Öncelikle bunları yazarken kendimden ve sizden çok utanıyorum. Birkaç ay önce evli biriyle görüştüm ve ilk görüşmede beni öptü bende engel olmadım sonra bir kez daha görüştük yine bana dokundu yine engel olmadım. Sonrasında hiç görüşmedim. Ben her gün her saat kahroluyorum ağlamadığım tek gün yok her gece kalkıp tövbe ediyorum Allah’a. Ben daha önce hiç kimseyle sevgili bile olmazken böyle birinin kendime yaklaşmasına izin verdim. Kullanılıp atılmış gibi hissediyorum. Artık aşırı derecede bunalıma girdim kendime zarar vermekten korkuyorum. Ayrıca hukuk okuyan biriyim. Ailem çevrem ben hiç bunları yapacak biri değildim. Kendimi her gün kahrediyorum. Son çare buraya yazmak istedim. Nolur bana bir yol gösterin. Bunları bile ağlayarak yazıyorum. Çok ama çok acı çekiyorum. Hem aileme hem Allahıma böyle bir şey yaptığım için çok utanıyorum. Kendimi kirlenmiş gibi hissediyorum. yardıma hiç bu kadar ihtiyacım olmamıştı. Tanımadığım insanlar bile olsanız size ihtiyacım var. Teşekkür ederim…
Güncellemeler
+1 yıl
Yorum yapan kardeşlerim iyi ki varsınız bana aile kadar yakın davrandığınız için çok teşekkür ederim çok
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer