Birisiyle konusuyorum arkadasiz aslinda ama flortlesmelerde oluyor neyse ben buna hasta olucam hadi uyuyalim dedim o birakmiyordu sonra dedimki ben hasta olursam sen naparsin sonra dedim oda hic kafami dinlerim napacam dedi sakasina daha sonra bende vay be tamam o zaman yarindan sonra ben yokum dedim oda hayir hayir yapma dilara sakaydi yapma dedi daha sonra dediki sen beni birakamazsin dedi bende belli olmaz valla dedim oda kuserim sonra bak dedi daha sonra kusersen kus dedim neyse biraz daha konusmaya devam ettim ve yarim saat sonra dediki az once gercekten saka yaptim bak. Simdi engel falan atarsin kendimi kotu hissederim dedi. Ne dusunuyorsun sizce bana gercekten deger veriyormudur
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Belki sensiz değil sen gidince yanlız olmaktan korkuyordur
Hmm neye dayanarak soyledin
Hasta olunca bırakmıyor dedinya oradan anla tahminimce sana ilk yazanda bu tanışmadan önce
Evet bana ilk yazanda kendisiydi zaten instagramdan tam 3 kez istek atmisti kabul etmedigim halde
Ama birakmiyor olmasi buna isaretmi? Yanliz olmaktan korkmasina yani bensiz degilde
Tahmin ettiğim gibi bence öyle mesala flört etmeye başka birisini bulsun aynı ilgiyi ondan alsın seni pek umursamaz bile
Hmm hakli olabilirsin ama benim icinde aslinda oyle gibi yani bende biraz bosluktan konusuyorum sanki. Sence oda farkindamidir bunun? Mesela surekli neden gec cevap yaziyorsun falan diyor. Ilkbaslar istemiyorsan soyle bak falan diyordu
Başka birşeyle ilgileniyor ya da bir başkalarıyla flörtlesiyor olsaydı senden geç gelen mesajı takip ediyor ve hesap ediyor olurmuydu? Bu tamamen sen çevrim dışı olduğun an onun yanlız kalmasıyla ilgili
Evet ama dogal olarak baskasiyla flort etmiyor buyuk ihtimal. Ama bilemeyiz sende hakli olabilirsin ya da gercekten ilgiside olabilir. Ihtimaller cok...
Durust olmam gerekirse benimde ilgi hosuma gidiyor ama mesela bir fotografina baktigimda falan icim kipir kipir olmuyor yani birsey hissetmiyorum aslinda ama guzel oluyor boyle konusmalar
Dediğim gibi başkasıyla konuşuyor olsa bile en çok ilgiyi kimden görüyorsa ona daha yatkın olur eğer hayatında yanlız ise sana ihtiyaç duyar seninle sürekli konuşmak ister ilgi ve yanlızlık korkusu çok ayrı kavramlar
Evet oylede bende Şu an oyleyim zaten
Onun oyle olmadigini nasil anlarim peki
Cunku atiyorum neden gec yaziyorsun falan demesede baska bir dert 😄
Emin olarak anlamanın en doğal yöntemi fake olduğu anlaşılmayan hesaptan onu ekleyip yazışmak
Istek attim zaten kabul etmemisti
Birine garibime giden birsey oldu en yakin arkadasi bana istek atmisti acaba onlardami test etmek istedi
Tabi o benim en yakin arkadasinin o oldugunu bildigimi bilmiyor yani anlatiyordu ama yuzunu gostermemisti hic ama ben stalk yaparak ogrenmistim😄
Ya o çocukla konuşurken görmüş eklemiş ola bilir ya da dediğin gibi muhtemelen istek attığın hesapta fake olduğu anlaşılıyordu ya da senin ana hesapta ekliyse ortak arkadaştan fark etmiş olabilir samimi kız arkadaşların varsa onlarin hesaplarından deneye bilirsin
Bilmiyorum bana test etmek istediler gibi geldi cunku neden tanimadigi birine istek atsinki konustugumuzu bildigi halde?
Birde birsey daha diyecegim anneminde surekli resmini soruyor bi at bakim annem taniyormu acaba falan diyor
Ne niyetle istediğini bilmeden atman doğru olmaz nekadar süredir tanıyorsun bilmiyorum ama zamanla kendini sana göstericektir
Ne niyetle soylemis olabilirki ama
Oda bana atti annesinin fotografini ama
Bir kız olarak senden ne zarar gelebilirki ben şimdi gidip bı kızın annesinin fotosunu istesem vere bileceği tepkiyi tahmin edebilirmisin onu tanımadan bilmeden niyetinide bilemem
Ama ne yapabilirki annemin fotosuyla?
Zaten snapten atmistim snapte gelip geciyor ss alincada gozukuyor
Bak olay aslinda soyle gercekte bulustugumuzda bana sormustu annenin fotosu var mı diye bende bulamamistim o an yani sadece bakmak istedi neyse eve geldigimizfede bu arada annen hala kim merak ediyorum fotosu var mı demisti bizim burasi kucuk oldugu icin herkes birbirini tanir yani annesi tabiyormu diye merak etti buyuk ihtimal yani fotografla birsey yapmak icj. Degil oyle olsa gercekte bakim bi demezdi
Yok bişey yapar demedim ne niyetle istedi dedim ve net biçimdede açikladın şimdi ben ayrietten sanal takılıyorsunuz biliyordum
Yok 2 kere bulustuk ve surekli bulusmak istiyor zaten yoksa ozlerim falan diyor
Sürekli buluşmak isteyip cinsel yönden yaklaşımı oluyormu buluşmadan ya da buluşarak
Hayir oyle birseyi hic olmadi zaten oyle biriside degil benim sarilmak bile istemedigimi falan biliyor basindan beri
Anladım yorumunu geç gördüm olurda kafana takılan başka bir şey olursa sorabilirsin yardımcı olurum
Tamamdir sorun degil tesekkur ederim😊
Ne hisseder diye kafa yorma engellemişsin bitmiş gitmiş işte
Engellemedimki?
Sen sorumu anlamamissin
Okey orayı yanlış okumuşum. Değer verip vermediğini zamanla anlarsın, bunlar havada kalan cümleler gibi duruyor, akışa bırak
Hmm yani oylesinede olabilir
Ama hergun konusuyoruz falan surekli. Gec yazdigimda neden gec yaziyorsun falan diyor
Cok ustume dusuyor gibi bilmiyorum
Erkekler öyle de görünebiliyor işte, yine de fazla kaptırmadan zamana bırak bakalım ne olacak
Aynen oyle
Önüne bak artık
neden boyle dedin birden😄