3 sene önce birini sevdim sevgilisi vardı normalde bir erkekle mesajlasan biri bile değildim ne acıdır ki buda bana imtihan oldu sevgilisi olduğu halde benle konuştu bende onla çok özel olmasada özel şeyler yaşadık ben kızı bir sever gördüm bidaha da adını vallan sormadım benden duygusal bişey bekleme takılırız ben sana dürüstüm dedi bende kabul ettim insan işte dışarıdan konuşmak gibi olmuyor sonra o kızdan ayrılmış benim haberim yok hala o kızla sanıyorum baktım başkasıyla birlikte şimdide yüzük takmışlar öyle manipletif biriki numaradan bir bakışı var sanki aşık gibi eskiden sevdiğimden herhalde göremiyorumdum ben o ilk başta konıştuğu kızın hakını ödüyorum değilmi Allah'ta bana sayıp cıkarırmı o kişiden pişmanım çok en çok Allah benim hakımı almasa dıe korkuyorum sahipsiz kalırım
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Once Allaha tövbe et.. Bu sevgililik işleri gunah. Yani ne yasadiysaniz zina yapmissiniz, el ele tutusmak bile zina. Tövbe et önce. Ayrica baskasinin mutsuzlugu uzerine mutluluk kuramazsin, bunun icin de tovbe et. Bu seytan gibi adamdan da kurtul, Allah iyileri cikarsin karsina
Yani yaşayan yaşattığını yaşıyor maalesef bir gün mutlaka yaşarsın temennim yaşamaman tabi ama allahin adaleti öyle işte erkekler sıkıntı kendini kullandırmicaksin
Peki o benim hakımı ödermi
Sen ne yaptın ki senin hakkını ödeyecek en başta takılırız demiş sevgilisi varken sende kabul etmişsin yani senin istemediğin birsey olmamış ki çocuğun sevgilisi olduğunu biliyordun zaten duygusal olarak bizey hissetmemen lazımdı ama biz kızlar duygusal canlilariz erkekler gibi takılma olayi yapamıyoruz işte
Böyle acık söyleyince günahıma girmemiş mi oluyor
Valla günahına girilen tek biri var oda ayrıldığı kiz arkadaşı sen zaten o an heyecan aramışsın beraber olmuşsun neden günahına girsin ki sen kabul etmişsin Şu an pişmanlık duyman güzel tabi her insan hata yapar boş ver düşünme kurtulmuşsun
Pismansan bidaha yapmam dersen gercekten tövbe edersen allah katında affeder allah kulundan ümidini kesmez önemli olan ne kadar pişman olup Allah'tan korktuğun
Kızdan ben ayırmadık ki kendisi ayrılmış
Konu ayrılma sebepleri değil yani kiz hayatindayken sizin birlikte olmanız kızın haberi olmasa bile kul hakkına giriliyor gunah yani o kız hesap sorar öteki dünya da onu diyorum
Desene kötü olmayı becermedin şimdi düşün dur
Öyle bir bakıyorduki aşık sanırsın bunuda sevmeden yapabilene ilk defa denk geldimİlk başta anlamıyordum bunu öyle bakınca herşeyi unutuyodum ümit oluyodu içime kopamıyodum özelikle benim uzak durduğumu anladığı zamanlar yapıyodu
Erkegin hicbirseyine inanmicaksin tecrübe oluyor işte hayat tecrübesi kolay kazanılmıyor bundan sonra bir erkekte ne istediğini daha iyi anliyorsundur kendini kullandırma erkekler o olayı alana kadar sana hep öyle aşk aşk bakar boş bakmalar
İşte bu yüzden dedim benide kulanmış kandırmış oldumu die
Ben Seni yargılamiyorum dostum bende yaşadım bazı olaylar 23 yaşındayım benide kandıran oldu önemli olan bundan sonra nasıl bir yol çizdiğin yani dünyada coook erkek var bir kız olarak biz secilmeyiz seçeriz o yüzden karşına neler cikcak neler Şu an yaşadığın çok acı veriyor biliyorum ama zamanla heycaninin hırslarını yerini hissizlik kaplayacak arkana dönüp bakmak istemeyeceksin bile unutacaksın zaman
Tek üzüldüğüm bişey var girdiğim hakın bedeline razıyım ödüycemde belki şu an bu şekilde ödüyorum ama ben sanki sahipsiz kaldım benim hakım alınmasa dıe korkuyorum
O zaten pislik cayır cayır yanacak senjn duygusal olarak birseyler hissettiğini gördüğü an daha fazla üzülüp acı çekmeden için çekilmesi lazımdı ama pisliğin işine geldi tipik erkek işte ne bekliyorsun egosunu öyle tatmin etti oda hakkın tabiki var öyle bi alacaksın ki
Ne gücüme gidiyo biliyo musun sadece öyle bir bakıyorki aşk gibi pişman gibi özlemiş gibi dışarıdan başkası görse inanır ilk başlarda bende inanıyordum anlayamıyordum sonra fark ettim halimden harketimden anlıyodu uzaklaştımı hemen öyle bakıyordu beniö kirpik takıntım vardır rimel sürer bakım yaparım kirpiklerimi severdi bu şeytan değilde
Valla bu dediğin şey kızın ahi değil çocuğun kalitesizligidir
Ben hata yaptım ama Allah benim hakımı alırmı yüzüm yok Allah'a sığınmaya hakımı al demeye
Ne olursan ol yinede gel der Mevlana sen yinede işte Allahtan elbette ki hakkını alır
Biri üste yazmış acık acık söylemiş ne hakı dıe doğru mu sence
Valla şimdi şöyle sana aktarayım eğer seninle oynadiysa hakkın var elbette
Gözleriyle seviyomuş gibi yaptı numaradan ama desem Güler misin buda kandırmak değilmi
Elbette ki kaldırmaktır
İlk başta anlamıyordum bunu öyle bakınca herşeyi unutuyodum ümit oluyodu içime kopamıyodum özelikle benim uzak durduğumu anladığı zamanlar yapıyodu
gerçekten çok güzel kandırmayı başarmış
Hakmı bu ben bilemedim safım biraz ne biliyim ömrümde hiç sevmeden gözünün içine yansıtanı görmedim
bilmiyorum ne diye bilirim ki
Oynamış benimle değil mi
Çok güzel oynamış hemde
teşekkür ederim
Rica ederim ne demek 🙂
Kızım bu kadar sevgi dilenmek niye
Kendini sevmiyormusun
Benimde dertleşcek kimsem yok olurda okursan o sans bende yok ama konusuruz
Senin tek hatan ne olmuş biliyor musun o çocuk benden duygusal anlamda bir şey bekleme demiş ve sende bunu kabul etmişsin senin tek suçun bu olmuş bile bile canının yanmasini göze almışsın ama o çocuk sana büyük yanlış yapmış senin gibi seven değer veren insanlar bizi bulmaz anca bizi kulananlar bulur
Pişmanlık, suçluluk insana yük gerçekten. Tövbe et bence de iyi gelir rahatlatır
Öyle yaptım ama kızın hakını vericem bu beli payıma düşene razıyımda benım hakımda var mı o iğrenc herifte
Onu elde etmen kendine bağlaman sana değer vermesini yazmasını sağlaman ilgili hale getirip ipleri ve kontrolü eline alman gayet kolay
Bunu isteyen kim yürü git ben ne diyorum sen gel misin ne diyosun
Onu geri elde etmen kendine bağlaman sana değer vermesini yazmasını sağlaman ilgili hale getirip ipleri ve kontrolü eline alman gayet kolay
Sevgilisi canta da keklik. Sen de köle.
boş ver tövbe et ve hayatına bak
Benimde hakıma girmiş oldu mu
Olur tabii ki o da onun günahı