Bakın okurmusunuz?

Hemen anlatıyorum, benim sevdiğim bı çocuk var yani baya çok seviyoDUM sonra o gün sewinin olfugunu öğrendim ve arkadaşım dedi sevgilisinin arkadaşları tehlikeliymis ndndnndndj neyse bende gördüm onları beni tanıyorlarmış ben çünkü okulun popüler kızıyla en yakın arkadaşız beni o popüler yakın arkadaşımdan tanıyolarmış sonra onlar baya 5-6 kişiler heralde beni biri aralarından tanıyomuş yani sevdiğim çocuğu sevdiğimi biliyomuş bunu nereden öğrendi valla bilmiyom neyse heralde sewinede söylediler yani sevdigim çocuğun sewinede o gün salı dün yani yaşandı bu olay şimdi popüler dediğim kızlar oturuyordum okulun koltuklarında bana sürekli o kızlar bakı bakıp duruyolardı bı o yana gidip bakıyodular çaktırmadan ben anlamıştım neyse orada ben asagidaydim yukarıdan bana biri aralarından uzun süre baktı aşağılanmış gibi bende baktım sonra popüler dediğim kıza dedim oda dediki biliyorum dedi bana sonra aralarından biride zaten önceden bana baya kötü bakıyordu he oda dediki bağırarak ne bakıyorsun diye baya bağırdı yukardan bende sen ne bakıyorsun malmsin tarzı şeyler dedim gittiler ama yanında sewdigim çocuğun sewi yoktu sizce neden anlamışlarmıdır

Bakın okurmusunuz?