığın tüm kötülüklere rağmen çok sevmiştim be Muradım çok. Hayal bile edemeyeceğin kadar çok. Meğer sen beni ne farklı hayal etmişsin.6 ay geçti ben seni hala unutamadım. Kahretsin olmuyor. Bir tek sana yüksektim ben bir tek sana atardı bu kalbim. Şimdi pavyon kadınları gibi hissediyorum. Ne kimseyi seviyorum ne kimseyi alıyorum hayatıma. Korkuyorum Murat. Sensiz korkuyorum ben. Üşüyorum yalnızım tek seni istiyorum Murat. Kızımızın oğlumuzun adını bile koymuştuk. Niye gittin benden niye niye... O öpmeye kıyamadığın ela gözler şimdi sana ağlıyor. Niye yok ettin kalbimi niye niye. Tek varlığım oydu niye aldın oynadın niye. Ben seni unutamamışken şimdi kim bilir kim var hayatında. Sende benim gibi sürün sende acı çek Murat sende çek. O kalbinin sızısı bir an bile durmasın bir an bile. Bedelini ağır ödeyeceksin Murat çok ağır ödeyeceksin.
Dertliyim okuyan var mı?