Saçlarım seyrek
Kiloluyum ve yüzüm çirkin alnimda geniş.
Boyum kısa
Hiç bir erkeğin dikkatini çekmedim bugüne kadar.
Saçlarım seyrek
Kiloluyum ve yüzüm çirkin alnimda geniş.
Boyum kısa
Hiç bir erkeğin dikkatini çekmedim bugüne kadar.
bence dis gorunusunu duzeltmeye calis cunku bakimsiz insanlar (kendine bakmayi beceremeyenler) genelde gercekten hic farketmedem kisiliklerini bazen egoyla, bazen kibirle, bazen fazla kibarlikla, veya bunun gibi seylerle doldurup dengesiz bir karakterle kendilerini mahvedebiliyorlar. kendinize bakin derken demek istedigim; cildinize dikat edin, bakim yapin veya spora gitmeseniz bile ev egzersiziyle saglikli olun. herhangi ortamlarda arkadas bulun (gercekten guzel bi hayat istiyosaniz uysturucu kullanan veya self-harm yapanlardan uzak durun.) hayatinizi duzene sokmaya calisin ve yari zamanli bi is bulun ki kendinizi daha yararli ve katkili bir birey gibi hissedip bazi seylerin farkina varicaksiniz. dediklerimi oyle pat diye yapmak tabiiki de kolay degil.. o yuden cabalammaniz bile yeterli ki yasadigim icin tavsiye veriyorum. alninizi kafaniza takmayin :) her insanin dogal ozellilleri vardir. kimse kusursuz dogmaz derler ama bence yararsiz teselliden baska bisey degil. ic dunyanizda kendinizi kusursuz yapabilirsiniz ki siz kendinizi teselli ettikce bunu disariya vurursunuz zaten... iciniz rahat olsun, ozguveninizi hissettiginizde zaten ne kadar iyi oldugunuzu gelismis kendinize baktikca hatirlayip mutlu olacaksiniz :3 istediginizi yapin...><
öyle deme bir bakış bile bir çok kusuru örter arkadaşım mutlaka seninde güzel özel yerlerinde vardır yeterki biraz kendine güven
Zaten Dış görünüşe önem verenler tek kişide bağlı kalmazlar ona olan ilgisi daha güzelini görene kadar olur
Cevap
9Cevap
özgüvenli olursan çekersin illa, bakımlı ol, spor yap, sağlıklı beslen gerii önemli değil
@Hojlox sen önce kendi tipine bak
Bencede kendi tipine baksın en cirkin halimle bu çocuktan 5 gömlek üstteyim.
Türk erkekleri kadar çirkin bir ırk yok
İlla ki bir gün iç güzelliğine bakacak birisi olacaktır
Belki sana öyle geliyor takma kafana
Güzel olsam teklif alırdım
Alakası yok fiziksel özelliklerini saydım çirkinim
nefes alıyorsan tamamdır diyen çok çıkar üzülme :D
nasıl ıdare edıyorsun bu durumu
Sokağa cikmayarak
bir erkegin dikkatını çekmek zorunda değilsin?
kendini yanliz hissediyor olabilir sonucta heryerde goruyoruz ciftleri cirkin hissettiginden ve begenilmedigini dusundugunden bahsediyor
Görmek lazım bi
Okudum.
Ozaman yatakta dikkat cekeceksin vahsiliginle
her insan hayatiini cinsellige salmiyor
Gormek gerek
benim dikkatimi çekersin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?